Fantasia Live

Tο Fantasia live, είναι από εκείνα τα μαγαζιά που εκπροσωπούν σε όλο του το μεγαλείο την αυθεντική και γνήσια μορφή της διασκέδασης, μένοντας πιστό στην πραγματική έννοια του μπουζουκιού. Είναι από εκείνα τα νυχτερινά κέντρα που  σε κερδίζουν με την πρώτη επίσκεψη, αφού προάγουν μια μοναδικά θετική αύρα που μαγνητίζει όλες τις αισθήσεις, με τους ιθύνοντες να επιλέγουν πάντα τα καλύτερα μουσικά σχήματα, που βάζουν ως στόχο τους να φτάσουν το κέφι στον ύψιστο βαθμό του. Το Fantasia live δεν ανήκει στους αρχικούς πυλώνες με τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, όμως βρίσκεται παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του, επάξια στην καρδιά του αθηναικού κοινού, το οποίο του δείχνει αμέριστη αγάπη, επιλέγοντας το φανατικά.

Δεν είναι μυστικό πως είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να πας μέχρι την Παραλιακή, και πιο συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 5, γιατί η διασκέδαση σου θα έχει εγγυημένα αποτελέσματα, με τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Fantasia να παίρνουν φωτιά, και το μαγαζί να είναι σε κάθε μέρα λειτουργίας του κατάμεστο.  Ο πρωταγωνιστής αυτού του εξαιρετικού νυχτερινού κέντρου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι του 2016, μέχρι και τώρα, ήταν ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός Κωνσταντίνος Αργυρός.

Οι εμφανίσεις του ενώ ήταν προγραμματισμένες να λάβουν τέλος το Σεπτέμβριο, έπαιρναν συνεχώς παράταση, με αποτέλεσμα το πιο ‘γενναίο παιδί’ της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας να μας χαρίζει υπέροχα live και ερμηνείες και τον φετινό χειμώνα. Την σκυτάλη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Φουρέιρα και την Φανή Δρακοπούλου, παίρνει ο, για τον περισσότερο κόσμο, καλύτερος λαικός τραγουδιστής της χώρας μας, Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος από αυτή την άνοιξη, θα μας καλησπερίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τη σκηνή του Fantasia live. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν μιλάμε για έναν καλλιτέχνη του βεληνεκούς του Αντώνη Ρέμου, αναφερόμαστε σε ένα μεγάλο κεφάλαιο της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Η καριέρα του είναι αξιοζήλευτη, αφού πέρα από το γεγονός ότι έχει ηγηθεί των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έχει στο δυναμικό του κάποια από τα σπουδαιότερα ερωτικά κομμάτια που δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Τα κύρια στοιχεία του που καθιστούν τον Κωνσταντίνο Αργυρό τόσο ξεχωριστό και τον έχουν θέσει τόσο ψηλά στις καρδιές και τις προτιμήσεις του κόσμου, είναι σίγουρα το μοναδικό μέταλλο της φωνής του μαζί με την αισθαντική χροιά του, όπως φυσικά και η μοναδική επαφή που έχει με το κοινό του, το οποίο τον λατρεύει και τον ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνιση. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα της χώρας, φάνηκε πως είχε κάτι το ξεχωριστό και πως είχε έρθει για να μείνει για πολύ καιρό, με όλον τον κόσμο να αναφέρει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό λαικό τραγουδιστή.

Αυτή την άνοιξη έρχεται στο στολίδι της Παραλιακής Fantasia live, για να δημιουργήσει τον πανικό που μόνο εκείνος ξέρει πως γίνεται. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχοντας στα χέρια του το καινούργιο του άλμπουμ το οποίο έχει αγαπηθεί σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα από τον κόσμο, θα φτάσει κάθε συναίσθημα μας στο απόγειο του, με την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5, να είναι το απόλυτο meetpoint όλης της πόλης.

Comments

comments