Η Καίτη Γαρμπή στο Cabaret Romeo

καίτη γαρμπή

Είναι γεγονός πλέον πως κάθε καλοκαίρι, η Παραλιακή έχει χριστεί ως το απόλυτο hotspot κάθε νυχτερινής εξόδου, καθώς η καρδιά της διασκέδασης χτυπάει εκεί σταθερά. Έτσι, ένα από τα καλύτερα και πιο πολυσύχναστα μαγαζιά της περιοχής, το Cabaret Romeo, ανοίγει τις θερινές πόρτες του, με ένα υπέροχο μουσικό σχήμα, που όπως φαίνεται θα μονοπωλήσει τα βράδια μας. Το συγκεκριμένο μαγαζί, αποτελεί την συνέχεια και εξέλιξη του θρυλικού Romeo, που είχε ελκύσει όλα τα χρόνια της λειτουργίας του, όλη την Αθήνα. Το Cabaret Romeo, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που μετράει στην νυχτα, έχει καταφέρει να καταξιωθεί, να εδραιωθεί, και να δημιουρήσει τις δικές του δομές, όπως και να προάγει ορθά, τον νέο τροπο διασκέδασης, το live clubbing. Ένα μαγαζί, που κινείται άψογα, με απόλυτες προδιαγραφές εξωτερικού, έχοντας αέρα ανανέωσης να διέπει τον χώρο, φαίνεται πως και αυτήν την καλοκαιρινή περίοδο, θα κάνει όλη την πόλη να μιλάει για αυτό.

Όπως όλα δείχνουν, τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα κάνουν ακόμα πιο καυτά τα ζεστά θερινά μας βράδια, θα καλύπτουν κάθε μουσικό γούστο και προτίμηση, μην αφήνοντας κανέναν ανικανοποίητο. Άλλωστε, ποιος μπορεί να μην απολαύσει μοναδικά live performances από τον Στέλιο Ρόκκο, τις Μέλισσες, και την Καίτη Γαρμπή. Αυτοί οι καλλιτέχνες θα αποτελέσουν την καλοκαιρινή μας συντροφιά, και θα προκαλέσουν τον απόλυτο χαμό στην Παραλιακή. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο stage του Cabaret Romeo, θα μας υποδέχεται ο μοναδικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Ρόκκος. Ο ίδιος, μετά από μια πολύ πετυχημένη σεζον στην Αυτοκίνηση, εκπροσωπόντας και εκεί το live clubbing, κατεβαίνει στην παραλία, για να μαγνητίσει το κοινό, με την αισθαντική χροιά του, και τα απίστευτα διαχρονικά κομμάτια του. Κάθε Πέμπτη, την σκηνή του μαγαζιού, θα απογειώνει το καλύτερο συγκρότημα της χώρας μας, οι Μέλισσες. Μέχρι πρόσφατα, ξεσήκωναν όλη την Αθήνας, από το εξαιρετικό Box Athens, κάνοντας όλη την πόλη να μιλάει για τις μοναδικές εμφανίσεις τους, βάζοντας τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά. Σε αυτή την υπέροχη ομάδα, προστίθεται ένα όνομα έκπληξη, αυτό της Καίτης Γαρμπή, η οποία όπως φαίνεται θα μας εντυπωσιάσει με την ενέργεια της για ακόμα μια φορά.

Η Καιτη Γαρμπή, σε όλη την διάρκεια της εικοσαετούς πορείας της, έχει καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Τα δεδομένα φυσικά μιλούν από μόνα τους. 21 χρυσά και πλατινένια άλμπουμ, απίστευτα επιτυχημένα τραγούδια με διαχρονική αξία, και πάνω από όλα, ένα φαν κλαμπ που την υποστηρίζει και ακολουθεί σε κάθε της live, την έχουν τοποθετήσει τόσο ψηλά, όλα αυτά τα χρόνια. Η περασμένη σεζόν, ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες της γνωστής ερμηνεύτριας, καθώς η παρουσία της στο Apotheke club, αλλά και η συμμετοχη της στο 80’s the musical, πήραν διθυραμβικές κριτικές και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Έτσι, η Καίτη Γαρμπή, κατεβαίνει στο Cabaret Romeo, για να δημιουργήσει τον δικό της χαμό όπως μόνο εκείνη γνωρίζει, και να αφήσει το δικό της προσωπικό στίγμα στον θερινό αέρα της Παραλιακής.

Στέλιος Ρόκκος, Μέλισσες και Καίτη Γαρμπή, θα είναι η απόλυτη καλοκαιρινή συντροφιά μας, σε ένα μαγαζί, όπου η θερινή νεανική ατμόσφαιρα, και το καλύτερο live clubbing, βρήκαν την μόνιμη στέγη τους. Το μόνο που μένει είναι να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με θετική ενέργεια, και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει για μας το Cabaret Romeo.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights