Fever

φιβερ mpouzoukia

Fever

Στην λεωφόρο της Συγγρού, εδρεύει ένα από τα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, που κάθε χρόνο προσελκύει όλη την πόλη να διασκεδάζει σε αυτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο λόγος φυσικά για το Fever το οποίο αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα meetpoints της Αθήνας, και έχει φιλοξενήσει στο stage του, τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής. Έχοντας διανύσει μία πολύ μεγάλη πορεία στα νυχτερινά δεδομένα, είναι από τα μαγαζιά που προάγουν την απόλυτη, γνήσια διασκέδαση, αφού κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά στέκια.

Το Fever διαθέτει δύο υψώματα επιτρέποντας έτσι την θέαση του προγράμματος από κάθε γωνία, καθώς διαθέτει και έναν εξαιρετικό χώρο στο πάνω μέρος του μαγαζιού, προσφέροντας πανοραμική θέα. Αποτελεί ένα νυχτερινό κέντρο πολύ μεγάλης χωρητικότητας επιτρέποντας έτσι σε ολόκληρη την πόλη να το επισκεφτεί και να επιβεβαιώσει πως το νυχτερινό κέφι εκεί, κρατά λίγο περισσότερο από το σύνηθες. Οι ιθύνοντες επιλέγουν κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο τους, να φτάνουν την διασκέδαση στα ύψη. Αυτή την χειμερινή σεζόν, του 2018-2019 τα μουσικά ηνία αυτής της εξαιρετικής νυχτερινής σκηνής θα πάρουν δύο σπουδαίοι λαικοί τραγουδιστές, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Έλλη Κοκκίνου .

Τα λόγια για τον εξαιρετικό Θέμη Αδαμαντίδη πραγματικά θα είναι πολύ φτωχά μπροστά στο φαινόμενο που οι πιστοί και χιλιάδες θαυμαστές του αποκαλούν ως Άρχοντα της νυχτερινής πίστας. Ο Μαζωνάκης, γνωρίζει καλά πώς να φέρνει τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα, φτάνοντας όλες τις αισθήσεις μας στο απόγειο τους, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και επιτηδεύματα. Αυτό είναι ίσως που κάνει και τόσο ξεχωριστό τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, ότι δεν επηρεάζεται από τα περιστασιακά ρεύματα της μουσικής, και από περιττούς εντυπωσιαμούς, αλλά αντιθέτως, μένει πιστός στο λαικό τραγούδι που του έχει χαρίσει άλλωστε και μια μοναδική πορεία στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου. Το φαν κλαμπ του, ίσως είναι και το μεγαλύτερο της Ελλάδας, το οποίο τον λατρεύει και τον ακολουθεί πιστά σε όλα τα χρόνια της καριέρας του, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται σε αυτή την αγάπη, χαρίζοντας μας μερικά από τα σπουδαιότερα ερωτικά κομμάτια που γράφτηκαν και ερμηνεύτηκαν ποτέ.

Η Έλλη Κοκκίνουείναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην εγχώρια μουσική σκηνή, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα της χώρας, παραμένει σταθερά στην κορυφή με τους αγαπημένους τραγουδιστές του κόσμου. Αυτό αποδεικνύεται ακράδαντα από την κοσμοσυρροή που επικρατεί σε κάθε του εμφάνιση, και ένα φανατικό κοινό που μένει πιστό και συνεχώς αυξανόμενο, το οποίο αποζημιώνεται στο έπακρον, με τα μοναδικά κομμάτια της αγαπημένης τους Έλλης Κοκκίνου και την χαρακτηριστική φωνή του, να απογειώνουν τις αισθήσεις του. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως είχε κάτι πολύ ξεχωριστό που θα αποκτούσε και την ανάλογη διαχρονικότητα, και τον ίδιο να συνεργάζεται ανά τα χρόνια με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, παίρνοντας έτσι την κατάλληλη εμπειρία ώστε να χριστεί ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, και να ξεσηκώνει το αθηναικό κοινό και τις νυχτερινές πίστες μέχρι και σήμερα.

Έτσι το Fever μπουζούκια επιλέγει να συνδυάσει δύο πολύ σπουδαίες λαικές φωνές στο ίδιο stage, με τον κόσμο να αδημονεί για αυτό το μαγικό μουσικό ‘πάντρεμα’, και το πολυαναμενόμενο opening του μαγαζιού, με τις προσδοκίες να ανεβαίνουν συνεχώς. Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο μοναδικός ο ‘Αρχοντας’ Μαζωνάκης και η Έλλη Κοκκίνου , θα συμπράξουν από την ερχόμενη χειμερινή σεζόν του 2018-2019, σε ένα μουσικό ταξίδι που θα έχει ως μόνιμο προορισμό διασκέδασης την σκηνή του Fever.

 

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights