Ο Πάνος Κιάμος έρχεται στο Ποσειδώνιο music hall

panos kiamos mpouzoukia

Ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας μας, ένας καλλιτέχνης που φτάνει το κέφι στο απόλυτο ζενίθ του, ο Πάνος Κιάμος  μετακομίζει καλλιτεχνικά και μεταφέρεται σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της πόλη, και αυτό είναι ότι το Posidonio music hall. To Posidonio music hall, είναι αναμφίβολα  ένα από τα πιο αγαπητά μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας, και στέκεται επιβλητικά σε ένα από τα πιο δυνατά γεωγραφικά μέρη της πόλης και αυτό είναι η Παραλιακή. Είναι  επίσης και ένα από τα πιο ιστορικά μπουζούκια της Αθήνας, καθώς άνοιξε τις πόρτες του το 1991, με τα πιο σπουδαία ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής να δίνουν το δικό τους άρωμα μουσικά στην φαντασμαγορική σκηνή του. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του Posidonio είναι πως διαθέτει μια αρκετά μεγάλη χωρητικότητα, όντας πλέον χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους, μεγαλύτερους νυχτερινούς χώρους. Διαθέτει μεγάλο αριθμό τραπεζιών, περιμετρικά της σκηνής, αλλά και στον όροφο του μαγαζιού.

Ο Πάνος Κιάμος λοιπόν, μετακομίζει στην Παραλιακή με σκοπό να δημιουργήσει τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης, κάνοντας τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο ίδιος διαθέτει ένα μοναδικό χάρισμα, και αυτό είναι η αμείωτη ενέργεια του και το ταπεραμέντο του. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι  και η θετική του ενέργεια, αλλά και η αύρα που τον περιβάλλει, στοιχεία που τον κάνουν να κατακλύζει και να μαγεύει το stage σε κάθε του εμφάνιση. Όσοι τον έχουν απολαύσει live, δεν έχουν να πουν κάτι αντίθετο, αφού είναι ο απόλυτος λαικός τραγουδιστής, με τον Πάνο Κιάμο να είναι σε όλη την διάρκεια της μουσικής του πορείας,  πιστό σε αυτό το είδος. Ο ίδιος, μας συστήθηκε το 1998, και το πρώτο του άλμπουμ γνώρισε τεράστια επιτυχία και αποδοχή, και ύστερα από αρκετά επιτυχημένα άλμπουμ και συνεργασίες με τα σπουδαιότερα ονόματα του χώρου, αλλά πάνω από όλα, μια στάση και ένα ήθος που έμειναν αλώβητα, ο Πάνος Κιάμος, έχει καθιερωθεί δικαίως ως ο βασιλιάς της νυχτερινής διασκέδασης.

Όλα αυτά τα στοιχεία δείχνουν πως Πάνος Κιάμος και Ποσειδώνιο Music Hall θα θέσουν τον πήχη της νυχτερινής μας ψυχαγωγίας πάρα πολύ ψηλά, με το στολίδι της Παραλιακής να δημιουργεί κατά πολλούς, το απόλυτο hotspot της άνοιξης του 2018.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights