Εορταστικός Χαμός Από Νατάσσα Θεοδωρίδου Στο Vox

Vox

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απέδειξε αυτήν την εορταστική περίοδο για μία ακόμη φορά πως βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πενταγράμμου, τόσο με την παρουσία της στην διεύθυνση Ιερά Οδός 16 στο Γκάζι, στο Vox, όπου επικρατεί πανικός σε κάθε εμφάνισή της, όσο και με το γεγονός πως το Mega επέλεξε την συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους ως το κεντρικό πρόγραμμα του για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος επίσης εμφανίζεται στο Vox, μαζί με τους Στέλλα Καλλή και Νικηφόρο, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα καλύτερα σχήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς σε νυχτερινό κέντρο για τη σεζόν 2015-2016.

Αναμενόμενα, η προσέλευση του κόσμου στο Vox έχει βαρέσει κόκκινο, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, γεγονός που συνεχίστηκε και στις γιορτές, με το νυχτερινό κέντρο να καταλαμβάνει τις πρώτες θέσεις στον χάρτη με τους καλύτερους προορισμούς διασκέδασης της περιόδου.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου βρέθηκαν και πολλοί διάσημοι στο Vox την πρώτη Κυριακή του χρόνου, όπως ο γνωστός σχεδιαστής παπουτσιών Δούκας Χατζηδούκας, ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Μπρούνο Τσιρίλο με την Έλενα Ασημακοπούλου, ο Γιώργος Ντάβλας και η αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη Γελαλή, μαζί με την Βένια Καραγιάννη.

Ανάλογος πανικός επικράτησε και την Τρίτη 5 Ιανουαρίου, με το Vox να ανοίγει εκτάκτως για να ικανοποιήσει τους πολυάριθμους θαυμαστές των καλλιτεχνών του σχήματος.

Αν θέλετε λοιπόν κι εσείς να συμμετέχετε στις υπέροχες βραδιές που προσφέρει η Νατάσα Θεοδωρίδου και το υπόλοιπο σχήμα του Vox, δεν έχετε παρά να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο 211.850.3680. Έχετε επίσης στο νου σας, πως το κατάστημα λειτουργεί και Κυριακή μεσημέρι, σε μία διαφορετική πρόταση διασκέδασης από τους ιθύνοντες του καταστήματος.

 

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights