Τα Club της Αθήνας το καλοκαίρι | Κρατήσεις 211.850.3680

akrotiri summer club glyfada

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, η διάθεση στα ύψη και τα νυχτερινά κέντρα Αθήνας δημιουργούν το πιο ειδυλλιακό τοπίο για να απογειωθεί η ψυχαγωγία μας. Είναι κάποια μαγαζιά λοιπόν που θεωρούνται συνώνυμα με την καλοκαιρινή περίοδο με την Παραλιακή να κρατάει γερά τα πρωτεία αφού στεγάζει την πλειονότητα των θερινών hotspots. Έτσι λοιπόν ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά των Νοτίων Προαστίων είναι το εξαιρετικό Akanthus που σε κάθε καλοκαιρινή σεζόν αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα meetpoint με το που έρχονται οι πρώτες ζεστές μέρες στην πόλη.

Το Akanthus λοιπόν είναι ένα από τα μαγαζιά της Παραλιακής που επιβεβαιώνει στο έπακρον ότι σε αυτή την περιοχή χτυπάει πιο δυνατά η καρδιά της διασκέδασης. Συνδυάζοντας τον θερινό αττικό ουρανό, με τα καλύτερα vibes της πόλης το Akanthus summer είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για να φτάσεις την ψυχαγωγία σου στο ζενίθ της. Με την θάλασσα να είναι μια ανάσα μακριά, τα βράδια μας παίρνουν νησιώτικο αέρα με τα πιο δυνατά events να πρωταγωνιστούν και να βρίσκονται στις επάλξεις της θερινής φετινής σεζόν.

Ο απόλυτος συνδυασμός είναι αυτός που ζητάει κάθε λάτρης της καλοκαιρινής διασκέδασης στην Αθήνα, με το Lohan να σαγηνεύει όλες τις αισθήσεις και να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Έχοντας ως κύριο πόλο έλξης την μαγική ψηφιδωτή πισίνα και το poolside bar του, στέκεται ικανό να στεγάσει τα καλύτερα πάρτυ της Αθήνας για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Όντας λοιπόν ένα εξαιρετικό all day bar-club-restaurant δεν είναι τυχαία μία από τις πρώτες επιλογές μας με το που αφήνει το καλοκαίρι τα πρώτα του δείγματα.

Ένα ακόμα μαγαζί που θεωρείται συνώνυμο της απόλυτης ποικιλίας αλλά και της απόλυτης καλοκαιρινής αύρας, είναι το μοναδικό Balux seaside club. Από τις πρώτες πρωινές ώρες, μέχρι που πέφτει η νύχτα στην Παραλιακή, το Balux και οι υπερπλήρεις εγκαταστάσεις του δίνουν την ευκαιρία σε όλη την πόλη να το επιλέξει και να διασκεδάσει με όποιον τρόπο ο καθένας επιθυμεί. Το Balux ουσιαστικά είναι εκείνο το μαγαζί που μπορεί να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση μαζί με το κέφι και την διασκέδαση στα καλύτερα του.

Υπάρχει όμως και ένας χώρος που δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, με όλη την πόλη να το έχει επισκεφτεί και να το έχει χρίσει ως μία από τις κορυφαίες επιλογές της καλοκαιρινής περιόδου, και ο λόγος φυσικά για το Banana Athens. Δίνοντας στην περιοχή του Μετς νησιώτικο αέρα, έχει καταφέρει να θεωρείται ως συνώνυμο του καλοκαιριού και όχι άδικα. Όλα ξεκινούν από την είσοδο του  Banana, όπου είναι πλακόστρωτη θυμίζοντας γραφικό σοκάκι νησιού, εισάγοντας τους θαμώνες στην πιο όμορφη καλοκαιρινή εμπειρία που θα απογειωθεί με τα μοναδικά coctails και τα πιο ξεσηκωτικά vibes της πόλης.

Η φετινή θερινή σεζόν μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις με νέες αφίξεις να αλλάζουν τα καλοκαιρινά νυχτερινά δεδομένα της Αθήνας. Ένα new entry λοιπόν όπως φυσικά και μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν, είναι η επιστροφή του θρυλικού W το οποίο έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με το μοναδικό Akrotiri summer club. Το αθηναικό κοινό όντας άκρως ενθουσιασμένο για αυτή την νέα είσοδο που θα αλλάξει τον χάρτη της θερινής ψυχαγωγίας, αναμένει το opening του W-Akrotiri, με τις προσδοκίες να είναι στα ύψη.

Τέλος, μία ακόμα είσοδος στα top θερινά νυχτερινά μαγαζιά είναι ο συνδυασμός του εξαιρετικού νούμερο ένα ελληνάδικου της πόλης, Όλα Ελληνικά με το στολίδι του Κέντρου, White club. Έτσι λοιπόν το Όλα-White για αυτή την θερινή σεζόν θα στεγάζεται στην περιοχή του Όλα Ελληνικά summer club στα καρτ, με τα πιο ξεσηκωτικά events και parties να βρίσκονται στις πρωταγωνίστριες γραμμές με σκοπό να φτάσουν το κέφι και την ψυχαγωγία στο κόκκινο.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights