Η Άννα Βίσση live στο Box club Athens

box athens vissi live

Όταν μία συνεργασία στέφεται με απόλυτη επιτυχία, το λογικό και επόμενο είναι να επαναλαμβάνεται. Έτσι την Κυριακή 24 Απριλίου, η Άννα Βίσση θα γίνει η οικοδέσποινα του project του Dromos fm ‘Superstar voices 2016 ‘, για δεύτερη φορά. Στις 14 Φεβρουαρίου, η ίδια είχε εμφανιστεί με τεράστια επιτυχία στο stage του live club Box Athens, στο πλευρό φυσικά των μόνιμων hosts Melisses . Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, κα η χημεία των δύο απίστευτη. Το Box , αποτελεί το μαγαζι φαινόμενο της φετινής σεζον, καθώς κινείται σε προδιαγραφές πολύ υψηλές , με φαντασμαγορικό φωτισμό που το καθιστούν ισάξιο με αυτά του εξωτερικού. Οι Melisses, είναι ομολογουμένως το καλύτερο ελληνικό συγκρότημα αυτή την στιγμή , καθώς ο frontman τους Χρήστος Μάστορας, λάμπει με την απίστευτη ενέργεια του κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο μαγαζί . Πώς λοιπόν δεν θα μπορούσαν να ταιριάξουν όλα αυτά , με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, η οποία θα δώσει τον δικό της ξεχωριστό ρυθμό στο stage, την τελευταία Κυριακή του Απριλίου στο καλύτερο live club , που βρίσκεται στην Πειραιώς 130.

Ο χώρος και η ατμόσφαιρα του μαγαζιού , πηγαίνουν πολύ στην Άννα Βίσση, και αυτό φάνηκε αμέσως από την πρώτη φορά που συμμετείχε στο project του Dromos , όπου η απήχηση του κόσμου ήταν πρωτοφανής. Η ίδια, αποτελεί την κορυφή στην λίστα με τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της Ελλάδας. Έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έχει εγχώρια και διεθνή καριέρα καθώς και 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το άλμπουμ της ‘Κραυγή’, φάνηκε να είναι ένα από τα εμπορικότερα άλμπουμ όλων των εποχών στην χώρα μας, και φυσικά τίποτα δεν σταματάει εδώ για την Άννα Βίσση. 33 πλατινένια άλμπουμ, πληθώρα επιτυχιών, και κάθε μαγαζι που εμφανίζεται να ειναι γεμάτο. Έχει χαρακτηριστεί ως η ‘απόλυτη’ και φυσικά όχι άδικα. Την φετινή σεζον την απολαύσαμε στο Hotel Ermou, η οποία έθεσε νέα δεδομένα στη νυχτερινή διασκέδαση όπως άλλωστε κάνει πάντα. Αυτό ακριβώς θα κάνει και στις 24 Απριλίου στο Box Athens, όπου ο κόσμος που θα την τιμήσει με την παρουσία του, θα έχει την ευκαιρία να απολάυσει τις κλασσικές επιτυχίες της ‘Δώδεκα’, ‘Από αγάπη υπερβολική’ αλλά και το καινούργιο της μεγάλο σουξέ ‘Ξανά μανά’

Η Άννα Βίσση, οι Melisses και το Box athens, συνεργάζονται για δέυτερη φορά υπό την αιγίδα του project του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού , ‘ Superstar voices 2016 ’, και θα είναι σίγουρα ένα event που θα μείνει αξέχαστο. Η κορυφαία τραγουδίστρια της χώρας μας , το κορυφαίο ελληνικό συγκροτημα και το καλύτερο live stage club της πόλης άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα λιγότερο.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights