Box Athens Club

The Box club athens 2019 2020 Πειραίως 130 Γκάζι Μέλισσες Τάμτα. melisses tamta τιμές πληροφορίες διεύθυνση τραπέζι κρατήσεις τηλέφωνο φοιτητικό είσοδος 

BOX ATHENS

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.850.3680

Την σεζόν 2015-2016, γίνεται η απόλυτη έκπληξη στα νυχτερινά δεδομένα αφού γνωρίζουμε για πρώτη φορά το φαινόμενο BOX Athens, με το live clubbing να προωθείται και να μετατρέπεται στην απόλυτη τάση διασκέδασης. Πλέον κανείς δεν μιλάει πια για την έννοια πελάτης, αλλά για την έννοια θαμώνας, αφού πραγματικά δεν υπήρχε κάποιος που να το επισκέφθηκε μόνο μία φορά. Το BOX Athens όμως, πάνω από όλα τα άλλα, κατάφερε να πραγματώσει κάτι πολύ σπουδαίο, να βοηθήσει στην δημιουργία και μετουσίωση ενός νέου τρόπου διασκέδασης, μιας νέας τάσης που σηματοδοτεί ουσιαστικά και μια νέα εποχή στα νυχτερινά δεδομένα, απαλλαγμένη από το στυλ του κλασικού μπουζουκιού, το live clubbing. Το πιο επιτυχημένο συγκρότημα της χώρας , στο μαγαζί φαινόμενο της χρονιάς δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι λιγότερο από πανικό.

Το Box Athens Club, φιλοξένησε στην σκηνή του το απόλυτο νεανικό συγκρότημα της Ελλάδας , γεγονός που δεν άφησε ομολογουμένως , κανέναν ασυγκίνητο και ο λόγος φυσικά για τις μοναδικές Μέλισσες. Το αποτέλεσμα ήταν , το Box Athens , να είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο κατάμεστο και οι Μέλισσες να ακολουθούν μια μόνιμα ανοδική πορεία , αποκτώντας όλο και περισσότερο φανατικούς θαμώνες. Ο frontman του γκρουπ Χρήστος Μάστορας , μέσω της ξεχωριστής ενέργειας που εκπέμπει στην σκηνή , και φυσικά σε συνδυασμό με τον άψογα τεχνικό εξοπλισμό του μαγαζιού, καθιέρωσαν και επίσημα το live clubbing ως την απόλυτη διασκέδαση , και το πήγαν και ένα βήμα παραπέρα.

Όταν αναφερόμαστε στην Άννα Βίσση, τα λόγια ίσως περιττεύουν. Με μία συνεχώς ανοδική πορεία, με φανατικό κοινό να την ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνιση, και με την αστραπιαία αποδοχή και αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε, δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ως το καλύτερο όνομα της χώρας μας. Άλλωστε, όποιος είχε την ευκαιρία να την απολαύσει τα προηγούμενα χρόνια στις πίστες της Αθήνας, και πραγματικά ήταν χιλιάδες, γνωρίζει καλά, πως κάθε εμφάνιση της, αποτελεί ένα non stop party. Η Άννα Βίσση, ήρθε για να αλλάξει τα μέχρι τώρα μουσικά δεδομένα, και να δημιουργήσετε τα δικά τους standards στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης.

Το θέμα είναι ότι δεν προσπάθησε ποτέ να το κάνει αυτό επί τούτου, αλλά προέκυψε τόσο αβίαστα, όσο και το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα μιλάει για αυτήν πλέον. Από την μία ο νεανικός και φρέσκος αέρας που έφερε από όταν ξεκίνησε τη καριέρα της, και από την άλλη η τόσο εκρηκτική ενέργεια της πάνω στο live stage, δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι λιγότερο από τον απόλυτο πανικό στην περιοχή του Κεραμεικού. Τα κομμάτια της, γίνονται αυτόματα τα πιο μεγάλα hits της πόλης, και το αθηναϊκό κοινό χρίζει το BOX club Athens ως το κορυφαίο hotspot της νυχτερινής Αθήνας επιλέγοντας το για την διασκέδαση του σε σταθερή βάση.

Στο πλευρό αυτού του κορυφαίου καλλιτέχνη στην φαντασμαγορική σκηνή του Box Athens θα βρίσκεται η εκρηκτική ομάδα τηςόπου θα θέσει τα δικά της δεδομένα στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης. Εξαιρετικοί δημιουργοί της εμπιστεύτηκαν κομμάτια τους τα οποία απογείωσε, προκαλώντας πανικό με τις πάντα ανατρεπτικές εμφανίσεις της και καθιστώντας κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο.

Όπως όλα δείχνουν η εκρηκτική Άννα Βίσση θα ταιριάξει απόλυτα στην μόνιμη μουσική οικεία, BOX club Athens, την φετινή χειμερινή σεζόν προκαλώντας ταραχή στα νερά της νυχτερινής Αθήνας, και χαράζοντας τον απόλυτο μονόδρομο για την ψυχαγωγία μας για ακόμα μια σεζόν, με το κοινό να μετράει αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο opening του μαγαζιού.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211.850.3680

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights