Αυτοκίνηση

Αυτοκίνηση 2017 καλίδης καραδήμος marousi autokinisi kalidis μαρούσι

Αυτοκίνηση 2019

H Αυτοκίνηση, είναι αναμφίβολα ένας από τους κύριους λόγους για να επιλέξεις τα Βόρεια Προάστια, αν επιθυμείς να γίνεις μέρος της πιο όμορφης live clubbing εμπειρίας. Η χειμερινή σεζόν, έχει την υπογραφή της, αφού όπως αναφέρθηκε εκπροσωπεί στην καλύτερη μορφή του τον απόλυτο συνδυασμό νυχτερινής σκηνής και club, με τους top εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτό το φαντασμαγορικό stage.

Είναι ένα μαγαζί φαινόμενο για τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας, με την σκηνή του να πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές για να στηθούν τα καλύτερα shows, τα πιο δυνατά live performances, αλλά και οι πιο δυνατοί dj’s της αθηναικής νύχτας να συνθέτουν τα στοιχεία για να απογειωθεί το βράδυ μας, κάτι που επιτυγχάνεται στο έπακρον. Την φετινή χειμερινή σεζόν της Αυτοκίνησης, άνοιξε το πιο παράξενο παιδί της ελληνικής μουσικής, και ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Σταν, που έθεσε τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά, κάνοντας όλη την Αθήνα να περάσει από την Λεωφόρο Κηφισίας και να τον απολαύσει στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, και σε live εμφανίσεις που άφησαν το δικό τους στίγμα.

Στον must πλέον προορισμό για τον χειμώνα, Αυτοκίνηση, την σκυτάλη των εμφανίσεων παίρνει ο εξαιρετικός και άκρως ξεσηκωτικός Τσαλίκης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς τα βήματα του στην μουσική, με το παραδοσιακό τραγούδι και την ποντιακή λύρα να έχουν πρωταρχική θέση στην καρδιά του. Έχει στο ενεργητικό του τρομερά επιτυχημένες συνεργασίες με τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Με αυτά ακριβώς τα εφόδια, γνωρίζει καλά τον κατάλληλο τρόπο για να φτάνει το κέφι στο κόκκινο και να κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο.

Οι πολυάριθμες επιτυχίες του που αγαπήθηκαν αυτόματα από τον κόσμο, ανεβάζουν το κέφι σε πρωτόγνωρα επίπεδα και έχει καταφέρει να χριστεί ως ένας από τους καλύτερους λαικούς τραγουδιστές της γενιάς του. Η εκρηκτική του ενέργεια είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του Δάντη, και ένα χαρακτηριστικό που εκτός από την προσωπικότητα του, μπορεί να περιγράψει και άψογα ένα live του. O ίδιος, έρχεται στην Αυτοκίνηση για να απογειώσει όλες τις αισθήσεις μας με το ΄Παραγνωριστήκαμε’, το ‘Τρελή ιδέα’ αλλά και με τις αισθαντικές μπαλάντες του ‘Άσε με μόνο μου’, ‘Μια ακόμα μαχαιριά’ και πληθώρα άλλων.

Μαζί με τον εξαιρετικό Χρήστο Δάντη στην σκηνή της autokinisi, θα βρίσκεται ο ‘υπεύθυνος’ του περσινού απόλυτου hit ‘Παίρνω όλη την ευθύνη’, ο ταλαντούχος stan. Ο ίδιος, προκάλεσε πανικό με αυτό το τραγούδι του, αφού δεν υπήρχε κάποιο νυχτερινό μαγαζί που να μην το έβαλε για να φτάσει το κέφι στο ζενίθ της

Οι Ονιραμα, συνεχίζει αμείωτα την εξαιρετική πορεία του, με υπέροχες συνεργασίες, πολύ επιτυχημένα κομμάτια του, όπως το ‘Πλανήτης γη’, το ‘Μη σταματάς’ και ‘Σε θέλω’, να ακούγονται παντού και να γίνονται προσωπικά αγαπημένα του κόσμου. Ένας ακόμα νέος και ταλαντούχος ερμηνευτής που θα ανέβει στην σκηνή της Αυτοκίνησης, στο Μαρούσι είναι ο dantis, που μαζί με τους Knock out δημιούργησαν ένα κομμάτι που ακούστηκε παντού, τραγουθήθηκε από όλους και χορεύτηκε μέχρι το πρωί, και ο λόγος για το πολύ γνωστό ‘Με φωνάζουνε πλέον αλήτη’.

Έτσι, αυτή η εξαιρετική τριανδρία με leader τον εξαιρετικό λαικό τραγουδιστή και τα μουσικά vibes τα οποία θα προάγει στην καλύτερη τους μορφή ο νούμερο ένα dj Valentino, θα αποτελέσει μια must επιλογή για την διασκέδαση μας, με την Αυτοκίνηση να είναι δικαιωματικά ένα σπουδαίο hotspot.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights