Κοντολάζος, Σπυράκος, Γκρέκου έρχονται στο North live stage ( Πρώην Εμπατή )

εμπατή νορθ 2016 κοντολάθος σπυράκος γκρέκου north live stage

To North Live Stage είναι ένα μαγαζί θρύλος για τα Βόρεια Προάστια, αφού ο προκάτοχος του Εμπατή, είχε δημιουργήσει σταθερά τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δεδομένα, κάτι που συνέχισε να κάνει με ανάλογη επιτυχία και η νέα του, ανανεωμένη μορφή. Εδρεύει στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, και έχει φιλοξενήσει το stage του πολύ σπουδαία ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως τον Αντύπα, τον Χάρη Κωστόπουλο, την ‘Αντζελα Δημητρίου, τον Πέτρο Ίμβριο και πληθώρα άλλων.

Το North Live Stage είναι ομολογουμένως μια από τις must επιλογές για όποιον επιθυμεί να απογειώσει το κέφι του, και να γίνει μέρος της πιο όμορφης νυχτερινής εμπειρίας διασκέδασης. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, ότι σε κάθε μέρα λειτουργίας του είναι κατάμεστο, αφού οι ιθύνοντες και οι υπεύθυνοι του προγράμματος, το δημιουργούν έτσι ώστε, η ψυχαγωγία να βρει την μόνιμη στέγη της εκεί. Πάντα ποντάρουν σε ένα σταθερό ύφος, και αυτό δεν είναι άλλο από την γνήσια, αυθεντική λαική διασκέδαση που προάγει ο χώρος, επιλέγοντας φυσικά τους αξιότερους εκπροσώπους για να το υποστηρίξουν αυτό. Αυτή την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, μια εξαιρετική ομάδα παίρνει τα μουσικά ηνία του Εμπατή Νορθ, με τον Δημήτρη Κοντολάζο, τον Σπύρο Σπυράκο και την Έλενα Γκρέκου, να θέτουν ως στόχο τους να φτάσουν το κέφι και την διασκέδαση στο απόγειο τους.

εμπατή νορθ 2016 κοντολάθος σπυράκος γκρέκου north live stage

Ο Δημήτρης Κοντολάζος αποτελεί έναν σπουδαίο καλλιτέχνη με μεγάλη καριέρα, και διαχρονικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Η καριέρα του ξεκινάει από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τον ίδιο να γίνεται ευρέως γνωστός την δεκαετία του 1980. Σπουδαίοι δημιουργοί τον εμπιστεύονται και του χαρίζουν πολύ μεγάλες επιτυχίες, βλέποντας στο πρόσωπο του έναν καλλιτέχνη που είχε έρθει για να μείνει και να αφήσει το δικό του στίγμα στα μουσικά δρώμενα της χώρας.Το κομμάτι του ‘Όλα τα δωσα για σένα’, αποτελεί μια σπουδαία διαχρονική μπαλάντα, που έχει αγγίξει τα συναισθήματα όλου του κόσμου.

Μαζί με τον μοναδικό Δημήτρη Κοντολάζο θα βρίσκεται στην σκηνή του North live stage, ο πολύ αγαπητός Σπύρος Σπυράκος, ένας μοναδικός καλλιτέχνης, που γνωρίζει καλά πως να φτάνει όλες τις αισθήσεις στο κόκκινο. Ο ίδιος το 1998, γνωρίζει τεράστια επιτυχία με το κομμάτι του ‘Ο έρωτας με έρωτα περνάει’ αφού ακούγεται παντού, και ο Σπύρος Σπυράκος γίνεται ευρέως γνωστός. Μια γυναικεία λαική φωνή, έρχεται να συμπληρώσει αυτή την εξαιρετική ομάδα, και ο λόγος για μια παλιά γνώριμη του North live stage, την Έλενα Γκρέκου, ένα κορίτσι με απαράμιλλη ενέργεια και εκρηκτική εμφάνιση που θα ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη της διασκέδασης.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights