Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρνει το Σημείο G!

σημείο g γιώργος μαζωνάκης simeio g mazonakis

Τον τελευταίο καιρό ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, και αναφερόταν στο νέο και ανακαινισμένο Έναστρον που πλέον θα ονομάζεται Σημείο G, δημιούργησε ένα μυστήριο σχετικά με το ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής της σκηνής του. Το συγκεκριμένο βίντεο, άρτια σκηνοθετημένο, και όντας ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα, φανερώνει στην πρώτη του μορφή, διάρκειας 15 δευτερολέπτων, ένα πρωτοποριακό χορευτικό show, με καπνούς και την λέξη πρωτοπορία να απογειώνεται σε όλο της το μεγαλείο. Φυσικά, οι πιο ενημερωμένοι γνώριζαν καλά, πως ο μόνος καλλιτέχνης της χώρας μας, που θα μπορούσε να εκπροσωπήσει σε άψογο βαθμό ένα τέτοιων προδιαγραφών show, με την ιδιαιτερότητα και την πρωτοπορία να παίζουν καθοριστικό ρόλο, θα ήταν αναμφίβολα, ο εξαιρετικός Γιώργος Μαζωνάκης.

Στο δεύτερο και πολύ πιο κατατοπιστικό βίντεο του Σημείου G, όλα λύνονται και γίνονται και τα επίσημα αποκαλυπτήρια του φετινού οικοδεσπότη του μαγαζιού. Ήταν γνωστό, πως το Έναστρον είχε δεχτεί όλη την καλοκαιρινή περίοδο μοναδικές ανακαινίσεις, με απώτερο σκοπό να υμνήσει σε όλο του το μεγαλείο τον απόλυτο συνδυασμό του live clubbing, με την νυχτερινή σκηνή. Έτσι, ο μοναδικός και πάντα τολμηρός και ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης, θα πρωταγωνιστήσει σε μια άρτια διαδραστική εμπειρία όπου το αθηναικό κοινό θα μπορεί να συμμετάσχει και να γίνει μέρος του show. Ο δημοφιλής και αγαπητός καλλιτέχνης, θα πρωταγωνιστήσει σε ένα μοναδικό one man show με τίτλο ‘The G Project’, συνδυάζοντας και παντρεύοντας με τον καλύτερο τρόπο στοιχεία από show και clubbing.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, έχει στις πλάτες του μια καριέρα 23 χρόνων, η οποία ακολουθούσε μια συνεχώς ανοδική πορεία, και ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε όλα αυτά τα χρόνια καθιστώντας κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο. Τα τραγούδια του, πέρα από τον διαχρονικό ήχο που διαθέτουν, γίνονται και προσωπικά αγαπημένα του κόσμου, αγγίζοντας και απογειώνοντας όλες τις αισθήσεις. Ο ίδιος, έχει το μαγικό χάρισμα να ενστερνίζεται τον σφυγμό της εποχής, και να τον ακολουθεί πηγαίνοντας τον ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας το δικό του προσωπικό στίγμα. Έτσι, αφήνοντας ένα πολύ μικρό δείγμα για το τί θα δούμε αυτή την χειμερινή σεζόν στο Σημείο G, μέσα από τα ολιγόλεπτα βίντεο της διαδικτυακής σελίδας του μαγαζιού, ένα είναι το σίγουρο. Πως ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν έχει συνδέσει τυχαία το όνομα του με τις λέξεις πρωτοπορία, ιδιαιτερότητα και τόλμη, αφού και φέτος, μέσα από ένα ανατρεπτικό one man show, θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις και θα γίνει για ακόμα μια χρονιά, το απόλυτο talk of the town.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights