Posidonio Music Hall ( Ποσειδώνιο )

ποσειδώνιο μπουζούκια παραλιακή γλυφάδα posidonio music hall

Posidonio music hall

Στην διεύθυνση Λεωφόρος Ποσειδώνος 18 στο Ελληνικό, βρίσκεται από το 1991 ένα νυχτερινό κέντρο που έχει αφήσει την δική του σφραγίδα στο χάρτη με τους καλύτερους προορισμούς της Αθήνας. Ο λόγος φυσικά για το Ποσειδώνιο Music Hall, το οποίο από την μέρα που άνοιξε τις πόρτες του, τον Ιούνιο του 1997 για να φιλοξενήσει τους Κατερίνα Στανίση και Αντύπα, μέχρι και τη φετινή σεζόν 2019-2020, όπου θα υποδεχτεί τον Μάκη Δημάκη, δεν έχει σταματήσει να κρατάει τα σκήπτρα στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, όντας μάλιστα ένα από τα λίγα μαγαζιά που μένουν ανοιχτά χειμώνα καλοκαίρι.

Εμφανισιακά, και μετά την γενική ανακαίνιση που έγινε το 2008 το Ποσειδώνιο διαθέτει μια εκπληκτική πρόσοψη, που το κάνει να ξεχωρίζει πραγματικά στην παραλιακή λεωφόρο. Και το εσωτερικό του βέβαια δεν θα απογοητέψει κανέναν, με την πολυτέλεια και την εργονομία που το χαρακτηρίζει, ενώ τόσο τα φώτα, τα οποία δίνουν μια ατμοσφαιρική νότα, όσο και ο ήχος, ο οποίος θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες με τον καλύτερο τρόπο, χαρίζουν μια ξεχωριστή εμπειρία σε όποιον το επισκεφτεί. Επιπλέον, η γεωγραφική του θέση το κάνει εύκολα προσβάσιμο με τα ΜΜΜ ενώ το ιδιόκτητο πάρκινγκ που διαθέτει στο πίσω μέρος του κτιρίου, καλύπτει τις ανάγκες όσων επιλέξουν να έλθουν με Ι.Χ. Τέλος, το προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα έτοιμο να καλύψει τις οποιεσδήποτε επιθυμίες και ανάγκες σας ενώ και οι τιμές είναι τουλάχιστον φιλικές, για αυτά που προσφέρει το μαγαζί. Πάμε όμως να δούμε και μερικά πράγματα για τους καλλιτέχνες.

Στo Posidonio Music Hall, μουσικός leader ο Πάνος Κιάμος. Κατέβηκε στην Αθήνα όπου παράλληλα με την εργασία του και τραγουδούσε και σε ένα μικρό νυχτερινό κέντρο. Απογοητεύτηκε όμως από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο χώρο του τραγουδιού και τον εγκατέλειψε δύο φορές. Στο τέλος όμως κατάφερε να εμφανιστεί σε μεγάλα αθηναϊκά μαγαζίά, όπου συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Ρίτα Σακελαρίου, αλλά και νεότερους, όπως ο Στέλιος Ρόκκος. Εκείνη την περίοδο συναντήθηκε και με τον παραγωγό του, Γιώργο Μακράκη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για το ψευδώνυμό του, που τον ακολουθεί μέχρι σήμερα. Το 1998 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο και είδε να γίνεται η πρώτη του μεγάλη επιτυχία.

Ακολούθησαν δύο συνεργασίες με την Κωνσταντίνα και τον Στέλιο Διονυσίου ενώ το 2000 κυκλοφόρησε δίσκο , ο οποίος έγινε πλατινένιος και παράλληλα τον εκτόξευσε στην κορυφή του ελληνικού πενταγράμμου με τραγούδια όπως το «Φυσάει πολύ». Παράλληλα ξεκινάει και τις εμφανίσεις του στο Ποσειδώνιο Μπουζούκια, όπου μετά την τεράστια επιτυχία που είχε, ουσιαστικά ταυτίστηκε μαζί του. Το 2002 κυκλοφόρησε το single, το οποίο έγινε διπλά πλατινένιο ενώ η επιτυχία του στο Ποσειδώνιο ήταν ακόμα μεγαλύτερη, με τον ίδιο να εμφανίζεται για ένα ολόκληρο έτος συνεχόμενα. Το 2005 πραγματοποίησε παγκόσμια περιοδεία δίνοντας συναυλίες σε Αμερική, Καναδά, Αφρική και Αυστραλία με τον απόδημο ελληνισμό να τον αποθεώνει. Πλέον είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες στον χώρο του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού.

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με ένα εκπληκτικό σχήμα, το οποίο προσφέρει μεγάλη γκάμα μουσικής, με πρωταγωνιστή βέβαια το ποιοτικό ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Σε συνδυασμό με όλα αυτά που προαναφέραμε, συνειδητοποιείτε πως δεν θα πρέπει να λείψετε από αυτήν την μοναδική παράσταση για κανένα λόγο. Άλλωστε, ο πάνος κιάμος, είναι όνομα εγγύηση για την νυχτερινή μας διασκέδαση, με το Ποσειδώνιο να είναι σε κάθε μέρα λειτουργίας του κατάμεστο.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights