Παράταση Πήραν Οι Εμφανίσεις Του Πλούταρχου Στο Ποσειδώνιο

Ποσειδώνιο

Ακόμα μία υπερεπιτυχημένη σεζόν αποδεικνύεται η φετινή για τον Γιάννη Πλούταρχο, και τους Φανή Δρακοπούλου, Δημήτρη Αβραμόπουλο, καθώς και την νεοεισαχθείσα στο σχήμα Μαρία Καρλάκη, που αποτελούν το σχήμα του Posidonio για τη σεζόν 2015-2016. Ο κόσμος σπεύδει μαζικά στην διεύθυνση Λεωφόρος Ποσειδώνος 18 στο Ελληνικό, όπου βρίσκεται από το 1991 το νυχτερινό κέντρο, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή που εμφανίζονται οι καλλιτέχνες, με αποτέλεσμα το σχήμα να ανανεώσει την παρουσία του στο κατάστημα για έναν μήνα ακόμα, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Αναμενόμενα βέβαια, και για αυτό το διάστημα προβλέπονται συνεχόμενα sold out, μιας και πέρα από το σχήμα, εξαιρετικός είναι και ο χώρος του Ποσειδωνίου, ο οποίος μετά και την ανακαίνιση που έγινε το 2008 έχει μετατραπεί σε πραγματικό στολίδι της παραλιακής.

Ανάμεσα βέβαια στο πλήθος κόσμου που διασκεδάζει στο Posidonio, περιλαμβάνονται και πολλοί επώνυμοι, τόσο του χώρου όσο και του γενικότερου καλλιτεχνικού στερεώματος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, στο μαγαζί έχουν βρεθεί ο Τόνυ Μαυρίδης με την Ευαγγελία Καραμπατζάκη, ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μποσνιακ, ο οποίος έβαλε τέλος στις φήμες αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο καλλιτεχνών ανεβαίνοντας στη σκηνή και τραγουδώντας μαζί του και η Πέγκυ Ζήνα, οποία μάλιστα τραγούδησε το «Δυστυχώς», αλλά και την μεγάλη επιτυχία του Πλούταρχου, «Ο Άνθρωπός σου». Ακόμα, μαζί με τον μεγάλο ερμηνευτή τραγούδησαν και οι Λίτσα Γιαγκούση και Ειρήνη Μερκούρη, η οποία μάλιστα ερμήνευσε το «Πως μπορώ να σε ξεχάσω» ενώ την παράσταση έκλεψε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος με πολύ κέφι, τραγούδησε σειρά επιτυχιών με τον Πλούταρχο, προς μεγάλη ευχαρίστηση των παρευρισκομένων.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να ζήσετε ανάλογες στιγμές στο Posidonio, καλέστε άμεσα στο τηλέφωνο 211.850. 2544, ώστε να προλάβετε τις τελευταίες εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου, και του υπόλοιπου εξαιρετικού σχήματος.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights