Βοτανικός

βοτανικός μπουζούκια

Βοτανικός live stage

Ο Βοτανικός αποτελεί έναν από τους πλέον κορυφαίους χώρους για διασκέδαση της πόλης μας, αφού πέρα από τον άρτιο συνδυασμό των luxury στοιχείων αλλά συνάμα της μαγικής οικείας ατμόσφαιρας, επιλέγει πάντα να τοποθετεί στην πρωταγωνίστρια γραμμή του προγράμματος του μοναδικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως άλλωστε θα κάνει και αυτή την φετινή χειμερινή σεζόν, με το υπέροχο ‘πάντρεμα’ του σπουδαίου Γιώργου Σαμπάνη με την Δέσποινα Βανδή.

Οι δυο τους υπόσχονται υπέροχα χειμερινά βράδια με το κέφι και την απόλυτη και άνευ όρων διασκέδαση να έχει βρει την μόνιμη στέγη της στην φαντασμαγορική σκηνή του Votanikos live stage.

Τα λόγια για τον εξαιρετικό και πάντα ανατρεπτικό καλλιτέχνη Γιώργο Σαμπάνη απλά περιττεύουν καθώς ο ίδιος είναι αναμφίβολα ένα φαινόμενο στο μουσικό στερέωμα της χώρας μας. Αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της νύχτας καθώς έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με τεράστια επιτυχία κάθε φορά, και καθιστώντας κάθε μαγαζί που τον φιλοξενούσε επιεικώς κατάμεστο. Ο Γιώργος Σαμπάνης μπορεί να ξεκίνησε ως δημιουργός τραγουδιών για άλλους καλλιτέχνες αλλά το πάθος του για ερμηνεία σε συνδυασμό με το εξαιρετικά ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής του, κέρδισε έδαφος με αποτέλεσμα να ξεκινάει την καριέρα του. Με μια τρομερά επιτυχημένη πορεία στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα, μετράει στο ενεργητικό του 50 ολοκληρωμένα άλμπουμ τα οποία έγιναν χρυσά και πλατινένια.

Η Δέσποινα Βανδή ποτέ δεν επαναπαύθηκε στα ήδη κεκτημένα της, που κακά τα ψέματα ήταν πάρα πολλά, αλλά αντίθετα επέλεξε συνεχώς να εξελίσσεται, τραγουδώντας ακόμα κομμάτια παρέα με μεγάλους καλλιτέχνες, που έχουν φτάσει εκατοντάδες στον αριθμό. Η πορεία της μόνο ανοδική μπορεί να χαρακτηριστεί και αυτό το επαληθεύουν τα τραγούδια της, τα οποία απέκτησαν τον διαχρονικό χαρακτήρα που τους άξιζαν, και έγιναν must επιλογές και στο πρόγραμμα κάθε άλλου καλλιτέχνη συναδέλφου της.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, αποτελεί και αυτός με την σειρά του ένα φαινόμενο στα νυχτερινά δρώμενα γιατί από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, απέδειξε πως ήρθε εδώ όχι μόνο για να μείνει αλλά και για να εδραιωθεί. Έχει ως κύρια όπλα του, την εξαιρετική και πολύ χαρακτηριστική του χροιά.

Έτσι, ο Γιώργος Σαμπάνης, έχοντας πλέον την τεράστια εμπειρία που έχει αποκομίσει από πολύ σπουδαία μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και θα δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, που θα έχει βάση τον Βοτανικό στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Η χειμερινή σεζόν του 2023-2024, βρίσκεται προ των πυλών και ο Βοτανικός live ποντάρει στο απόλυτα λαικό πρόγραμμα, με δύο από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους. Σαμπάνης και Βανδή, θα αφήσουν το δικό τους προσωπικό στίγμα στα νυχτερινά δεδομένα αυτής της χειμερινής σεζόν, και θα χρίσουν για ακόμα μια χρονιά τον Βοτανικό ως το απόλυτο hotspot της πρωτεύουσας, με κέφι χορό και τραγούδι που δεν θα σταματούν μέχρι να ξημερώσει.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights