Βοτανικός

βοτανικός μπουζούκια

Βοτανικός – Δημάκης, Αντύπας

Ο Βοτανικός αποτελεί έναν από τους πλέον κορυφαίους χώρους για διασκέδαση της πόλης μας, αφού πέρα από τον άρτιο συνδυασμό των luxury στοιχείων αλλά συνάμα της μαγικής οικείας ατμόσφαιρας, επιλέγει πάντα να τοποθετεί στην πρωταγωνίστρια γραμμή του προγράμματος του μοναδικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως άλλωστε θα κάνει και αυτή την φετινή χειμερινή σεζόν, με το υπέροχο ‘πάντρεμα’ του σπουδαίου Αντύπα και του μοναδικού Μάκη Δημάκη. Οι δυο τους υπόσχονται υπέροχα χειμερινά βράδια με το κέφι και την απόλυτη και άνευ όρων διασκέδαση να έχει βρει την μόνιμη στέγη της στην φαντασμαγορική σκηνή του Βοτανικού.

Τα λόγια για τον εξαιρετικό και πάντα ανατρεπτικό καλλιτέχνη Αντύπας απλά περιττεύουν καθώς ο ίδιος είναι αναμφίβολα ένα φαινόμενο στο μουσικό στερέωμα της χώρας μας. Αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της νύχτας καθώς έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με τεράστια επιτυχία κάθε φορά, και καθιστώντας κάθε μαγαζί που τον φιλοξενούσε επιεικώς κατάμεστο. Ο Αντύπας μπορεί να ξεκίνησε ως δημιουργός τραγουδιών για άλλους καλλιτέχνες αλλά το πάθος του για ερμηνεία σε συνδυασμό με το εξαιρετικά ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής του, κέρδισε έδαφος με αποτέλεσμα να ξεκινάει την καριέρα του την δεκαετία του 1980. Με μια τρομερά επιτυχημένη πορεία στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα, μετράει στο ενεργητικό του 50 ολοκληρωμένα άλμπουμ τα οποία έγιναν χρυσά και πλατινένια.

Ο Βοτανικός Δημάκης ποτέ δεν επαναπαύθηκε στα ήδη κεκτημένα του, που κακά τα ψέματα ήταν πάρα πολλά, αλλά αντίθετα επέλεξε συνεχώς να εξελίσσεται, δημιουργώντας ακόμα κομμάτια για μεγάλους καλλιτέχνες, που έχουν φτάσει τα 1000 στον αριθμό. Η πορεία του μόνο ανοδική μπορεί να χαρακτηριστεί και αυτό το επαληθεύουν τα τραγούδια του, τα οποία απέκτησαν τον διαχρονικό χαρακτήρα που τους άξιζαν, και έγιναν must επιλογές και στο πρόγραμμα κάθε άλλου συναδέλφου του. Ούτως ή άλλως ποιος μπορεί να αρνηθεί πως το Όλα σαγαπάνε και το Μη ρωτάς το γιατί δεν είναι κορυφαία κομμάτια που όσο χρόνια και αν περάσουν θα είναι στην top list του κόσμου.

Ο Μάκης Δημάκης, αποτελεί και αυτός με την σειρά του ένα φαινόμενο στα νυχτερινά δρώμενα γιατί από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, απέδειξε πως ήρθε εδώ όχι μόνο για να μείνει αλλά και για να εδραιωθεί. Έχει ως κύρια όπλα του, την εξαιρετική και πολύ χαρακτηριστική του χροιά, και ίσως χρωστάει ένα μεγάλο μέρος της αναγνωρισιμότητας του στο τεράστιο hit του το 2011, ‘Κανείς δεν είναι κανενός’, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό. Το συγκεκριμένο τραγούδι, γίνεται αμέσως νούμερο 1 ραδιοφωνικό hit στην Θεσσαλονίκη, και ο Μάκης Δημάκης, προκαλεί αναμφίβολα χαμό σε κάθε του εμφάνιση. Το επόμενο τραγούδι του ‘Όταν το ανοίξεις’, φέρνει και αυτό με την σειρά του, χαμό σε κάθε νυχτερινό μαγαζί της Ελλάδας, αφού αποτέλεσε το νούμερο ένα hit εκείνης της σεζόν, και το τραγούδι που επέλεγε κάθε dj όταν ήθελε να φτάσει το κέφι στο απόγειο του. Έτσι, ο Μάκης Δημάκης, έχοντας πλέον την τεράστια εμπειρία που έχει αποκομίσει από πολύ σπουδαία μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και θα δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, που θα έχει βάση τον Βοτανικό στο πλευρό του εξαιρετικού Σταμάτη Γονίδη.

Η χειμερινή σεζόν του 2018-2019, βρίσκεται προ των πυλών και ο Βοτανικός Μπουζούκια ποντάρει στο απόλυτα λαικό πρόγραμμα, με δύο από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους. Αντύπας και Μάκης Δημάκης, θα αφήσουν το δικό τους προσωπικό στίγμα στα νυχτερινά δεδομένα αυτής της χειμερινής σεζόν, και θα χρίσουν για ακόμα μια χρονιά τον Βοτανικό ως το απόλυτο hotspot της πρωτεύουσας, με κέφι χορό και τραγούδι που δεν θα σταματούν μέχρι να ξημερώσει.

Leave a Reply