ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ O KIAMOΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ CLUB 22

πάνος κιάμος club22

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ O KIAMOΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ CLUB 22

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι πλέον στο τέλος της, και τα νυχτερινά μαγαζιά προετοιμάζονται για τις τελικές πινελιές στα χειμερινά τους σχήματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και θα βάλουν στα χειμερινά μας βράδια φωτιά. Το Club 22 είναι αναμφίβολα ο Ναός της απόλυτης διασκέδασης, με τον Πάνο Κιάμο να αποτελεί πια ένα όνομα ταυτόσημο με το μαγαζί και ένα φανατικό κοινό που αυξάνεται συνεχώς. Προ ολίγων ημερών και λίγο καιρό πριν την επίσημη πρεμιέρα του στο Club 22 με τον μοναδικό Νίκο Κουρκούλη, ο εξαιρετικός Πάνος Κιάμος βρέθηκε στο Ναύπλιο για μια μοναδική εμφάνιση, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και του δείχνει συνεχώς πόσο του έλειψε από τα μουσικά δρώμενα.

Ο λουλουδοπόλεμος δεν έλεγε να σταματήσει, με τον αγαπητό τραγουδιστή να ερμηνεύει όλες του τις επιτυχίες, και την πίστα του γνωστού νυχτερινού κέντρου της περιοχής να παίρνει φωτιά. Ο καιρός όμως έφτασε και η πολαναμενόμενη πρεμιέρα του είναι πλέον πολύ κοντά. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, ο Πάνος Κιάμος θα μοιραστεί την μόνιμη μουσική του στέγη, Club 22 με έναν εξίσου πολύ σπουδαίο λαικό ερμηνευτή. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και ο Νίκος Κουρκούλης είπε το πολυπόθητο ναι στους ιθύνοντες του μαγαζιού της Βουλιαγμένης, μετά την μόνιμη επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Έτσι, Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης έρχονται να ηγηθούν στον απόλυτο ναό της νυχτερινής ψυχαγωγίας, εκεί που το κέφι και το γλέντι παίρνουν μια έννοια πέρα από τα γνωστά, και κανείς δεν φεύγει μέχρι να ξημερώσει. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το απόλυτο hotspot της πόλης και ένα από μαγαζιά που προωθούν στο έπακρον την έννοια του μπουζουκιού, Club 22!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights