4711

4711 διονύσης σχοινάς μαρούσι

4711 club Μαρούσι

Το 4711 marousi μετακόμισε από τον χώρο της Αυτοκίνησης στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 101 και Σινά 7, στο Μαρούσι και ειδικότερα στο χώρο δίπλα από τον πύργο του ΟΤΕ, όπου πέρσι στεγάστηκε το Norrum Live Stage και παλαιότερα το Palais Royal. Παρ’ολα αυτά διατήρησε και την γενικότερη περιοχή που στεγάζεται, παραμένοντας στα βόρεια προάστια ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με Onirama.

Συγκεκριμένα, η αλλαγή του χώρου έγινε για καλυφθεί η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για τον δημοφιλή καλλιτέχνη, μιας και το καινούριο νυχτερινό κέντρο που θα τον φιλοξενεί είναι αρκετά μεγαλύτερο. Επιπλέον έχουμε να κάνουμε με ένα χώρο, ο οποίος συνδυάζει το πολυτελές με το μοντέρνο και σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του, τόσο σε ήχο όσο και φωτισμό είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να απολαύσετε το πρόγραμμα. Στο παραπάνω να προσθέσουμε το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του service, το οποίο πάντοτε με χαμόγελο και καλή διάθεση θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Τέλος, οι τιμές του 4711 δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτικές για κάποιον που θέλει να κάνει κράτηση στο μαγαζί είτε Παρασκευή είτε Σάββατο, αντιθέτως μάλιστα, θα αποτελέσουν ακόμα μία αφορμή για να επισκεφτείτε το κατάστημα. Πάμε όμως να μιλήσουμε λίγο και για τον κεντρικό καλλιτέχνη.

Στο 4711 club λοιπόν, έχουν συνδέσει άμεσα τα τελευταία χρόνια το όνομά του με το 4711, μιας και όπως προείπαμε, εμφανίζεται στο μαγαζί με πολύ μεγάλη επιτυχία για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Γεννημένος στην Αθήνα το 1969, ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά από 15 χρονών ενώ αξιοσημείωτο είναι πως έχει σπουδάσει ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία της μουσικής στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάββα, ενός από τους σημαντικότερους μουσικούς που έχει βγάλει ποτέ η χώρα μας. Παράλληλα με τις σπουδές του, τραγουδούσε σε συνοικιακά μαγαζιά ενώ όσο βελτιωνόταν τραγουδιστικά ανέβαινε και επίπεδο στη νύχτα. Κατ’αυτόν τον τρόπο, όσο περνούσε ο καιρός τραγουδούσε σε όλο και μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα ενώ άρχισε να συνεργάζεται και με καλλιτέχνες-θρύλους της ελληνικής λαϊκής μουσικής, όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής και η Καίτη Γαρμπή, που αργότερα έμελλε να γίνει γυναίκα του. Το 1994, σε ηλικία 25 ετών κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Πρώτη αγάπη”, σε συνεργασία με τον Φοίβο, με τον οποίο συνέχισε να συνεργάζεται για πολλά χρόνια, μέχρι και σήμερα. Από κει και πέρα η άνοδος του στο μουσικό στερέωμα ήταν αδιάκοπη ενώ πλέον έχει κυκλοφορήσει πάνω από δέκα δισκογραφικές δουλειές οι οποίες περιλαμβάνουν πολύ μεγάλες επιτυχίες ενώ η μουσική και οι στίχοι πολλών εξ αυτών είναι γραμμένη από τον ίδιο, σε ένα σαφέστατο παράδειγμα των ικανοτήτων του ως μουσικού.

Αν και τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σχεδόν αποκλειστικά στο 4711 Τηλέφωνο, στην καριέρα του έχει τραγουδήσει σε πάρα πολλά νυχτερινά κέντρα και clubs ανά την Ελλάδα ενώ έχει δώσει και πολλές συναυλίες. Στις συνεργασίες του στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του περιλαμβάνονται, πέρα από τους προαναφερθέντες, καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καρράς και ο Δημήτρης Κοντολάζος, σε ένα ακόμα δείγμα της αξίας του. Φέτος επέστρεψε δυνατά και στην δισκογραφία, με το τραγούδι «Ομορφαίνεις την ζωή μου» να έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Μαζί με τους Ονιράμα, στο 4711 athens θα βρίσκεται μια σειρά νέων και πολύ ταλαντούχων νέων παιδιών, όπως ο μαέστρος Κώστας Λάϊνας και η Ειρήνη Ζέη, οι οποίοι συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο καλλιτέχνη. Τέλος, πίσω από τα decks θα βρίσκεται ο γνωστός Dj Andre, ο οποίος δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα στο πρόγραμμα, με τις μουσικές που παρουσιάζει.

Όπως γίνεται κατανοητό, μιλάμε για ένα πραγματικά εκπληκτικό πρόγραμμα, το οποίο δε θα αφήσει παραπονεμένο κανέναν οπαδό των Ονιράμα αλλά και γενικότερα κανέναν οπαδό της ποιοτικής ελληνικής μουσικής. Παράλληλα, τα sold out είναι σίγουρα πως θα είναι συνεχόμενα, μιας και τις προηγούμενες χρονιές οι ιθύνοντες της επιχείρησης άνοιγαν το κατάστημα και Κυριακές, για να καλυφθούν οι ανάγκες του κόσμου που ήθελε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα. Για αυτό η κράτηση στο 4711 τηλέφωνο κρίνεται απαραίτητη αν θέλετε να δώσετε το παρόν σε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν 2018-2019.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights