Ο Μάκης Δημάκης στα μπουζούκια και πίστες της Αθήνας

Makis Dimakis

Ο Μάκης Δημάκης είναι ένας από τους πιο γρήγορα ανερχόμενους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, έχοντας διαγράψει την δική του πορεία στο χώρο από την δεκαετία του 1990, παίζοντας μπουζούκι στην ορχήστρα της  Βίκυς Μοσχολιού και γράφοντας τραγούδια για τον Γιώργο Αλκαίο που έγιναν επιτυχίες, όπως τα «Κάψε με» και «Θέλω να κλάψω ». Λίγα χρόνια αργότερα, ξεκίνησε να τραγουδάει και ο ίδιος στις πίστες, στο πλευρό γνωστών καλλιτεχνών και η αυθεντική λαϊκή φωνή του γινόταν ολοένα και πιο γνωστή στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Χρονιά ορόσημο για την καριέρα του αποτελεί το 2011, όταν κυκλοφορεί  μια σειρά μεγάλων επιτυχιών, όπως το «Κανείς δεν είναι Κανενός», το οποίο γρήγορα έγινε  νούμερο 1 ραδιοφωνικό hit της Θεσσαλονίκης, «Πόσο Πόνο», «Εγώ δεν Μπορώ» και άλλα, με αποτέλεσμα η Θεσσαλονίκη να μιλά για ένα νέο αστέρι στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία προκύπτει το 2014 με το single «Ανεβείτε» και πλέον τα νυχτερινά κέντρα και τα club στη Θεσσαλονίκη χορεύουν στους ρυθμούς του Μάκη Δημάκη. Κάθε του εμφάνιση προκαλεί πανικό, με τον ίδιο να εντυπωσιάζει τόσο με την μελωδική φωνή του όσο και με την γενικότερη ερμηνεία του. Επιπλέον, η μοναδική χροιά του του επιτρέπει να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών με έναν τρόπο που τις κάνει να φαίνονται δικές του, γεγονός που προφανώς και εκτιμάει το κοινό. Ταυτόχρονα, όλοι στη Θεσσαλονίκη έχουν να λένε για τον χαρακτήρα του, μιας και είναι ένα παιδί που τον χαρακτηρίζει η ντομπροσύνη και γενικότερα το ήθος του, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα αυθεντικό καλό παιδί. Τα παραπάνω προκύπτουν και από την σκληρή δουλειά που ρίχνει συνεχώς, η οποία σε συνδυασμό με την αφοσίωση σε αυτό που κάνει τον οδήγησαν από ένα απλό μέλος ορχήστρας σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ερμηνευτές.

Αποκορύφωμα της ως τώρα καριέρας του αποτελούν οι εμφανίσεις του τη σεζόν 2015-2016 στο Voice live stage, οι οποίες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο προσέλευσης, με τον κόσμο να αποθεώνει τις νέες του επιτυχίες, «Ηarem(Αχάριστη) feat.Nigma», «Έλα Πάμε» και «Χαλάλι της». Αποτέλεσμα της γενικότερης επιτυχίας του ήταν η φήμη του να επεκταθεί πέρα από την Θεσσαλονίκη, σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα, με κόσμο από Βέροια, Δράμα, Καβάλα και αλλού να επισκέπτεται το μαγαζί για να απολαύσουν τον Μάκη Δημάκη από κοντά. Αποτέλεσμα είναι το σόου που δίνει ο καλλιτέχνης να επεκτείνεται και στο κοινό, με τον λουλουδοπόλεμο και τον χορό να συνεχίζονται σε κάθε του εμφάνιση μέχρι πρωίας και τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι τελικής πτώσεως.

Αναμενόμενα η επιτυχία του ξεπέρασε και τα όρια της Βόρειας Ελλάδας, με τον Μάκη Δημάκη να δέχεται πληθώρα προτάσεων από νυχτερινά κέντρα της παραλιακής της  Αθήνας και τους οπαδούς του, τόσο αυτούς που είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν ζωντανά στη Θεσσαλονίκη όσο και αυτούς που άκουσαν τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο, να αδημονούν για την ανακοίνωση του μαγαζιού που θα τον φιλοξενήσει.

Όποιο όμως και να είναι αυτό εσείς να ξέρετε πως θα μπορείτε πάντοτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 211.850.2544 και να κάνετε κράτηση για έναν καλλιτέχνη ο οποίος αναμένεται να προκαλέσει πανικό όπου κι αν εμφανιστεί.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights