Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ακρωτήρι του καλοκαίρι

akrotiri summer club glyfada

ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB 2018 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Eίναι ο απόλυτος προορισμός για την θερινή περίοδο, και ο λόγος φυσικά για το Ακρωτήρι, ένα μαγαζί κατεξοχήν αφού ακόμα και το όνομα του προμηνύει το καλοκαίρι, αφού με το που έρχονται οι πρώτες ζεστές μέρες του καλοκαιριού, μπαίνει στην πρώτη γραμμή της συνείδησης μας. Με την εξαιρετική του διακόσμηση, τα ανάλαφρα στοιχεία να πρωταγωνιστούν, και μία υπέροχη παραλία να απογειώνει το τοπίο, έχει χριστεί ξεκάθαρα ως ένα από τα πιο δυνατά hotspots της πόλης. Είναι ο τέλειος χώρος για να γίνεις μέρος της πιο όμορφης και ξεσηκωτικής εμπειρίας θερινής διασκέδασης, με τον κόσμο να το επιλέγει φανατικά, καθιστώντας το ένα πολύ δυνατό meet point για την Αθήνα.

Το Akrotiri summer club είναι το μαγαζί που η ποιότητα συναντά και παντρεύεται με την διασκέδαση με έναν μοναδικό τρόπο, και σε έναν αρίστης αισθητικής χώρο που προμηνύει μόνο καλοκαίρι. Την αρχή των εμφανίσεων σε αυτό το φαντασμαγορικό μέρος θα κάνει ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος για όλο τον Ιούνιο, ενώ την σκυτάλη παραδίδει στην συνέχεια στον εξαιρετικό Κωσταντίνο Αργυρό ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μας κάνει για ακόμα μια χρονιά να γυρίζουμε σπίτι Ξημερώματα.

Ας δούμε όμως λίγο το φαινόμενο Κωσταντίνος Αργυρός πιο αναλυτικά. Κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια ουσιαστικά στον χώρο της νύχτας, να πάρει τα ηνία πολύ μεγάλων νυχτερινών σκηνών, και να ξεχωρίσει ως πρώτο όνομα φτάνοντας το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό τους. Ξεχώρισε μεταξύ άλλων στο Fame story 3, και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από κοινό και δημιουργούς που του εμπιστεύτηκαν μεγάλες επιτυχίες, με τον ίδιο να μην τους απογοητεύει στιγμή.   Κυκλοφορεί το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του ‘Μάλλον κάτι ξέρω’ το 2011 και ο Κωσταντίνος Αργυρός φαίνεται πως ήρθε πλέον για να μείνει στην μουσική ζωή της χώρας.

Οι επιτυχίες στα κομμάτια του, διαδέχονται η μία την άλλη, οι top εμφανίσεις του σε νυχτερινές σκηνές, έχουν ως αποτέλεσμα τα μαγαζιά αυτά να είναι επιεικώς κατάμεστα, και ο ίδιος να έχει βρει την μαγική συνταγή της απόλυτης επιτυχίας, αφού ο κόσμος τον επιλέγει φανατικά για να απογειώσει την νυχτερινή του ψυχαγωγία. Ο Κωσταντίνος Αργυρός έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, και όχι άδικα, αφού έχει ξεχωρίσει και έχει σκαρφαλώσει στην λίστα με τους αγαπημένους Έλληνες ερμηνευτές. Με τις πολυάριθμες επιτυχίες του, και την αστείρευτη ενέργεια του πάνω στην σκηνή, κρατάει το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδάει ασταμάτητα.

Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει και αυτή την καλοκαιρινή σεζόν από την νέα μουσική του στέγη στο Ακρωτήρι, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τον μόνιμο νυχτερινό προορισμό της θερινής Αθήνας και για το 2018.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights