Επιστροφή Του Παντελή Παντελίδη Στο Teatro Παρέα Με Την Δέσποινα Βανδή

Teatro Music Hall

Για όλους εσάς που η αγωνία σας έχει φτάσει στο κατακόρυφο, είτε λόγω της λήξης των εμφανίσεων της Πάολα και του Αργυρού στο Teatro Music Hall, είτε γιατί είδατε και διαβάσετε τι συνέβη φέτος με τον Παντελίδη και την Βανδή στη Θεσσαλονίκη και αγχώνεστε πως δεν θα ζήσετε ανάλογες στιγμές στην Αθήνα, ένα έχουμε να σας πούμε: μην αγχώνεστε καθόλου. Οι ιθύνοντες του Teatro φρόντισαν να αναπληρώσουν το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο με τον καλύτερο τρόπο, κατεβάζοντας το πιο επιτυχημένο σχήμα της Βόρειας Ελλάδας για αυτήν τη σεζόν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 26-28, με την πρεμιέρα των Παντελή Παντελίδη και Δέσποινα Βανδή να έχει προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, ο οποίος πλέον έχει καθιερωθεί στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού πενταγράμμου επιστρέφει στο Teatro Music Hall, αυτήν την φορά όμως όχι ως δεύτερο η τρίτο όνομα, αλλά ως πρώτο, σε μια σαφέστατη ένδειξη της τροπής που έχει πάρει η καριέρα του. Και οι στιγμές που έζησαν όλοι αυτοί που παρευρέθηκαν στις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, όπου το κέφι έπιασε κόκκινο με τους θαυμαστές του να ξεχνούν ακόμα και τα οικονομικά τους προβλήματα και να επιδίδονται σε ατέλειωτο λουλουδοπόλεμο, είναι δεδομένο πως θα επαναληφθούν. Επιπλέον, η ιδανική συνεργασία που είχε με την Δέσποινα Βανδή μεταφέρεται πλέον στην Αθήνα, με την υπερεπιτυχημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια να δίνει και έναν πιο pop τόνο στο σχήμα.

Αναμφίβολα πάντως, όλοι εσείς που θα παρευρεθείτε στο Teatro Music Hall θα διασκεδάσετε μέχρι πρωίας με τραγούδια όπως τα «Δεν Ταιριάζετε σου Λέω» και «Είχα Κάποτε μια Αγάπη» του Παντελίδη, και τις κλασικές πλέον επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή, όπως οι «Δέκα Εντολές», «Ανάβεις Φωτιές» και πολλά άλλα. Να σημειώσουμε τέλος, πως μιας και στο κέντρο αναμένονται συνεχή sold out, καλό θα ήταν να κάνετε την κράτησή σας μέρες πριν στο 211.850.2544, ώστε να εξασφαλίσετε μια θέση στις μοναδικές εμπειρίες που θα σας προσφέρει το εξαιρετικό αυτό σχήμα.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights