Ρόκκος και Μέλισσες στο Cabaret Romeo

romeo cabaret melisses rokkos

Είναι σίγουρα ένα μαγαζί σταθμός για την Παραλιακή , αφού αρχικά ως Romeo έχει χαρίσει πολύ ένδοξες στιγμές στην νύχτα , αλλα και πιο πρόσφατα ως Cabaret Romeo , έθεσε νέα δεδομένα και στάνταρ στην διασκέδαση, ακολουθώντας το νέο ρεύμα της εποχής το live clubbing. Ο νέος χώρος λοιπόν της περιοχής του Ελληνικού, χαρακτηρίζεται από απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και ενέργεια , καθώς πρωταγωνιστούν όμορφα δέντρα ,ιδιαίτεροι φωτισμοί και μια πρωτοποριακή αισθητική που το κατατάσσουν ως τον απόλυτο προορισμό για το 2016. Από την σκηνή του έχουν περάσει σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως η Έλλη Κοκκίνου, οι Ονιράμα, ο Νίνο και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Την περιοδο αυτή το stage του Cabaret Romeo , ήρθε να συνταράξει ο ιδιαίτερος showman Τόνι Σφήνος, ο οποίος πήρε το φανατικό κοινό του και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις εμπνευσμένες φυσικά όπως πάντα από την εποχή των 60 ‘s , 70 ‘s , και 80 ‘s .

Μετά λοιπόν την επιτυχημένη παρουσία του στον χώρο , τα ηνία της θερινής περιόδου έρχονται να αναλάβουν ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος για κάθε Παρασκευή και Σάββατο , και οι εκρηκτικές Μέλισσες για κάθε Πέμπτη. Ο πρώτος, αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της χώρας μας , καθώς μέσα από τα τραγούδια του εκφράζει συναισθήματα που αγγίζουν τον κόσμο, και τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό. Στο Cabaret Romeo, θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή του Live clubbing, όπως άλλωστε έκανε με τεράστια επιτυχία τον χειμώνα που μας πέρασε στην Αυτοκίνηση. Oι Melisses, είναι το πιο επιτυχημένο συγκρότημα αυτή την στιγμή στην χώρα μας , αφού κατάφεραν την περίοδο που μας πέρασε, να εδραιωθούν στα μουσικά δρώμενα μέσα από τα κομμάτια τους αλλά και να αλλάξουν τον μέχρι τώρα τρόπο διασκέδασης στο απόλυτο Live clubbing, στο Box Athens .

Όπως όλα δείχνουν, το Cabaret Romeo, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού για την θερινή περίοδο του 2016. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού όταν αναφερόμαστε σε έναν πρωτοποριακό χώρο με απίστευτη αισθητική και σε καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Ρόκκος και οι Melisses, η περιοχή του Ελληνικού είναι μονόδρομος.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights