Τρομερές εμφανίσεις από Σταν & Σάλτη στην Αυτοκίνηση

stan autokinisi μαρούσι αυτοκίνηση σταν

Η Αυτοκίνηση, έκανε την πρεμιέρα της αυτή την Παρασκευή με τον νέο της μουσικό leader να προκαλεί τον απόλυτο πανικό στα Βόρεια Προάστια. Ο Σταν, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο live clubbing, ένα είδος διασκέδασης που εκπροσωπεί επάξια το συγκεκριμένο μαγαζί, καθώς ο ίδιος έχει μετατρέψει σε Live stage πληθώρα μαγαζιών με τις guest εμφανίσεις του, όπως και σε πιο σταθερή βάση to Βlοck 146 στην Νέα Ερυθραία. Η Αυτοκίνηση κατάφερε να πάει τις έννοιες της διασκέδασης και του κεφιού, ένα βήμα παραπέρα. και φιλοξενεί στην σκηνή της τους σπουδαιότερους dj’s της πόλης, συνδυαστικά με μοναδικές live εμφανίσεις, από τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Τα ηνία για την σεζόν 2016-2017, θα πάρει ένας εξαιρετικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός, που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα fan club, της χώρας μας, και μια ασύγκριτη ενέργεια πάνω στο stage, και ο λόγος φυσικά, για τον μοναδικό Σταν. Την Παρασκευή ήταν η πρεμιέρα του μαζί με την εκρηκτική Χριστίνα Σάλτη, και μαζί μας έδωσαν ένα μικρό δείγμα για το τι θα ακολουθήσει στην περιοχή του Αμαρουσίου όλο τον χειμώνα. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον απόλυτο πανικό στα μουσικά νυχτερινά δρώμενα.

Ο Σταν, από το 2011 μας ξεδίπλωσε και το ταλέντο στην μουσική, με τα κομμάτια του ‘Ταξίδεψε με’, ‘Καλοκαιρινή δροσιά, ‘Πες μου το γιατί’, ‘ Δεν σου ανήκω’ και πληθώρα άλλων να γνωρίζουν τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία, αλλά και να γίνονται προσωπικά αγαπημένα του κόσμου. Με μια στροφή στο λαϊκό ύφος τα τελευταία χρόνια, που ομολογουμένως του πάει πολύ, και με το ‘Με στεναχωρεί’ αλλά και το καινούργιο τραγούδι του ‘Και ζηλεύω που σ’ έχει’, να γνωρίζουν τεράστια αποδοχή, και να ακούγονται παντού, έχει φτάσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, γεγονός που αποδείχθηκε ακράδαντα αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο στην Αυτοκίνηση, όπου επικράτησε η απόλυτη κοσμοσυρροή. Επιπρόσθετα, το ρεπερτόριο του κινείται άψογα σε όλα τα μουσικά είδη, από άκρως ξεσηκωτικά και χορευτικά, μέχρι τις πιο αισθαντικές μπαλάντες.

Έτσι, για όλη την χειμερινή σεζόν, του 2016-2017, ο Σταν, έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Χριστίνα Σάλτη, έρχεται στα Βόρεια Προάστια, για να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο την νέα τάση της διασκέδασης, live clubbing, από την νέα του σταθερή μουσική στέγη, την Αυτοκίνηση, χαράζοντας τον απόλυτο μονόδρομο της ψυχαγωγίας μας.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights