ΌΝΟΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ POSIDONIO ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ!

ποσειδώνιο γιάννης πλούταρχος πέγκυ ζήνα 2016

Πλούταρχος με Πέγκυ Ζήνα

Ο Γιάννης Πλούταρχος κρατάει το μουσικό τιμόνι του Ποσειδώνιο Music Hall, για τα τελευταία χρόνια, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο ίδιος, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της χώρας μας, με ένα μεγάλο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση. Τα τραγούδια του αποτελούνται στην πλειονότητα τους, από μοναδικές αισθαντικές μπαλάντες που έχουν αγγίξει κάθε συναίσθημα, με τον Γιάννη Πλούταρχο να έχει χριστεί δικαίως ως ο απόλυτος τραγουδιστής του έρωτα. Κατάφερε να κάνει το Posidonio, κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του, με το αθηναικό κοινό να το επισκέπτεται ξανά και ξανά. Την περσινή σεζόν, είχε στο πλευρό του τον μοναδικό Χρήστο Μενιδιάτη, όπου δημιούργησαν τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης.

Προ ολίγων ημερών ανακοινώθηκε το όνομα έκπληξη που θα βρίσκεται στο πλευρό του μοναδικού Γιάννη Πλούταρχου, και αυτό δεν είναι άλλο, από μια πολύ σπουδαία γυναικεία φωνή, με λαική χροιά και αισθαντικό μέταλλο. Τα λόγια περιττεύουν όταν αναφερόμαστε, στην υπέροχη Πέγκυ Ζήνα, όπου μας έχει χαρίσει μερικά από τα καλύτερα τραγούδια, που κινούνται άψογα από άκρως χορευτικά και ξεσηκωτικά, μέχρι υπέροχες αισθαντικές μπαλάντες.

Έτσι, στις αρχές Οκτωβρίου, η Πέγκυ Ζήνα, έρχεται στο Posidonio Music Hall, για να σταθεί επάξια στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, και να δημιουργήσουν ένα υπέροχο καθαρόαιμο λαικό πρόγραμμα, που θα συνταράξει τα νερά της νυχτερινής μας διασκέδασης.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights