Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ‘ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ’ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

argiros fantasia live

Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ‘ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ’ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Δεν είναι μυστικό πως για την καλοκαιρινή σεζόν ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί φυσικά με την Ελένη Φουρέιρα, δημιούργησαν τον απόλυτο πανικό μονοπωλώντας στο έπακρον τις καλοκαιρινές μας εξόδους, και το Fantasia live να είναι κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Και εκεί που όλοι νομίζαμε πως οι πόρτες του Fantasia θα έκλειναν με το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου, και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα μας αποχαιρετούσε, το μαγαζί μένοντας κλειστό για ένα πολύ μικρό διάστημα, γύρισε ανανεωμένο και από αρχές Σεπτέμβρη, συνέχισε να είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές όποιου ήθελε να φτάσει το κέφι του στο κόκκινο, και πραγματικά ήταν πολλοί.

Το Fantasia live, έχει γίνει η μόνιμη στέγη του πιο σπουδαίου παιδιού της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, με όλο το αθηναϊκό κοινό να το επιλέγει φανατικά, αφού κανείς δεν έμεινε σε μια μόνο επίσκεψη. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα τελευταία χρόνια είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο λαικό τραγούδι, με τα κομμάτια του να γίνονται προσωπικά αγαπημένα όλου του κόσμου. Το πρόγραμμα του κινείται άψογα από άκρως ξεσηκωτικά τραγούδια που κρατούν το κέφι αμείωτο με τον κόσμο να χορεύει και τραγουδάει μέχρι το πρωί, αλλά και εξαιρετικά αισθαντικές μπαλάντες που οδηγούν στο απόγειο κάθε συναίσθημα.

Κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή, το Fantasia live είναι κατάμεστο και το κέφι φτάνει στο κόκκινο, με τον Αργυρό και την Φουρέιρα να δημιουργούν πανικό σε όλη την πόλη, και όλο τον καλλιτεχνικό χώρο να περνάει σύσσωμος για να απολαύσει αυτό το μοναδικό πρόγραμμα που συνεχίζει δυνατά να μονοπωλεί το νυχτερινό μας ενδιαφέρον στο έπακρον.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights