Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 3 ΧΡΟΝΙΑ!

μαζωνάκης παπαρίζου έναστρον μπουζούκια 2016

Υπήρχαν συνεχώς φήμες για την μεγάλη επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου, είτε αυτή θα ήταν ως μέλος κάποιας κριτικής επιτροπής σε ένα από τα talent shows, είτε ως οικοδέσποινα σε κάποια νυχτερινή πίστα. Έτσι, η ίδια μπορεί να αρνήθηκε όλες τις προτάσεις για τα μουσικά τηλεπαιχνίδια, όμως όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να αρνηθεί την άκρως δελεαστική πρόταση του Γιώργου Μαζωνάκη να συνεργαστούν στην πίστα του Έναστρον.

Η επιστροφή της αγαπημένης μας τραγουδίστριας στις νυχτερινές πίστες είναι κάτι το σπουδαίο, αφού η ίδια απέχει από το 2013, με το κοινό της να την αναζητάει και να γεμίζει κάθε χώρο στον οποίο η Έλενα Παπαρίζου κάνει έστω και ένα live performance. Όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι πολύ κοντά στο να βάλει και την τελική υπογραφή με τον επιχειρηματία του Έναστρον, και να συντελέσει στην δημιουργία ενός κορυφαίου σχήματος.

μαζωνάκης παπαρίζου έναστρον μπουζούκια 2016

Όπως ακούγεται, η Έλενα Παπαρίζου ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Μαζωνάκη με τον ίδιο να έχει ετοιμάσει ένα άκρως ανατρεπτικό και πρωτοποριακό concept όπως άλλωστε κάνει πάντα, εξασφαλίζοντας και την συμμετοχή του εξαιρετικού dj Aλέξανδρου Χριστόπουλου.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights