Αντύπας ή Πανταζής σύντομα στο North live stage, πρώην Εμπατή

north live stage εμπατή νορθ μπουζούκια κηφισιά

Το Νοrth είναι ένα ιστορικό μαγαζί για την νυχτερινή διασκέδαση, αφού και ως Eμπατή αλλά και με την τωρινή του ονομασία, κράτησε μία σταθερά. Ποια ήταν αυτή; Να απογειώσει το κέφι και την διασκέδαση μας, με την γνήσια και αυθεντική ψυχαγωγία χωρίς περιττούς εντυπωσιασμούς, αυτή δηλαδή που πάντα προήγε. Τα ονόματα που έχουν περάσει από αυτή την μοναδική νυχτερινή πίστα, είναι πολλά και πάντα κρατούσαν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινέ ώρες, αφού όλος ο κόσμος τραγουδούσε και χόρευε στο North live stage μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για αυτή την σεζόν, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για το ποιος θα ηγηθεί μουσικά στο North, με επικρατέστερα τον εξαιρετικό Αντύπα αλλά και τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή. Ο Αντύπας, είναι ένας καλλιτέχνης με πολλά χρόνια εμπειρίας στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα, και ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Ο ίδιος, διαμορφώνει έτσι το μουσικό του πρόγραμμα ώστε να καλύπτει μεγάλη γκάμα από γούστα και προτιμήσεις, και έτσι κυμαίνεται και σε άκρως ξεσηκωτικά κομμάτια που ανεβάζουν την διάθεση στο κόκκινο, αλλά και δυνατές μπαλάντες που αγγίζουν τον καθένα. Τα λόγια για το φαινόμενο Λευτέρης Πανταζής δεν μπορούν να τον περιγράψουν άξια, αφού όποιος έχει παρευρεθεί σε κάποιο live του, μπορεί να κατανοήσει γιατί όλος ο κόσμος τον προτιμάει φανατικά. Ο ίδιος, γνωρίζει την χρυσή συνταγή για το πώς να φτάνει το κέφι στον ύψιστο βαθμό μέσα από τα τραγούδια του αλλά και από το ασύγκριτο γκελ που έχει με τον κόσμο.

Σταθερό όνομα στο North παραμένει η εξαιρετική Χρύσπα, η οποία με την μαγική εικόνα της, το μοναδικό μέταλλο της φωνής της, αλλά και την απαράμιλλη ενέργεια της πάνω στο stage, θα συντελέσει στο να γίνει για ακόμα μια φορά το μαγαζί, το απόλυτο meetpoint όλης της Αθήνας.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights