Toy room club athens

Toy Room Athens club 2018 Τηλέφωνο 211.850.3680 τιμές κρατήσεις διεύθυνση χάρτης κρατήσεις τραπέζι είσοδος μπουκάλι party event τουρουμ κλαμπ αθήνα

TOYROOM ATHENS CLUB

Η πρόβα generale για το αν θα μπορούσε να πετύχει το μοναδικό αυτό private club στην χώρας μας είχε γίνει φυσικά πρώτα, στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό hotspot κάθε γνήσιου λάτρη της διασκέδασης, την μαγική Μύκονο. Προφανώς και επειδή πρόκειται για ένα εξαιρετικής αισθητικής project, το Toy Room club ήρθε στην πρωτεύουσα, με το ίδιο να είναι πλέον ένας θεσμός στην νυχτερινή Αθήνα, με ένα φανατικό κοινό να μεγαλώνει συνέχεια και να το καθιστά κατάμεστο, με τους λόγους να ποικίλλουν. Το funky decor του, οι εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες και εννοείται ο Frank, ο αρκούδος σημείο κατατεθέν του Toy Room, που μαγνητίζει κάθε βλέμμα και δημιουργεί την πιο ξεσηκωτική και μοναδικής ενέργειας διάθεση. Ένα είναι το σίγουρο πάντως. Πως το Toy Room έχει καταφέρει να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, και να γίνει πολύ γρήγορα το απόλυτο meetpoint της Αθήνας και φυσικά όπως αναφέραμε, όχι άδικα.

Η δομική του σύσταση είναι έτσι ώστε να ακολουθεί όλα τα πρωτοποριακά στοιχεία, καθώς είναι πλήρως εκσυγχρονισμένο, έχοντας μοναδικούς φωτισμούς ανάλογα με την ατμόσφαιρα που εναλλάσσεται καθώς και υπερσύγχρονα ηχεία που προσδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε όλο το εσωτερικό του μαγαζιού. Είναι εκείνο το μαγαζί που φέρνει έναν άλλο αέρα στα νυχτερινά δεδομένα της Αθήνας, με τους πιο δυνατούς dj’s της πόλης να προκαλούν τον απόλυτο πανικό από τα decks του, όπως και τα καλύτερα events, projects και special surprises, να βάζουν τον πήχη πολύ ψηλά. Φυσικά τα vibes του μπορεί να περιορίζονται σε RnB, όμως πρόκειται ασυζητητί για το καλύτερο RnB της νυχτερινής Αθήνας, αφού η πολύ έμπειρη ομάδα πίσω από τα πάρτι του ToyRoom kolonaki , γνωρίζουν καλά πως να φτάνει το κέφι και η διασκέδαση στο κόκκινο. Πρόκειται για ένα μαγαζί κατά κύριο λόγο θεματικό αφού έχει στιγματιστεί από μοναδικά show και χορογραφίες βασισμένες πάνω στο εκάστοτε concept των πάρτι και special events, με όλη την χειμερινή σεζόν που μας πέρασε να έχει κάθε εβδομάδα αφιέρωμα και σε ένα διαφορετικό επεισόδιο του Frank the Outlaw.

Το ToyRoom club athens όπως όλα δείχνουν θα μονοπωλήσει το νυχτερινό ενδιαφέρον κάθε γνήσιου λάτρη της αυθεντικής διασκέδασης, αφού αναφερόμαστε σε ένα club πολύ υψηλών προδιαγραφών. Είναι εκείνο το μαγαζί που θα συνδυάσει με τον πιο άρτιο τρόπο progressive με minimal στοιχεία, προάγοντας το elegance με μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα που θα μας υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο. Οι ιθύνοντες του έχουν δημιουργήσει ένα άρτιο περιβάλλον ώστε να απογειωθεί το κέφι μας, και η διασκέδαση να το χρίσει ως μόνιμη οικεία της και σε όλο αυτό συντελεί φυσικά η απαράμιλλη δομική σύσταση του, όπως και η εκρηκτική ατμόσφαιρα που προάγει το Toy Room, με τις λέξεις καινοτομία και πρωτοτυπία.

Το ToyRoom Κολωνάκι σε χρόνο ρεκόρ, μετατράπηκε στο απόλυτο talk of the town, κάτι που δεν μας έκανε καμία εντύπωση αφού πρόκειται για έναν χώρο που δεν συναντάς εύκολα στην Ελλάδα, ένα club υψηλών προδιαγραφών, με στοιχεία glam και elegance να πρωταγωνιστούν χωρίς όμως όλο αυτό να γίνεται επιτηδευμένα και με περιττούς εντυπωσιασμούς. Ίσως αυτό να αποτέλεσε τον λόγο που η πόλη το αγκάλιασε τόσο γρήγορα και έγινε αμέσως must για κάθε γνήσιο λάτρη της διασκέδασης.

Verified by MonsterInsights