Βρεττός και Καμπακάκης μαζί στα Μπουζούκια της Αθήνας

μπουζούκια αθήνα βρεττός καμπακάκης

Οι καλλιτεχνικές συνεργασίες για το καλοκαίρι του 2016, που θα μας απογειώσουν τα βράδια μας, έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνονται, και έτσι όπως φαίνεται την πρώτη θέση θα πάρουν οι ανατρεπτικοί και ιδιαίτεροι συνδιασμοί που θα καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Έτσι, γνωστά μπουζούκια της Παραλιακής, αποφασίζει να παντρέψει την απίστευτη ενεργεια του μοναδικού Ηλία Βρεττού, και την μοναδική χροιά του Ηλία Καμπακάκη, πάνω στην σκηνή του, προσκαλώντας όλη την Αθήνα, να διασκεδάσει στην περιοχή που ως έννοια είναι απόλυτα ταυτόσημη με το καλοκαίρι.

Ο Ηλίας Βρεττός, δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα ως το πιο χαρούμενο παιδί της ελληνικής μουσικής. Ο ίδιος όντας πάντα πρόθυμος και χαμογελαστός, είναι αδύνατο να μην συνεπάρει τον καθένα, να χορέψει στους ρυθμούς των μεγάλων επιτυχιών του. Αποτελεί έναν καλλιτέχνη με μεγάλο φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί παντού, και γιατί όχι άλλωστε, αφού όποιος τον έχει δει στην σκηνή, δεν έχει να πει τίποτα λιγότερο από το ότι προκαλέι τον απόλυτο χαμό. Έτσι, αυτή την καλοκαιρινή περίοδο, θα τον απολάυσουμε σε γνωστό μαγαζί της Παραλιακής, να μας ξεσηκώνει με το μεγάλο σουξέ του ‘Πετάω ψηλά’, αλλά και με το καινούργιο του κομμάτι που αγαπήθηκε αμέσως από τον κόσμο, ‘Δε παν να λένε οι άλλοι’.

Στο πλευρο του, θα βρίσκεται ένα πολύ ταλαντούχος νέος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, ο Ηλίας Καμπακάκης. Ο ίδιος, τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον του κόσμου το 2013, με το κομμάτι του ‘Παλιοπράγματα’, το οποίο τον έβαλε αμέσως πολύ ψηλά στην λίστα με τους ανερχόμενους καλλιτέχνες της γενιάς του. Με όπλα του, την κιθάρα του που δεν αποχωρίζεται ποτέ, αλλά φυσικά και την μοναδική χροιά του, έρχεται να δώσει το δικό του προσωπικό στίγμα στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Θα είναι σίγουρα μια συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ, καθώς θα συνδιάσει πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής με έναν πρωτότυπο τρόπο. Έτσι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να οπλιστούμε με θετική ενέργεια και να απολαύσουμε τον Ηλία Βρεττό με τον Ηλία Καμπακάκη, σε ένα συνονθύλευμα ήχων που σίγουρα θα αξίζει.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights