Πρεμιέρα Νότη Σφακιανάκη στο Fantasia live

notis sfakianakis

Αναμενόμενος πανικός επικράτησε τελικά στην διεύθυνση Ποσειδώνος 5, στο Ελληνικό, στο Fantasia live, όπου το διήμερο που μας πέρασε έκανε πρεμιέρα ο «Άρχοντας της Νύχτας», Νότης Σφακιανάκης. Πάνω από 3000 άτομα συνολικά κατέκλυσαν το νυχτερινό κέντρο για να απολαύσουν παλιές και νέες επιτυχίες του μεγάλου ερμηνευτή και να διασκεδάσουν με το υπόλοιπο σχήμα, στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο ανερχόμενες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Πωλίνα Χριστοδούλου, οι οποίες εντυπωσιάζουν τόσο με την εμφάνισή τους όσο και με τις ερμηνείες τους, αλλά και οι 48 ώρες , οι οποίοι ζέσταναν τον κόσμο με τις ποπ και ροκ επιτυχίες τους.

Το μαγαζί ήταν ήταν ήδη γεμάτο από τις έντεκα, με τις ουρές να έχουν σχηματιστεί μέσα στο κρύο ήδη από μια ώρα πριν. Τελικά το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά με κάθε γωνιά του πραγματικά, να είναι κατειλημμένη από κόσμο που ήρθε να θαυμάσει τον μεγάλο ερμηνευτή.

Ο Νότης βγήκε στη σκηνή λίγο μετά τη μιάμιση με το «Γύφτισσα Μέρα» και πραγματικά στο μαγαζί έγινε κάτι σαν σεισμός, με τα χειροκροτήματα να δίνουν και να παίρνουν και τον λουλουδοπόλεμο να μην σταματάει λεπτό. Το κέφι αναμενόμενα συνεχίστηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο τελευταίο κομμάτι που κυκλοφόρησε ο Νότης Σφακιανάκης, με τίτλο «Να σταθώ στα πόδια μου».

Στο πλευρό του βρέθηκε και η πανέμορφη αγγλίδα σύζυγός του, Κίλι Σφακιανάκη, η οποία, παρόλο που κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, εντούτοις δε θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του συζύγου της.

Ο Νότης Σφακιανάκης απέδειξε πως τα νότια προάστια του πηγαίνουν πολύ, μιας η παρουσία του στο Fantasia live ήταν η πρώτη του σε αυτό το κομμάτι της Αττικής.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να συμμετέχετε σε μία ανάλογη βραδιά, σπεύστε να κάνετε άμεσα κράτηση στο τηλέφωνο 211.850.3680 γιατί τα sold out στο Fantasia live είναι δεδομένα και οι θέσεις, παρά τον τεράστιο χώρο, περιορισμένες.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights