Χαμός από κόσμο και διασημότητες στο Club 22

club 22

Όλοι οι δρόμοι για φέτος οδηγούνε στην διεύθυνση Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22, στον Νέο Κόσμο, όπου βρίσκεται το Club 22, το οποίο φέτος έχει την τύχη να φιλοξενεί στην πίστα του το καλύτερο λαϊκό σχήμα της χρονιάς, που αποτελείται από τον Πάνο Κιάμο και την Αγγελική Ηλιάδη ενώ οι Kings δίνουν ένα άλλο ρυθμό, με το μείγμα Pop-Dance και RnB που παρουσιάζουν.

Αναμενόμενα, το νυχτερινό κέντρο είναι κατάμεστο κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και το κέφι, ο χορός κι ο λουλουδοπόλεμος συνεχίζονται μέχρι το πρωί, με το κοινό να μην σταματάει να χορεύει ακούγοντας τις εκπληκτικές ερμηνείες των καλλιτεχνών του σχήματος. Και αυτοί με τη σειρά τους, παίρνοντας δύναμη απ’το κέφι του κόσμου, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Όπως ήταν φυσικό, ανάμεσα στο πλήθος κόσμου βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι, όπως η Μαλού με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος μάλιστα δέχτηκε το μικρόφωνο στο τραπέζι που καθόταν και τραγούδησε προς τέρψιν του κοινού που τον αποθέωσε. Ακόμα, το Club 22 επισκέφτηκε και ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και οι ηθοποιοί  Κώστας Σπυρόπουλος και Γιάννης Τσιμιτσέλης. Μοναδική ήταν επίσης η στιγμή που εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη με την παρέα της, σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες νυχτερινές της εξόδους. Τέλος, πραγματικός χαμός επικράτησε με την παρουσία του Γιώργου Σαμπάνη στο μαγαζί, ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο τραγουδώντας μαζί με τον Πανο Κιάμο, γνωστές επιτυχίες και των δύο, με τα λουλούδια να πέφτουν σωρηδόν.

Όπως γίνεται κατανοητό, έχουμε να κάνουμε με μία από τις καλύτερες επιλογές νυχτερινού κέντρου για τη σεζόν 2015-2016, όπου πραγματικά επικρατεί το αδιαχώρητο. Αν θέλετε λοιπόν κι εσείς να βρεθείτε στο Club 22 και να απολαύσετε το εκπληκτικό σχήμα αλλά και ανάλογες στιγμές με αυτές που μόλις περιγράψαμε,  καλέστε άμεσα στο τηλέφωνο 211.850.2544 και κάντε κράτηση σε μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights