Για Μία Μόνο Εμφάνιση Θα Βρεθεί Η Άννα Βίσση στο Box Club Athens Στις 14 Φεβρουαρίου

Box Club Athens

Στα πλαίσια του εορτασμού της πιο ρομαντικής γιορτής του έτους, του Αγίου Βαλεντίνου, οι ιθύνοντες του του Box Club Athens, όμιλος JKM Entertainment Group, του γνωστού σε όλους πλέον Γιάννη Μωράκη, αποφάσισαν να σας δώσουν έναν εξαιρετικό λόγο για να περάσετε κι αυτήν την βραδιά, μαζί με το ταίρι σας, στην οδό Πειραιώς 130 στο Γκάζι. Και αναφερόμαστε φυσικά στην μεγάλη κυρία της νύχτας Άννα Βίσση, η οποία αναμένεται να χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές μαζί με τις Melisses, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το νυχτερινό κέντρο την φετινή σεζόν σε ναό του live clubbing. Το ανεπανάληπτο show που παρουσιάζουν άλλωστε, κρατάει το κέφι αμείωτο κάθε φορά που εμφανίζονται στην πίστα και κάτι τουλάχιστον ανάλογο αναμένεται να γίνει και στις 14 Φεβρουαρίου. Εδώ να τονίσουμε επίσης, πως η Άννα Βίσση δεν είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στο μαγαζί την φετινή σεζόν, μιας και πριν λίγο καιρό είχε παρευρεθεί και πάλι για να παρακολουθήσει το συγκρότημα, τραγουδώντας μάλιστα μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, τον frontman των Melisses, το «12», προς μεγάλη ευχαρίστηση του πλήθους που βρισκόταν στο Box, και σε ένα σαφέστατο δείγμα του τι πρόκειται να επακολουθήσει την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Άννα Βίσση λοιπόν, με μια καριέρα που διανύει σχεδόν την τέταρτη δεκαετία της, θα προσθέσει το κάτι παραπάνω στο Box Club Athens. Μιλάμε άλλωστε για μια ερμηνεύτρια με 32 πλατινένια και 11 χρυσά άλμπουμ και με σχεδόν δέκα εκατομμύρια πωλήσεις των δίσκων της παγκοσμίως. Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου λοιπόν, οι παρευρισκόμενοι θα χορέψουν για μία ακόμη φορά στους ρυθμούς κλασικών πλέον ασμάτων όπως το «Αγάπη Υπερβολική», το «Στην Πυρά», το «Μεθυσμένη Πολιτεία» και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία να ακούσετε για πρώτη φορά και κομμάτια από το τελευταίο της άλμπουμ, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο με τίτλο «Συνέντευξη» και από το οποίο έχουν ήδη ξεχωρίσει το ομώνυμο κομμάτι και το «Ξανά Μάνα». Τέλος, πολλά τραγούδια αναμένεται να τραγουδήσει και μαζί με της Melisses, μιας και το στυλ της Άννας είναι αρκετά κοντά στο pop, με αποτέλεσμα μια αδιαμφισβήτητη χημεία, την οποία θα απολαύσουν όλοι.

Αναμφίβολα όμως, πόλο έλξης στο Box Club Athens θα αποτελέσουν για μία ακόμη φορά και οι Melisses, οι οποίοι με τις τελευταίες εμφανίσεις, κυκλοφορίες και συναυλίες τους, έχουν κατοχυρώσει τη θέση τους ως το καλύτερο ελληνικό συγκρότημα. Άλλωστε, το εξαιρετικό μείγμα ποπ και ροκ με ελληνικό στίχο που προσφέρουν, έχει ταιριάξει απόλυτα με το live-clubbing στυλ του μαγαζιού ενώ και η συνεργασία τους με την Άννα Βϊσση για την συγκεκριμένη ημέρα, αναμένεται να ορίσει νέα στάνταρ στο συγκεκριμένο τρόπο διασκέδασης. Παράλληλα, οι μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος, «Κινέζος», «Όλα Γύρω σου Γυρίζουν», «Να λοιπόν γιατί Σ’αγάπησα» και πολλά άλλα, θα ξεσηκώσουν για μία ακόμη φορά το πλήθος που θα βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Εφόσον λοιπόν θέλετε να ζήσετε κι εσείς το μοναδικό show που θα προσφέρουν η Άννα Βίσση με τις Melisses στο Box Club Athens, σπεύστε να κάνετε άμεσα την κράτησή σας στο 211.850.2544 ώστε να κλείσετε μια θέση στο αναμενόμενο sold out που θα λάβει χώρα στο μαγαζί στις 14 Φεβρουαρίου. Και να είστε σίγουροι, πως οι καλλιτέχνες του σχήματος θα σας χαρίσουν μια βραδιά, αντάξια της σημασίας της συγκεκριμένης γιορτής.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights