Νότης Σφακιανάκης και Βασίλης Καρράς στο Teatro music hall

καρράς σφακιανάκης

To Teatro Music Hall, είναι από τις πιο αγαπητές νυχτερινές πίστες της Αθήνας, με τους θαμώνες να προκαλούν την απόλυτη κοσμοσυρροή σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Για αρκετό διάστημα, έμεινε κλειστό ως ένδειξη πένθους για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, και από την χειμερινή σεζόν 2016-2017, επανέρχεται στα νυχτερινά δρώμενα. Τοποθετεί ως μουσικούς leaders του προγράμματος του, δύο μεγαθήρια του εγχώριου πενταγράμμου, και ο λόγος φυσικά για τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά και τον μοναδικό Νότη Σφακιανάκη. Θα είναι αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες συνεργασίες της σεζόν, αφού και οι δύο καλλιτέχνες αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στα ελληνικά μουσικά δεδομένα, με τεράστιο φανατικό κοινό, γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα και αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Το Teatro Music Hall, επιστρατεύει δύο κορυφαίους ερμηνευτές, επενδύοντας στην ένωση των φωνών τους, των ρεπερτορίων τους και του τόσο μεγάλου φανατικού κοινού που διαθέτουν. Ο Βασίλης Καρράς, αποτελεί ομολογουμένως έναν από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας μας, και αυτό αποδεικνύεται από την αμείωτη αγάπη που του δείχνει ο κόσμος, αλλά και από την συνεχώς ανοδική πορεία του στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε το 1980, μπήκε αυτόματα στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου, και εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο όπως άλλωστε συνεχίζει να κάνει, το γνήσιο λαϊκό τραγούδι, και την αυθεντική μορφή της ψυχαγωγίας. Έτσι ο Βασίλης Καρράς, επιστρέφει στην σκηνή του Teatro την χειμερινή σεζόν 2016-2017, έχοντας ως όπλα του, την πολύ μεγάλη εμπειρία του στις νυχτερινές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τα αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια του, και την απαράμιλλη του ενέργεια με τον κόσμο.

Το κορυφαίο σχήμα της χειμερινής περιόδου στο Teatro Music Hall, έρχεται να απογειώσει ο ‘άρχοντας’ των νυχτερινών σκηνών, Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην σκηνή του εν λόγω μαγαζιού, και όπως όλα δείχνουν θα θέσει για ακόμα μια φορά τα δικά του δεδομένα στα δρώμενα της διασκέδασης. Ο Νότης Σφακιανάκης, είναι από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές της χώρας μας, έχοντας στο μουσικό του δυναμικό από άκρως ξεσηκωτικά τραγούδια όπως το ‘Σαν την παπαρούνα΄ και το ‘Δηλώνω μόνος’ μέχρι απίστευτα αισθαντικές μπαλάντες όπως το ‘Δεν σε χρειάζομαι’ και το ΄Παράλληλα’, που απογειώνουν και μαγνητίζουν όλες τις αισθήσεις μας.

Το Teatro Music Hall, θα χριστεί για ακόμα μια φορά ο απόλυτος προορισμός για την διασκέδαση μας, και πως μπορεί να γίνει κάτι λιγότερο άλλωστε, όταν επιστρατεύει στο δυναμικό του δύο τόσο σπουδαίους τραγουδιστές, όπως τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη, ανεβάζοντας τον πήχη της νυχτερινής ψυχαγωγίας σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights