Χολίδης και Χρύσπα μαζί στο Frangelico από τον Μάρτιο!

frangelico χρύσπα 2016 fratzeliko mpouzoukia

Το κέφι και η διασκέδαση εδώ και αρκετά χρόνια έχουν βρει μόνιμη στέγη στο στέκι της Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Frangelico, και αυτό το αποδεικνύουν και τα μεγάλα ονόματα που έχουν παρελάσει από αυτό. Είναι ένα μαγαζί που ανήκει δικαιωματικά στην κορυφή των προτιμήσεων του αθηναικού κοινού, το οποίο το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει την διασκέδαση του και να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας. Το Frangelico πάντα εκπροσωπεί την γνήσια και αυθεντική ψυχαγωγία, αυτή που δεν εστιάζει στους περιττούς εντυπωσιασμούς αλλά βασίζεται στο πώς να φτάνει το κέφι ένα βήμα παραπέρα. Την καλοκαιρινή σεζόν, τα βράδια μας απογείωσε ο μοναδικός Γιώργος Γιαννιάς μαζί με την Λένα Παπαδοπούλου και τον Σάκη Αρσενίου, ενώ όπως ακούγεται για τον Μάρτιο το μουσικό τιμόνι θα κρατήσει ο εξαιρετικός Χρήστος Χολίδης και η υπέροχη Χρύσπα.

Και οι δύο καλλιτέχνες έχουν πολύ έντονα το μουσικό γονίδιο από μικρή ηλικία στο DNA τους, με το λαικό ύφος να υπερισχύει σε κάθε Live performance τους. Ο Χρήστος Χολίδης διαθέτει ένα υπέροχο χάρισμα να μετατρέπει κάθε live του σε ένα non stop party με τον κόσμο να τραγουδάει και να χορεύει μέχρι το πρωί στους ρυθμούς που επιτάσσει. Η Χρύσπα, με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο και το απαράμιλλο κέφι της, θα ταιριάξει απόλυτα και με τον Χρήστο Χολίδη αλλά και με τον ναό κατά πολλούς της διασκέδασης, Frangelico,

Έτσι, Χρήστος Χολίδης και Χρύσπα, θα ενώσουν τις ενέργειες, τα ρεπερτόρια και τις δυνάμεις τους, κάτω από μια υπέροχη νέα για αυτούς μουσική στέγη, που όπως όλα δείχνουν θα γίνει για ακόμα μια φορά το απόλυτο hotspot, με το Frangelico να είναι σε κάθε μέρα λειτουργίας του κατάμεστο.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights