Fantasia Live

φαντασία παραλιακή

Fantasia Live

Tο Fantasia live, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και φιλόξενα κέντρα που εκπροσωπούν την νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα. Παρ’ότι δεν μετρά πολλά χρόνια λειτουργίας, έχει προστεθεί επάξια στη λίστα με τα μαγαζιά που προάγουν αυθεντική διασκέδαση, απόλυτο κέφι και εγγυημένα βράδια Παρασκευής και Σαββάτου. Όλοι οι πιστοί θαμώνες της νυχτερινής διασκέδασης γνωρίζουν καλά ότι αξίζει να πας μέχρι την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5 , στην Παραλιακή , γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις καλά. Θεωρείτε από πολλούς ως ο απόλυτος ναός της νυχτερινής διασκέδασης, με την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, το έχουν οδηγήσει σε αυτό το non stop party όπου το κέφι και η διασκέδαση βρίσκουν τον μόνιμο προορισμό τους εκεί. Είναι ξεκάθαρα η επιτομή της νυχτερινής πίστας, όντας ένα από τα πιο καλόγουστα, και φιλόξενα νυχτερινά κέντρα, αφού η ενέργεια και η ατμόσφαιρα του, σου δημιουργούν μία οικεία διάθεση που επιθυμείς να γίνεις μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης που σου προσφέρει. Εκείνος όμως που έχει συνδέσει απόλυτα το όνομα του με το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένας καλλιτέχνης που ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά. Φυσικά αναφερόμαστε στον Κωσταντίνο Αργυρό ο οποίος από τις 18 Ιουνίου παίρνει ξανά τα μουσικά ηνία της μόνιμης πλέον μουσικής του στέγης, στο Fantasia live.

Όλη την άνοιξη όμως την σκηνή του Fantasia live απολάμβανε και έβαζε φωτιά με το απερίγραπτο ταλέντο της μια εξαιρετική ερμηνεύτρια. Η Νατάσα Θεοδωρίδου λοιπόν αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπητές ερμηνεύτριες της χώρας, αφού μέσα από τα τραγούδια της, έχει αγγίξει τις καρδιές όλων, και έχει φτάσει όλα τα συναισθήματα στο απόγειο τους. Τα αναρίθμητα κομμάτια της που γίνονται επιτυχίες το ένα μετά το άλλο, την έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Διαθέτει μια τεράστια εμπειρία στα μουσικά δρώμενα, με κύριο λόγο φυσικά τις εξαιρετικά επιτυχημένες συνεργασίες της, που διακρίνονται πάντα από την υψηλή ποιότητα του προγράμματος, όπως και μέσα από τα αναρίθμητα κομμάτα που έχει ερμηνεύσει να έχει χρηστεί όχι άδικα, στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Στο πλευρό της βρέθηκε ο σπουδαίος ανερχόμενος τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης όπου με το κομμάτι του Αποτυπώματα προκάλεσε τον απόλυτο πανικό. Ο ίδιος βέβαια δεν αποτελεί μόνο έναν αρκετά επιτυχημένο καλλιτέχνη αλλά και έναν εξαιρετικό συνθέτη αφού έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες σε μεγάλους τραγουδιστές, με ίσως το πιο μεγάλο hit που έχει συνθέσει να είναι τα Ξημερώματα του συνεργάτη και φίλου του Κωσταντίνου Αργυρού.

O Kωνσταντίνος Αργυρός λοιπόν, ο σχεδόν μόνιμος καλοκαιρινός οικοδεσπότης του στολιδιού της Παραλιακής, ήταν αυτός που κατάφερε να φέρει το Fantasia live τόσο σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του αθηναικού κοινού, με τον κόσμο να το επισκέπτεται ξανά και ξανά, και το κέφι να φτάνει σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Πάμε όμως να δούμε πως ξεκίνησε την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του στα νυχτερινά δρώμενα της ελληνικής σκηνής. Κέρδισε αμέσως την προσοχή κοινών και κριτικών αφού ξεχώρισε αμέσως στο Fame Story 3, με κύρια όπλα του την εξαιρετική φωνή του, αλλά και το πολύ χαμηλό προφίλ που διατήρησε σε όλα τα χρόνια της πορείας του με σπουδαίους δημιουργούς να του εμπιστεύονται μεγάλες επιτυχίες, με τον ίδιο να μην τους απογοητεύει στιγμή. Ο ίδιος, είναι ένας από τους πιο ελπιδοφόρους και ταλαντούχους καλλιτέχνες της χώρας μας, με μια λαική χροιά που δύσκολα ξεχνάς. Με μια σπουδαία ‘θητεία’ σε νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δίπλα στις σπουδαιότερες φωνές της Ελλάδας, στέκεται ικανός να υποστηρίξει ρόλο leader σε ένα τόσο σπουδαίο μαγαζί όπως είναι το Fantasia, με όλον τον κόσμο να ξενυχτάει για εκείνον, να χορεύει και να τραγουδάει στοτς ρυθμούς που επιτάσσει και να γυρίζει σπίτι του, τι άλλο, Ξημερώματα. Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο ευρύ κοινό με το κομμάτι του ‘Μάλλον κάτι ξέρω’, όντως κάτι ήξερε, αφού η συνέχεια τον βρίσκει με μια αξιοζήλευτη πορεία. Αμέτρητες επιτυχίες που ακούγονται παντού, σπουδαίες συνεργασίες, και έναν Κωνσταντίνο Αργυρό που φαίνεται να ανεβαίνει με σταθερά βήματα στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου.

Όταν αναφερόμαστε λοιπόν σε χημείες καλλιτεχνών με μαγαζιά μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό ο Κωσταντίνος Αργυρός με το Fantasia live, ένας τραγουδιστής που κάθε χρόνο δημιουργεί τα απόλυτα hits songs, αφού ποιος μπορεί να αρνηθεί πως το αθηναικό κοινό για όλο το καλοκαίρι γυρνούσε, και θα γυρνάει ξανά από τις 18 Ιουνίου, ‘Ξημερώματα’. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός λοιπόν και αυτή την σεζόν θα μας καλησπερίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, με το κέφι και την διασκέδαση που φτάνει στο απόλυτο κόκκινο, από την μόνιμη μουσική του στέγη, Fantasia live θέτοντας την Παραλιακή πολύ ψηλά για ακόμα μια σεζόν.