Έναστρον

Αυτό που κερδίζει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις σε κάθε νυχτερινό μαγαζί είναι οι κορυφαίες συνεργασίες σπουδαίων καλλιτεχνών του ελληνικού πενταγράμμου. Το κοινό εντυπωσιάζεται από ανατρεπτικά μουσικά παντρέματα, και όπως όλα δείχνουν αυτή η χειμερινή σεζόν του 2019-2020 ανήκει στο μοναδικό Έναστρον, το οποίο συνδυάζει για πρώτη φορά μία κορυφαία αντρική λαϊκή φωνή με μία αντίστοιχη γυναικεία. Ο λόγος φυσικά για τον νούμερο ένα showman Χρήστο Μάστορα. Ο δρόμος της ψυχαγωγίας είναι κάτι το δεδομένο για την επερχόμενη σεζόν, με το Έναστρον Μέλισσες να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά στην λίστα προτίμησης του κοινού.

Το Έναστρον, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά της πρωτεύουσας. Ένα μέρος αρκετά μεγάλης χωρητικότητας, με αξιοζήλευτη διακόσμηση και αισθητική, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πως δεν αποτελεί ένα από τα κορυφαία μπουζούκια της Αθήνας. Από το stage του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, χρίζοντας το το απόλυτο Hotspots για την διασκέδαση μας. Τα υπερσύγχρονα δομικά του στοιχεία, καθώς και τα υπερυψωμένα διαζώματα του, επιτρέπουν σε κάθε θαμώνα, να απολαμβάνει το πρόγραμμα από όποιο σημείο και αν βρίσκεται μέσα στο μαγαζί. Οι ιθύνοντες για την ερχόμενη σεζόν επιστρατεύουν στην πρώτη γραμμή δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, Γιώργο Μαζωνάκη και Πάολα και ένα είναι σίγουρο. Το Έναστρον θα γίνει η νούμερο ένα επιλογή κάθε γνήσιου λάτρη της αυθεντικής ελληνικής διασκέδασης.

Ο Χρήστος Μάστορας & οι Μέλισσες αποτελούν ένα φαινόμενο της ελληνικής μουσικής. Ξεκίνησε από πολύ μικρός τα βήματα του στο πεντάγραμμο, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, και τον ίδιο να αποκτάει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση. Ο Μάστορας είναι αναμφίβολα ένας πολύ αγαπητός και δημοφιλής τραγουδιστής στην χώρας μας, με τον ίδιο να μην επαναπαύεται ποτέ στα ήδη κεκτημένα του, αλλά αντίθετα κινείται συνεχώς σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια ακολουθώντας τα ρεύματα της εποχής, κάθε του live performance αποτελεί ένα υπερθέαμα σε ακουστικό και αισθητικό επίπεδο.

Στο πλευρό του κορυφαίου λαικού τραγουδιστή, θα οι Μέλισσες, μία από τις πιο σπουδαίες μπάντες της γενιάς μας. Η πολύ μεγάλη εμπειρία τους στις νυχτερινές πίστες της πρωτεύουσας αλλά και της Θεσσαλονίκης, τους έχει δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να γνωρίζει καλά πως να φτάνει το κέφι και την διασκέδαση στο κόκκινο. Πιστός στο λαικό είδος που τον ανέδειξε, χωρίς να επηρεάζεται από τίποτα, προκαλεί τον απόλυτο πανικό σε κάθε της εμφάνιση και την απόλυτη κοσμοσυρροή σε κάθε μαγαζί που εμφανίζεται, με ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί παντού. Τα κομμάτια του, γίνονται αστραπιαία ραδιοφωνικές επιτυχίες και παράλληλα προσωπικά αγαπημένα του κόσμου.

Η ερχόμενη χειμερινή σεζόν λοιπόν, κρύβει αρκετές εκπλήξεις στις νυχτερινές πίστες, με μία από τις κορυφαίες την μοναδική συνεργασία που επέλεξε το εξαιρετικό και πάντα ανατρεπτικό Enastron tilefono να θέσει στην πρωταγωνίστρια γραμμή. Έτσι λοιπόν οι Μέλισσες θα δώσουν τον καλύτερο ευατό του σε αυτό το μοναδικό stage, και θα θέσει τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά, χαράζοντας με χρυσά γράμματα τον μονόδρομο της ψυχαγωγίας προς το Έναστρον, με τον κόσμο να το επιλέγει ως νούμερο ένα προορισμό για τον χειμώνα.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights