Fantasia Live

Τηλέφωνο κρατήσεων 210-8940203

Fantasia Live

Tο Fantasia live, είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα, εκπροσωπώντας με τον αρτιότερο τρόπο το γνήσιο κέφι και την αυθεντική έννοια της διασκέδασης. Δεν είναι από εκείνα τα μαγαζιά-πυλώνες της νυχτερινής ψυχαγωγίας της Παραλιακής, αφού μετρά λίγα χρόνια στον χώρο, αλλά παρόλα αυτά έχει χριστεί μέσα από την αμέριστη αγάπη του κόσμου, ως ένα από τα πιο σημαντικά hotspot της νυχτερινής Αθήνας. Μέσα σε αυτό το διάστημα το Fantasia έχει αποκτήσει τεράστιο φανατικό κοινό που το καθιστά κατάμεστο κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αφού γνωρίζει καλά πως η απόλυτη διασκέδαση έχει μόνιμο προορισμό την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5. Είναι ένα από τα πιο καλόγουστα, και φιλόξενα νυχτερινά κέντρα, αφού η ενέργεια και η ατμόσφαιρα του, σου δημιουργούν μία οικεία διάθεση και έχει φιλοξενήσει στο stage του πολύ μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, και το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την τεράστια αποδοχή του κόσμου, ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Όλοι οι πιστοί θαμώνες της νυχτερινής διασκέδασης γνωρίζουν καλά ότι αξίζει να πας μέχρι την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5 , στην Παραλιακή , γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις καλά. Οι καλλιτέχνες που έχει φιλοξενήσει το Fantasia live είναι ένα μικρό δείγμα ότι η επιτυχία του εν λόγω μαγαζιού μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Fantasia Live Νατάσσα Θεοδωρίδου

Ένα από τα κορυφαία νυχτερινά μαγαζιά είναι αναμφίβολα το Fantasia live, πόσο μάλλον το 2018 τοποθέτησε στην πρωταγωνίστρια γραμμή της για ακόμα μια χρονιά την εξαιρετική Νατάσα Θεοδωρίδου, μαζί με δύο σπουδαίους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, τον Stan και τον Πέτρο Ιακωβίδη.  To Fantasia live, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας, και βρίσκεται εκεί που χτυπάει πάντα καλύτερα η καρδιά της καλοκαιρινής διασκέδασης, και αυτό είναι φυσικά η Παραλιακή. Το κέφι και η διασκέδαση έχουν βρει την στέγη τους εκεί τα τελευταία χρόνια , καθώς το μαγαζί γεμίζει κάθε τετραγωνικό του μέτρο κάθε βράδυ λειτουργίας του. Είναι ο ορισμός της νυχτερινής πίστας και τα ονόματα που το έχουν εκπροσωπήσει το αποδεικνύουν ακράδαντα. Όταν αναφερόμαστε λοιπόν στην γνήσια και αυθεντική μορφή που πρέπει να προάγουν τα νυχτερινά κέντρα, ένα μαγαζί μας έρχεται αμέσως στο μυαλό και αυτό είναι το Fantasia live, μια νυχτερινή σκηνή, ύμνος στην κλασσική έννοια, μπουζούκια, όπως την γνωρίζουμε.

Αλλά ας πούμε λίγα λόγια για την πρωταγωνίστρια του σπουδαίου αυτού μαγαζιού, τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Πιστή στο είδος που την ανέδειξε, το λαϊκό τραγούδι, συνεχίζει να το υπηρετεί μέχρι και σήμερα χαρίζοντας μας, μερικά από τα μεγαλύτερα ερωτικά τραγούδια που γνώρισε ποτέ το ελληνικό πεντάγραμμο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας μας, σε πολύ σπουδαίες σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας έτσι την κατάλληλη εμπειρία για να φτάσει κάθε συναίσθημα μας στο απόγειο του, όπως και κάνει σε κάθε live performance της.

Η πορεία του ξεκινάει σα μουσικά δρώμενα, ως στιχουργός και στη συνέχεια όμως, μας συστήνεται και ως ένας εξαιρετικός ερμηνευτής, με τα τραγούδια του ‘Ταξίδεψε με’, και ‘Να με ερωτευτείς’, να γνωρίζουν τεράστια αποδοχή και αγάπη από τον κόσμο, και φυσικά από το φανατικό κοινό, το οποίο τον ακολουθεί πιστά αποθεώνοντας τον, σε κάθε του live performance. Ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Stan, ο οποίος δεν επαναπαύθηκε ποτέ στα ήδη κεκτημένα του, αλλά αντίθετα εξελίσσεται διαρκώς, κινούμενος σε ανατρεπτικά μουσικά μονοπάτια.

Στο πλευρό τους θα βρεθεί ένας από τους top καλλιτέχνες της γενιάς  του, ο  Πέτρος Ιακωβίδης όπου με το κομμάτι του Αποτυπώματα προκάλεσε τον απόλυτο πανικό. Ο ίδιος βέβαια δεν αποτελεί μόνο έναν αρκετά επιτυχημένο καλλιτέχνη αλλά και έναν εξαιρετικό συνθέτη αφού έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες σε μεγάλους τραγουδιστές, με ίσως το πιο μεγάλο hit που έχει συνθέσει να είναι τα Ξημερώματα του συνεργάτη και φίλου του Κωσταντίνου Αργυρού.

Fantasia Live Αργυρός

Tο Fantasia live, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και φιλόξενα κέντρα που εκπροσωπούν την νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα. Παρ’ότι δεν μετρά πολλά χρόνια λειτουργίας, έχει προστεθεί επάξια στη λίστα με τα μαγαζιά που προάγουν αυθεντική διασκέδαση, απόλυτο κέφι και εγγυημένα βράδια Παρασκευής και Σαββάτου. Όλοι οι πιστοί θαμώνες της νυχτερινής διασκέδασης γνωρίζουν καλά ότι αξίζει να πας μέχρι την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5 , στην Παραλιακή , γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις καλά. Θεωρείτε από πολλούς ως ο απόλυτος ναός της νυχτερινής διασκέδασης, με την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, το έχουν οδηγήσει σε αυτό το non stop party όπου το κέφι και η διασκέδαση βρίσκουν τον μόνιμο προορισμό τους εκεί. Είναι ξεκάθαρα η επιτομή της νυχτερινής πίστας, όντας ένα από τα πιο καλόγουστα, και φιλόξενα νυχτερινά κέντρα, αφού η ενέργεια και η ατμόσφαιρα του, σου δημιουργούν μία οικεία διάθεση που επιθυμείς να γίνεις μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης που σου προσφέρει. Εκείνος όμως που έχει συνδέσει απόλυτα το όνομα του με το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένας καλλιτέχνης που ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά. Φυσικά αναφερόμαστε στον Κωσταντίνο Αργυρό ο οποίος από τις 18 Ιουνίου παίρνει ξανά τα μουσικά ηνία της μόνιμης πλέον μουσικής του στέγης, στο Fantasia live.

Όλη την άνοιξη όμως την σκηνή του Fantasia live απολάμβανε και έβαζε φωτιά με το απερίγραπτο ταλέντο της μια εξαιρετική ερμηνεύτρια. Η Νατάσα Θεοδωρίδου λοιπόν αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπητές ερμηνεύτριες της χώρας, αφού μέσα από τα τραγούδια της, έχει αγγίξει τις καρδιές όλων, και έχει φτάσει όλα τα συναισθήματα στο απόγειο τους. Τα αναρίθμητα κομμάτια της που γίνονται επιτυχίες το ένα μετά το άλλο, την έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Διαθέτει μια τεράστια εμπειρία στα μουσικά δρώμενα, με κύριο λόγο φυσικά τις εξαιρετικά επιτυχημένες συνεργασίες της, που διακρίνονται πάντα από την υψηλή ποιότητα του προγράμματος, όπως και μέσα από τα αναρίθμητα κομμάτα που έχει ερμηνεύσει να έχει χρηστεί όχι άδικα, στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Στο πλευρό της βρέθηκε ο σπουδαίος ανερχόμενος τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης όπου με το κομμάτι του Αποτυπώματα προκάλεσε τον απόλυτο πανικό. Ο ίδιος βέβαια δεν αποτελεί μόνο έναν αρκετά επιτυχημένο καλλιτέχνη αλλά και έναν εξαιρετικό συνθέτη αφού έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες σε μεγάλους τραγουδιστές, με ίσως το πιο μεγάλο hit που έχει συνθέσει να είναι τα Ξημερώματα του συνεργάτη και φίλου του Κωσταντίνου Αργυρού.

O Kωνσταντίνος Αργυρός λοιπόν, ο σχεδόν μόνιμος καλοκαιρινός οικοδεσπότης του στολιδιού της Παραλιακής, ήταν αυτός που κατάφερε να φέρει το Fantasia live τόσο σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του αθηναικού κοινού, με τον κόσμο να το επισκέπτεται ξανά και ξανά, και το κέφι να φτάνει σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Πάμε όμως να δούμε πως ξεκίνησε την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του στα νυχτερινά δρώμενα της ελληνικής σκηνής. Κέρδισε αμέσως την προσοχή κοινών και κριτικών αφού ξεχώρισε αμέσως στο Fame Story 3, με κύρια όπλα του την εξαιρετική φωνή του, αλλά και το πολύ χαμηλό προφίλ που διατήρησε σε όλα τα χρόνια της πορείας του με σπουδαίους δημιουργούς να του εμπιστεύονται μεγάλες επιτυχίες, με τον ίδιο να μην τους απογοητεύει στιγμή. Ο ίδιος, είναι ένας από τους πιο ελπιδοφόρους και ταλαντούχους καλλιτέχνες της χώρας μας, με μια λαική χροιά που δύσκολα ξεχνάς. Με μια σπουδαία ‘θητεία’ σε νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δίπλα στις σπουδαιότερες φωνές της Ελλάδας, στέκεται ικανός να υποστηρίξει ρόλο leader σε ένα τόσο σπουδαίο μαγαζί όπως είναι το Fantasia, με όλον τον κόσμο να ξενυχτάει για εκείνον, να χορεύει και να τραγουδάει στοτς ρυθμούς που επιτάσσει και να γυρίζει σπίτι του, τι άλλο, Ξημερώματα. Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο ευρύ κοινό με το κομμάτι του ‘Μάλλον κάτι ξέρω’, όντως κάτι ήξερε, αφού η συνέχεια τον βρίσκει με μια αξιοζήλευτη πορεία. Αμέτρητες επιτυχίες που ακούγονται παντού, σπουδαίες συνεργασίες, και έναν Κωνσταντίνο Αργυρό που φαίνεται να ανεβαίνει με σταθερά βήματα στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου.

Όταν αναφερόμαστε λοιπόν σε χημείες καλλιτεχνών με μαγαζιά μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό ο Κωσταντίνος Αργυρός με το Fantasia live, ένας τραγουδιστής που κάθε χρόνο δημιουργεί τα απόλυτα hits songs, αφού ποιος μπορεί να αρνηθεί πως το αθηναικό κοινό για όλο το καλοκαίρι γυρνούσε, και θα γυρνάει ξανά από τις 18 Ιουνίου, ‘Ξημερώματα’. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός λοιπόν και αυτή την σεζόν θα μας καλησπερίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, με το κέφι και την διασκέδαση που φτάνει στο απόλυτο κόκκινο, από την μόνιμη μουσική του στέγη, Fantasia live θέτοντας την Παραλιακή πολύ ψηλά για ακόμα μια σεζόν.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights