Εμπατή North live Stage

north live stage εμπατή νορθ μπουζούκια κηφισιά

Το ανανεωμένο Εμπατή έχει αφήσει στα νυχτερινά δεδομένα το δικό του στίγμα, προάγοντας την γνήσια μορφή της αυθεντικής ελληνικής διασκέδασης, αφού είναι ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας και έχει κεντρίσει το νυχτερινό ενδιαφέρον προς τα Βόρεια Προάστια. Το Εμπατή Νορθ λοιπόν, βρίσκεται στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, όντας ένα μαγαζί σταθμός στα νυχτερινά δρώμενα, καθόλα τα χρόνια της λειτουργίας του. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πως είναι ο απόλυτος νυχτερινός προορισμός για τα Βόρεια Προάστια, και στο stage του έχουν φιλοξενηθεί πολύ σπουδαία ονόματα της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής.

Το Εμπατή είναι αναμφίβολα, ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, αφού υπηρετεί κατά βάση την γνήσια, αυθεντική και λαική μορφή της διασκέδασης που πρέπει να υπάρχει σε τέτοιους χώρους. Το φανατικό κοινό του μαγαζιού, αυξάνεται συνεχώς, αφού και οι ιθύνοντες προσπαθούν συνεχώς να διαμορφώνουν έτσι το μουσικό σχήμα ώστε το κέφι να φτάνει στο κόκκινο. Φέτος στην σκηνή του ανεβαίνουν Δημήτρης Γιώτης & Κυριάκος Κυανός, με σκοπό να φτάσουν το κέφι και την διασκέδαση σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Ο Δημήτρης Γιώτης είναι από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές της χώρας και έχει φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα, και ανήκει στην κορυφή με τους καλύτερους ερμηνευτές της χώρας μας. Ο ίδιος διαθέτει στο μουσικό του ενεργητικό, αναρίθμητα τραγούδια που έχουν γίνει τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες και μένει πιστός στο λαϊκό τραγούδι, που εκπροσωπεί άψογα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Αμέτρητα τραγούδια του γίνονται πολύ μεγάλες επιτυχίες, και οι συνεργασίες του στα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είναι πλέον γεγονός. που γίνονται hits το ένα μετά το άλλο, αξιοσημείωτες συνεργασίες στις μεγαλύτερες νυχτερινές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είναι πλέον γεγονός. Ο ίδιος έχει ερμηνεύσει από άκρως ξεσηκωτικά και διασκεδαστικά κομμάτια, μέχρι τις κορυφαίες αισθαντικές μπαλάντες που δεν έχουν χριστεί άδικα ως οι απόλυτοι ύμνοι του έρωτα και σκοπεύει να βάλει φωτιά στο Εμπατή Νορθ!

Μαζί του θα βρίσκεται ακόμα ένας λαϊκός τραγουδιστής που έχει συγκεντρώσει τεράστια αγάπη από τον κόσμο, με τα μοναδικά τραγούδια του και την απίστευτα ξεσηκωτική διάθεση που προσφέρει σε κάθε live του. Ο λόγος για τον Κυριάκο Κυανό, ένα παιδί που φάνηκε πως ήρθε για να μείνει στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα της πόλης και θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στο hotspot των Βορείων Προαστίων, Εμπατή north live stage.

Την παρέα του Εμπατή, έρχεται να συμπληρώσει ο ξεσηκoτικός Κυριάκος Κυανός με το μοναδικό γκελ που έχει με τον κόσμο, τα τραγούδια του που φτάνουν το κέφι και την διασκέδαση στο κόκκινο και ένα κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα δρώμενα, μουσικά και νυχτερινά, φάνηκε ότι ήρθε για να μείνει και να κάνει αίσθηση. Από την νέα χρονιά λοιπόν, η σκηνή του Εμπατή θα γεμίσει μουσικές και διασκέδαση στο κόκκινο, με όλη την πόλη να διασκεδάζει στα Βόρεια Προάστια.

To Εμπατή North live stage, έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην νυχτερινή Αθήνα, αφού ο προκάτοχος του, Εμπατή, ήταν το απόλυτο meetpoint όλων των Βορείων Προαστίων. Έτσι, αλλάζοντας απλά το όνομα αλλά κρατώντας αναλλοίωτη την ενέργεια, το κέφι και πάνω από όλα την γνήσια αυθεντική διασκέδαση, προκαλεί τον απόλυτο πανικό στα αθηναϊκά νυχτερινά δρώμενα, πηγαίνοντας τον όρο μπουζούκια ένα βήμα παραπέρα. Την περσινή σεζόν την σκηνή του συντάραξε ο εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος έθεσε τα δικά του δεδομένα βάζοντας φωτιά στα Βόρεια Προάστια

Αποτέλεσε έναν μοναδικό μουσικό leader ενός εξαιρετικού νεανικού σχήματος, με τον Αντρέα Στάμο και τον Θανάση Βασιλάκο. Η επιτυχία του Σπυράκου θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά αμείωτη, με τον ίδιο να δημιουργεί τον απόλυτο πανικό, ανεβάζοντας τον πήχη της διασκέδασης σε πρωτόγνωρα επίπεδα στην σκηνή του Empati North. Για αυτή την σεζόν, θα έχει στο πλευρό του μία μοναδική γυναικεία παρουσία, που θα απογειώσει όλες τις αισθήσεις, και αυτή δεν είναι άλλη από την Γκρέκου και την Σαμπρίνα.

Το Εμπατή North στέκεται επιβλητικά στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, και είναι ένα μαγαζί θρύλος για τα Βόρεια Προάστια, αφού ως ιστορικό Εμπατή, έχει φιλοξενήσει στο εσωτερικό του όλη την Αθήνα. Είναι ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης, και ο απόλυτος νυχτερινός προορισμός, όντας ένα σπουδαίο hotspot για τα Βόρεια Προάστια. Από την σκηνή του έχουν περάσει πολύ σπουδαία ονόματα όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας και πληθώρα άλλων. Την περσινή σεζόν, ο Δασκουλίδης μονοπώλησε το ενδιαφέρον της πόλης, με ένα πρόγραμμα ύμνο στο λαϊκό ύφος, μονοπωλώντας όλα τα βλέμματα. Όταν όμως μια συνεργασία στέφεται με επιτυχία, η συνέχεια της είναι επιτακτική ανάγκη, και έτσι ο πολύ δημοφιλής τραγουδιστής, θα πάρει για ακόμα μια φορά τα μουσικά ηνία για την σεζόν 2016-2017, έχοντας στο πλευρό του μία υπέροχη ταλαντούχα τραγουδίστρια, την Σαμπρίνα. 

Ένας σπουδαίος τραγουδιστής, από τους πιο αγαπητούς στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα αφού έχει ηγηθεί στα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έρχεται να απογειώσει τα βράδια μας, από μια νέα μουσική στέγη στα Βόρεια Προάστια. Ο λόγος για τον εξαιρετικό Πάνο Καλίδη, ο οποίος θα αποτελέσει τον οικοδεσπότη του North live stage για αυτή την χειμερινή σεζόν, βάζοντας ως στόχο του να φτάσει το γλέντι στο κόκκινο. Ο Καλίδης είναι ένας τραγουδιστής, που παρέμεινε πιστός στο λαικό είδος που τον ανέδειξε και τόσο αγαπάει να ερμηνεύει, όπως και στον όρο του διασκεδαστή, αφού ο ίδιος έχει το μαγικό χάρισμα να ανεβάζει πέρα από το κέφι, και τον κόσμο πάνω στα τραπέζια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για πρώτη φορά, έρχεται στα Βόρεια Προάστια, και μάλιστα σε ένα μαγαζί ύμνο για τα νυχτερινά δεδομένα της περιοχής, το North live stage, πρώην Εμπατή Νόρθ, βάζοντας τον πήχη της νυχτερινής ψυχαγωγίας πολύ ψηλά. Ο Πανταζής, γνωρίζει καλά πώς να δημιουργεί τις κατάλληλες δομές, για να απογειωθεί το κέφι μας, και με τα άκρως ξεσηκωτικά κομμάτια του, ανεβάζει την διάθεση του, όλο και αυξανόμενου φανατικού κοινού του.

Μαζί του θα βρίσκεται για την σεζόν 2020. Ο Κυριάκος Κυανός από πολύ νωρίς αρχίζει τα πρώτα της μουσικά βήματα, με την κυκλοφορία του άλμπουμ της το 2004,  που φέρει το όνομα της. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στα νυχτερινά δρώμενα, αφού έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η απίστευτη χημεία του με το κοινό, το μοναδικό γκελ με τον κόσμο, και το αστείρευτο πάθος του για αυτό που κάνει, τον έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.  Η χειμερινή σεζόν θα μας βρει για ακόμα μια φορά να διασκεδάζουμε στο Εμπατή North live stage αφού έχει συσταθεί ένα μοναδικό σχήμα με τον Αδαμαντίδη και την Ηλιάδη, να προκαλούν τον απόλυτο πανικό και να δημιουργούν τον μονόδρομο της διασκέδασης. Ακούστηκαν πολλά ονόματα τα οποία πιθανολογείτο ότι θα κρατούσαν τα μουσικά ηνία στο στολίδι των Βορείων Προαστίων, North, πρώην Εμπατή.

Και οι δυο καλλιτέχνες έχουν το μοναδικό χάρισμα, να φτάνουν τις έννοιες κέφι και γλέντι ένα βήμα παραπέρα, καθώς έχουν και μια υπέροχη και χημεία με το κοινό τους, το οποίο τους αγαπάει σταθερά και τους ακολουθεί σε κάθε τους εμφάνιση. Όντας δύο καθαρόαιμοι λαϊκοί τραγουδιστές, έμειναν πιστοί σε όλη την διάρκεια της πορείας τους σε αυτό το είδος, χαρίζοντας μας υπέροχα και διαχρονικά κομμάτια και η πίστα του Εμπατή Νορθ αναμένεται να πάρει φωτιά!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights