Voodoo Club Athens

voodoo club athens

Για τον χειμώνα τον απόλυτο ρόλο της διασκέδασης παίρνει το Γκάζι, αφού αποτελεί το σύγχρονο βιότοπο κάθε Αθηναίου, την πιο λαοφιλή και πολυσύχναστη γειτονιά της πρωτεύουσας με το που έρχεται ο Σεπτέμβριος. Η διασκέδαση λοιπόν εδρεύει σταθερά και αυτή την χρονιά του 2018-2019, στην γειτονιά του Κεραμικού και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό, αφού επιστρέφει στα χειμερινά νυχτερινά δρώμενα εκείνο το μαγαζί, που δεν υπολογίζει από εποχές και περιοχές. Ο λόγος φυσικά για το θρυλικό Voodoo club, εκείνο το μαγαζί που ξεσηκώνει όλο το αθηναϊκό κοινό και μετατοπίζει το ενδιαφέρον στην Ιερά Οδό σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

Η επιτυχία ενός μαγαζιού, γίνεται ξεκάθαρη όταν είναι κατάμεστο ανεξαρτήτως εποχής και μέρας. Έτσι το Voodoo club Gkazi μπορεί να μεσουράνησε στην θερινή του στέγη με όλη την πόλη να το επιλέγει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης και ξεσηκωτικής εμπειρίας διασκέδασης, όμως η χειμερινή σεζόν βρίσκεται πλέον εδώ και το Voodoo φόρεσε τα χειμερινά του και μετακόμισε στην Ιερά Οδό και για αυτήν την σεζόν, έχοντας έναν και μόνο σκοπό. Να προκαλέσει τον χαμό που μόνο οι ιθύνοντες του Voodoo γνωρίζουν πώς γίνεται.

Το Voodoo Athens ακόμα και αν δεν το επιλέξεις για το main ποτό σου από νωρίς το βράδυ, αναμφίβολα θα βρεθείς εκεί για ένα after drink πριν γυρίσεις στο σπίτι σου. Είναι ομολογουμένως το μαγαζί που κλείνει τελευταίο τις πόρτες του, όταν έξω έχει ξημερώσει καλά αφού κρατάει το κέφι και την διασκέδαση αμείωτα, μέχρι το πρωί. Η διασκέδαση στο Voodoo είναι μια έννοια εγγυημένη, αφού δεν έχει άδικα τον τίτλο του top ελληνάδικου της πόλης, και όποιος το επισκέπτεται μία φορά, το κάνει αυτόματα στέκι του , μετατρέποντας το έτσι πολύ γρήγορα σε ένα hotspot με διαχρονική αξία στα νυχτερινά δεδομένα. Το γνήσιο ελληνικό στοιχείο θα πρωτοστατεί και φέτος σε κάθε event του, κάτι που θα το θέσει για ακόμα μια χρονιά πολύ ψηλά δίνοντας του έτσι την ταυτότητα ενός από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης.

Οι Τετάρτες λοιπόν ανήκουν στο μοναδικό πάρτι, Obsession, με τους top dj’s της πόλης να βάζουν φωτιά στα decks του, ενώ οι Πέμπτες θα είναι στιγματισμένες από το  Trashtest vs vatrelo, ένα event που ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Παρασκευή στο Γκάζι αποτελεί την εγγύηση της επιτυχίας με το Wet kiss, Σκασιαρχείο και plus one να ενώνουν τις δυνάμεις τους και το μαγαζί να είναι επιεικώς κατάμεστο. Τα Σάββατα ανήκουν στο We like greek με τα καλύτερα ελληνικά να βρίσκουν πλέον την μόνιμη στέγη τους, ενώ τέλος οι Κυριακές μας θα είναι άμεσα συνυφασμένες με το πολύ δημοφιλές και πολύ αγαπημένο όλων μας Σόδομα και Γόμορα, με τα καλύτερα vibes της πόλης να μετατρέπουν το Voodoo Γκάζι σε ένα Non stop party.

Έτσι λοιπόν, για ακόμα μια χρονιά, ξεσηκωτική μουσική, άφθονα ποτά και μια εξαιρετικά καλά ενημερωμένη κάβα, συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο με την μοναδική ενέργεια του συγκεκριμένου χώρου. Το Voodoo club, είναι ένας χώρος που και για την χειμερινή σεζόν έχει μονοπωλήσει απόλυτα το ενδιαφέρον του κοινού. Και φέτος θα αποτελέσει έναν σίγουρο προορισμό για την χειμερινή Αθήνα, με το κοινό να το επιλέγει ξανά και φανατικά, ώστε να φτάσει το κέφι και την διασκέδαση στο απόγειο του, χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο αγαπημένο όλων μας Γκάζι.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights