Το Ακρωτήρι Εstate υποδέχεται τον Διονύση Σχοινά

διονύσης σχοινάς live

Estate Club Ακρωτήρι με Διονύση Σχοινά

Δύο από τα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας, που συγκαταλέγονται στην ελίτ της νυχτερινής διασκέδασης, ένωσα τις δυνάμεις τους για αυτό το καλοκαίρι και έτσι Ακρωτήρι και Estate, γίνονται ένα, και το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από φαντασμαγορικό. Με όπλα, έναν πλήρη υλικοτεχνικό εκσυγχρονισμός με υπερσύγχρονο ήχο, εκπληκτικό φωτισμό, καθώς και μια σειρά από οπτικά εφέ, που αναμένεται να εντυπωσιάσουν όλους τους παρευρισκόμενους, το φαντασμαγορικό αυτό μαγαζί, είναι η επιτομή της θερινής διασκέδασης στην πόλη. Είναι τοποθετημένο ακριβώς δίπλα από την θάλασσα, με την αίσθηση του καλοκαιρινού αέρα να κατακλύζει την μεγάλη χωρητικότητα του μαγαζιού, και όντας open air, δίνει τη δυνατότητα στους χιλιάδες θαμώνες να απολαμβάνουν τον θερινό ουρανό, με αποτέλεσμα να γίνει ένα πολύ σπουδαίο hotspot, με όλη την πόλη να το επιλέγει φανατικά.

Ο Σάκης Ρουβάς, ήταν ο μέχρι τώρα οικοδεσπότης του μαγαζιού με πολύ μεγάλη επιτυχία, και μετά από έναν απίστευτα επιτυχημένο χειμώνα στο Estate, πρωταγωνίστησε και στην θερινή εκδοχή του μαγαζιού, στο ανανεωμένο Ακρωτήρι Estate. O Σάκης Ρουβάς, είναι ένα όνομα ταυτόσημο με την λέξη επιτυχία, και δημιούργησε τον απόλυτο πανικό στα καλοκαιρινά δρώμενα, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα

Το μουσικό τιμόνι για το υπόλοιπο του καλοκαιριού σε αυτό το φαντασμαγορικό μαγαζί, Ακρωτήρι – Estate, θα κρατήσει ο υπέροχος Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος θα θέσει τα δικά του δεδομένα στην θερινή νυχτερινή Αθήνα, με φόντο το πιο σαγηνευτικό μαγαζί της πόλης. Ο ίδιος, ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά από 15 χρονών ενώ αξιοσημείωτο είναι πως έχει σπουδάσει ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία της μουσικής. Η άνοδος του στο μουσικό στερέωμα ήταν αδιάκοπη ενώ πλέον έχει κυκλοφορήσει πάνω από δέκα δισκογραφικές δουλειές οι οποίες περιλαμβάνουν πολύ μεγάλες επιτυχίες ενώ η μουσική και οι στίχοι πολλών εξ αυτών είναι γραμμένη από τον ίδιο, αφού δεν είναι μυστικό πως πρόκειται και για έναν σπουδαίο μουσικό. Έτσι, για τον Αύγουστο θα κρατήσει τα μουσικά ηνία του μαγαζιού, με όλη την πόλη να το χρίζει για ακόμα μια φορά, ένα σπουδαίο meetpoint της.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights