Ρουβάς και Πάολα στο Κέντρο Αθηνών

ρουβάς πάολα

Ρουβάς και Πάολα στο Κέντρο Αθηνών

To Kέντρο Αθηνών, είναι αναμφίβολα, ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, αφού από την σκηνή του έχουν περάσει οι μεγαλύτεροι εκπρόσωποι της εγχώριας μουσικής σκηνής, δημιουργώντας μέσω των live performances που πραγματοποίησαν κατά καιρούς, τις δικές τους βάσεις στα νυχτερινά δεδομένα. Σταθερός leader του μουσικού του προγράμματος ήταν για αρκετά χρόνια, ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος βοήθησε στο να χριστεί το Κέντρο Αθηνών, ως ένα από τα σπουδαιότερα hotspots της πόλης. Το τιμόνι του μουσικού προγράμματος, για την σεζόν 2016-2017, παίρνει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, μαζί με την εκρηκτική λαική τραγουδίστρια Πάολα.

Ο Σάκης Ρουβάς, μετά το πέρας της εξαιρετικής του συνεργασίας με το Ακρωτήρι –Estate, θα δώσει μοναδικές εμφανίσεις, φαντασμαγορικών προδιαγραφών, σε μια κορυφαία μουσική σκηνή, αυτή του Κέντρου Αθηνών, χρίζοντας της ως την must επιλογή του χειμώνα. Ο κορυφαίος σταρ, ξεκίνησε την καριέρα του στο πεντάγραμμο από πολύ μικρή ηλικία, και φάνηκε από πολύ νωρίς, πως είχε έρθει για να χαράξει την δική του προσωπική πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αφού το γκελ που είχε με τον κόσμο, και η αστείρευτη ενέργεια του πάνω στο stage, δεν μπόρεσε να συγκριθεί με κανενός άλλου. Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, έρχεται στην Πειραιώς, για να δημιουργήσει τον απόλυτο χαμό, από την νέα του μουσική στέγη, και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλης της πόλης.

Η Πάολα, είναι ομολογουμένως, μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της χώρας μας, πιστή στο λαικό είδος που τόσο αγαπάει να ερμηνεύει , ένα είδος που την ανέδειξε και την έθεσε και τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Η ίδια διαθέτει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και μια τεράστια δισκογραφική γκάμα, αφού όλα της τα κομμάτια, απογειώνουν τις αισθήσεις μας στον ύψιστο βαθμό. Έτσι, έρχεται να συνθέσει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σχήματα του χειμώνα, μαζί με τον Σάκη Ρουβά, και όπως φαίνεται θα ξεπεραστεί κάθε προσδοκία.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή, αφού Σάκης Ρουβάς και Πάολα, θα αποτελέσουν τους μόνιμους οικοδεσπότες του Κέντρου Αθηνών από την χειμερινή σεζόν, και θα δημιουργήσουν τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights