Πρεμιέρα έκανε ο Στέλιος Ρόκκος την Παρασκευή 6 Μαίου στο Cabaret Romeo

cabaret romeo ρόκκος

Πρεμιέρα έκανε ο Στέλιος Ρόκκος, την περασμένη Παρασκευή 6 Μαίου, στο εξαιρετικό και ανανεωμένο μαγαζί της Παραλιακής, Cabaret Romeo. Η αναμονή για ένα από τα καλύτερα μουσικά καλοκαιρινά σχήματα, έλαβε τέλος, και η έναρξη του ικανοποίησε όλες τις προσδοκίες, με την προσέλευση και την αγάπη του κόσμου σε αυτόν τον μοναδικό τραγουδοποιό και ερμηνευτή να ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, θα έχει στο πλευρό του κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μία νεανική ομάδα που θα τον πλαισιώνει, η οποία θα αποτελείται από την ανερχόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου και τον Steven MyEscuse, και όπως όλα δείχνουν αν κρινουμε από την πρεμιέρα τους, θα μονοπωλήσουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Ο Στέλιος Ρόκκος, αποτελεί έναν εξαιρετικά επιτυχημένο καλλιτέχνη, αφού δεν επαναπάυεται ποτέ, αλλά αντιθετα συνεχώς εξελίσσεται και ακολουθεί το ρεύμα της εποχης. Έτσι, κινούμενος και αυτή την σεζον στη must τάση της διασκέδασης, το live clubbing, θα βάλει φωτιά στα βράδια μας, και θα απογειώσει όλες τις αισθήσεις με τις μοναδικές αισθαντικές μπαλάντες του, αλλά και με το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής του. Δεν ειναι μυστικό πως περνάει την πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, και θέτει ως πρωταρχικό του στόχο, να φτάσει την διασκέδαση σε νέα επίπεδα. Αυτό ακριβώς έκανε, με την βοήθεια φυσικά της υπέροχης ομάδας που τον πλαισιώνει, την περασμένη Παρασκευή στο Cabaret Romeo, όπου οι κριτικές και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα αποτελεί μια μόνιμη κατάσταση στην περιοχή της Παραλιακής, αφού ο Στέλιος Ρόκκος θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του κάθε Παρασκευή και Σάββατο, χαρίζοντας μας μοναδικά live performances.

Το Cabaret Romeo, έχοντας έναν αέρα ανανέωσης, και μία καλοκαιρινή αισθητική να το χαρακτηρίζει, έχει χριστεί ως ένα από τα καλύτερα hotspots της πόλης. Αυτή την καλοκαιρινή σεζον, με leader τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο, ο πήχης της διασκέδασης ανεβαίνει, και όπως φάνηκε από την πρεμιέρα που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, όλη η Αθήνα θα περνάει τα θερινά της βράδια στο Cabaret Romeo.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights