ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

θεοδωρίδου νατάσσα

Tο Fantasia live, είναι από τα στολίδια της Παραλιακής, και ένας από τους βασικότερους λόγους που η Λεωφόρος Ποσειδώνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά hotspot. Ως νυχτερινό κέντρο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο φαντασμαγορικά και αγαπητά μπουζούκια της πόλης ανεξαρτήτως περιόδου, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας. Το κέφι και το απόλυτο γλέντι βρίσκουν μόνιμα την στέγη τους εκεί, με το Fantasia live, να έχει στεφθεί ένας από τους ‘νικητές’ της βραδινής μας ψυχαγωγίας, παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης. Τα τελευταία χρόνια έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή με τη λίστα των προτιμήσεων του αθηναικού κοινού, και οι λόγοι ποικίλουν.

Πέρα λοιπόν από το ότι είναι ένα μοναδικό νυχτερινό κέντρο, που μένει πιστό στην γνήσια και αυθεντική μορφή της διασκέδασης, έθεσε στην πρωταγωνίστρια γραμμή του μουσικού του προγράμματος, το πιο ‘γενναίο παιδί’ της μουσικής βιομηχανίας, έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του, που ανταπέδωσε κάτι πολύ παραπάνω από τα δέοντα, στο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Ο λόγος φυσικά για τον εξαιρετικό Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη της διασκέδασης από την σκηνή του Fantasia live, ο οποίος δίνει την σκυτάλη των εμφανίσεων στην εξαιρετική τραγουδίστρια και αγαπημένη πολλών Νατάσα Θεοδωρίδου και στον Πέτρο Ιακωβίδη.

Ας μιλήσουμε όμως λίγο για την μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου. Είναι εκείνη η καλλιτέχνιδα η οποία θέτει πάντα τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά. Η ίδια, αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της χώρας μας, και αυτό αποδεικνύεται από την συνεχώς ανοδική πορεία της. Τα αμέτρητα τραγούδια της γίνονται επιτυχίες το ένα μετά το άλλο, και την έθεσαν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου με την ίδια να έχει αγγίξει μέσα από τα κομμάτια της, τις καρδιές όλων . Με τεράστια εμπειρία στα μουσικά και νυχτερινά δεδομένα, έρχεται στην σκηνή του Fantasia με σκοπό να το θέσει στην κορυφή των προτιμήσεων του αθηναικού κοινού.

Μαζί της θα βρίσκεται όπως αναφέραμε ο εξαιρετικός Πέτρος Ιακωβίδης ο οποίος με τα κομμάτια του ‘Κοριτσάκι μου’ ‘Αγκαλιά’ και την τελευταία του επιτυχία Αποτυπώματα έχει ανέβει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου αλλά και στην λίστα με τις μουσικές επιλογές κάθε νυχτερινού μαγαζιού που σέβεται τον εαυτό του. Ο ίδιος αποτελεί και έναν εξαιρετικό συνθέτη με τελευταίο του μουσικό δημιούργημα το νούμερο ένα hit της σεζόν, Ξημερώματα.

Έτσι, η νέα σεζόν του Fantasia live το βρίσκει με Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρο Ιακωβίδη να πρωταγωνιστούν στην σκηνή του και το μαγαζί να αποτελεί εν δυνάμει μονόδρμο της διασκέδασης.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights