Vertu club

vertu club ilias vrettos rec βερτού ηλίας βρεττός

Vertu club με Ηλία Βρεττό και Rec

Η χειμερινή σεζόν για τα μπουζούκια και τις νυχτερινές σκηνές έχει αρχίσει, και όλο και περισσότερες αφίξεις έρχονται να προστεθούν στον χάρτη με τις must επιλογές για να απογειώσουμε την διασκέδαση μας. Έτσι, ένα νέο μαγαζί με έδρα του την Παραλιακή, έρχεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής ψυχαγωγίας στην Αθήνα, και ο λόγος για το νεοσύστατο Vertu live club, που τοποθετεί στην πρώτη γραμμή του μουσικού του προγράμματος τον μοναδικό Ηλία Βρεττό και τους εκρηκτικούς REC. Τo Vertu, ανοίγει τις πόρτες του στα τέλη του μήνα, δημιουργώντας ένα μουσικό πρόγραμμα που θα φτάνει το κέφι και την διασκέδαση στο κόκκινο, αφού θα υέσει ως πρωταρχικό του στόχο να χριστεί ως ένα από τα πιο δυνατά live stages της πόλης. Άλλωστε, ο Ηλίας Βρεττός διαθέτει μια τεράστια εμπειρία σε πολύ δυναμικά live performances, αφού κάθε του εμφάνιση έχει την μοναδική ‘χροιά’ μιας συναυλίας. Το Vertu, όντας ένα επιχειρηματκό εγχείρημα του Βασίλη Κοντόπουλου, έρχεται να αναδιαμορφώσει τον χάρτη με τα καλύτερα μαγαζιά της πρωτεύουσας, θέλοντας να φέρει έναν αέρα ανανέωσης και να κάνει το αθηναϊκό κοινό να το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει τηνδιασκέδαση του.

Το Vertu live club, θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Παραλιακής στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης, και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Γιατί όταν ένα μαγαζί θέτει στην πρωταγωνίστρια γραμμή τον Ηλία Βρεττό, ένα είναι σίγουρο, πως η απόλυτη ψυχαγωγία θα βρει την μόνιμη στέγη της εκεί. Ο Ηλίας Βρεττός, δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα ως το πιο χαρούμενο παιδί της ελληνικής μουσικής, καθώς ο ίδιος είναι πάντα πρόθυμος και χαμογελαστός, βάζοντας ως στόχο του να συνεπάρει όλον τον κόσμο να χορεύει και τραγουδάει στους ρυθμούς των πολύ μεγάλων επιτυχιών του. Αποτελεί έναν καλλιτέχνη με μεγάλο φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί πιστά και παντού, και γιατί όχι άλλωστε, αφού όποιος τον έχει δει έστω και σε ένα Live performance του, δεν έχει να πει τίποτα λιγότερο από το ότι προκαλεί τον απόλυτο χαμό. Ο Ηλίας Βρεττός, πρωτοεμφανίστηκε το 2009 στα μουσικά δρώμενα, με το άλμπουμ του ‘Κάνει μοναξιά’, ένα κομμάτι διαχρονικό που ακούγεται μέχρι και σήμερα σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά. Από εκείνη την στιγμή, είχε φανεί πως εκείνο το πού χαμογελαστό και θετικό παιδί, είχε έρθει για να μείνει, και να δημιουργήσει το δικό του ρεύμα στα δεδομένα της χώρας μας, και έτσι και έγινε. Η συνέχεια τον βρίσκει να ερμηνεύει τεράστιες επιτυχίες που γίνονται και προσωπικά αγαπημένα του κόσμου, όπως και οικοδεσπότη πολύ σπουδαίων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Για αυτή την χειμερινή σεζόν, θα αποτελέσει τον μουσικό leader ενός καινούργιου live stage, του Vertu live club, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο, το πολύ αγαπημένο του live clubbing.

Μαζί του στο Vertu live club, από τα τέλη Νοεμβρίου, θα βρίσκονται οι εκρηκτικοί REC, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή γκρουπ, που εκπροσωπούν urban pop ήχους στην καλύτερη τους μορφή, αποκτώντας ένα όλο και αυξανόμενο συνεχώς φανατικό κοινό. Ο frontman τους Άρης Λουμάκης, είναι και αυτός που δημιούργησε τους REC, και έχει στο πλευρό του τον Mike Vasiliadi, και την εξαιρετική γυναικεία τους φωνή Xenia Evven. Είναι ένα συγκρότημα που δεν μετράει πολλά χρόνια στα μουσικά δρώμενα, αλλά παρόλα αυτά μέσω των ρίσκων που παίρνει και των συνεχόμενων πειραματισμών σε διάφορα μουσικά μονοπάτια, έχουν εδραιωθεί πλέον στην κορυφή. Το καλοκαίρι δημιούργησαν τον απόλυτο πανικό σε κάθε νυχτερινό μαγαζί με το νέο τους τραγούδι ‘Και σε θυμάμαι’ το οποίο ακούστηκε παντού.

Την νέα χειμερινή σεζόν, που για το νεοσύστατο Vertu live club μετράει από τέλη Νοεμβρίου, ο Ηλίας Βρεττός και οι REC, έρχονται στην Παραλιακή για να δημιουργήσουν ένα σπουδαίο meetpoint όλης της Αθήνας, και το μόνο βέβαιο είναι πως θα η διασκέδαση και το κέφι θα φτάσουν στο ζενίθ τους.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights