ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ PARTY ΣΤΟ INTERCONTINENTAL HOTEL ATHENS REVEGION NEW YEARS EVE PARTY

Κάποιοι χώροι είναι άμεσα συνυφασμένοι με σπουδαία events, εκδηλώσεις που αφήνουν τις πιο δυνατές εντυπώσεις στην ιστορία της νυχτερινής Αθήνας. Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα το Intercontinental, με το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του που αφήνει εποχή, και μας οδηγεί στο να υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο με τον πιο όμορφο τρόπο. Αυτή την σεζόν, το φαντασμαγορικό αυτό ξενοδοχείο επιστρατεύει στην πρώτη γραμμή, την Primer, το party Dolce vita αλά και την ομάδα Playground, ώστε να δημιουργήσει τις πιο κατάλληλες δομές για να υποδεχτούμε το 2018. Το πάρτι με όνομα Primer NEW YEARS EVE 2018, θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα hotspot των πρωτοχρονιάτικων events ίσως και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινο.

Το άρωμα και στυλ του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν θα έχει παριζιάνικο ύφος και άρωμα με βελούδινες κουρτίνες, το απαραίτητο dress code στο προσωπικό, αλλά και άφθονο ποτό από την εξαιρετικά ενημερωμένη κάβα του Intercontinental. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο Moulin Rouge λοιπόν, το φαντασμαγορικό ξενοδοχείο θα δημιουργήσει ένα άκρως εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υπερθέαμα, με χορευτικά αλλά και εμφανίσεις από τους top dj’s της πόλης.

Μουσικά λοιπόν το Primer NYE 2018, θα ντύσουν οι καλύτεροι dj’s της Αθήνας, με guest εμφανίσεις που θα φέρουν τον δικό τους αέρα στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς. Ενδεικτικά, Devv, Kid Angelo, Playmen, Velix, Velvet Mode, θα βάλουν φωτιά στα decks και όλη η πόλη θα υποδεχτεί τον νέο χρόνο με τον καλύτερο τρόπο, σε ένα κλίμα non stop party μέχρι να ξημερώσει.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights