Φωταέριο

Φωταέριο

To Φωταέριο διανύει την τέταρτη χρονιά του στα μουσικά δρώμενα της νυχτερινής Αθήνας αλλά έχει καταφέρει να χριστεί ως ένα από τα κορυφαία hotspots με τον κόσμο να το επιλέγει συνεχώς σε κάθε σχήμα που επιστρατεύεται στην πρώτη γραμμή. Ένα από τα μεγαλύτερα του κομφόρ του μαγαζιού είναι φυσικά η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, με την φαντασμαγορική σκηνή να εδρεύει επιβλητικά στην πιο αγαπητή και λαοφιλή γειτονιά της Αθήνας, το Γκάζι. Το Φωταέριο έχει χριστεί ως ένα κορυφαίο μαγαζί στα αθηναικά δεδομένα, αφού κάθε φορά επιλέγει τις καλύτερες και πιο ανατρεπτικές συνεργασίες, με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, που αποτελούν έναν μοναδικό πόλο έλξης, με όλο τον κόσμο να μονοπωλείται από την Πειραιώς 100, και να την καθιστά επιεικώς κατάμεστη.

Αυτή την σεζόν το Φωταέριο τοποθετεί στην πρωταγωνίστρια γραμμή του προγράμματος τον μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη ο οποίος θέτει για ακόμα μια φορά ως πρωταρχικό στόχο να χρίσει την μουσική του στέγη ως το κορυφαίο και απόλυτο hostpot της νυχτερινής Αθήνας. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας συστήθηκε το με το άλμπουμ του  και δεν άφησε ασυγκίνητο το κοινό της χώρας μας, όπως και σπουδαίους δημιουργούς που του εμπιστεύτηκαν τα καλύτερα τους κομμάτια, με τον ίδιο να τα απογειώνει και να προκαλεί συγκίνηση από τις πρώτες κιόλας νότες τους. Ο ίδιος, πέρα από το ταλέντο του και το μοναδικό μέταλλο της φωνής του, διαθέτει και έναν ακέραιο χαρακτήρα, θέτοντας ως στόχο του να απογειώνει κάθε συναίσθημα και τον κόσμο αντίστοιχα να τον αγαπάει και να τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση.

Ο εξαιρετικός και πολύ αγαπητός τραγουδιστής, έχει αποκτήσει ένα από τα πιο μεγάλα φανατικά κοινά στην χώρα μας, αφού η απίστευτη χημεία του με τον κόσμο, συνδυαστικά με τις πιο αισθαντικές μπαλάντες τις οποίες ερμηνεύει, τον έχουν χρίσει δικαίως ως τον τραγουδιστή του απόλυτου έρωτα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης γνωρίζει πολύ καλά, μετά από την τεράστια θητεία του στις καλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πώς να απογειώνει κάθε συναίσθημα μας, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και επιτηδεύματα. Κάθε live performance του αποτελεί ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της μουσικής, και ο κόσμος τον αποθεώνει και τον αποζημιώνει καθιστώντας όποιο μαγαζί στο οποίο εμφανίζτει κατάμεστο.

Το φωταέριο λοιπόν, για αυτή την χειμερινή σεζόν του 2019 2020, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη της διασκέδασης, με το καλύτερο παιδί του ελληνικού πενταγράμμου Γιώργου Μαζωνάκη, να κρατάει το μουσικό τιμόνι του εν λόγω μαγαζιού. Έτσι, όπως όλα δείχνουν η φετινή μας χειμερινή ψυχαγωγία μόλις βρήκε τον απόλυτο μονόδρομο της, με την Πειραιώς 100 να γίνεται κατάμεστη, και τον μοναδικό και εξαιρετικά ταλαντούχο τραγουδιστή του έρωτα να πραγματοποιεί για ακόμα μια φορά, εμφανίσεις που θα γράψουν ιστορία στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας στο Γκάζι.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights