Συγγρού live 201

συγγρού live 201 χάρης ακριτίδης syggrou akritidis

Tο Συγγρού live εδώ και αρκετά χρόνια είναι ένας από τους απόλυτους ναούς της διασκέδασης με τον κόσμο να το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει το κέφι του και να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας. Λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο και είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης με το Συγγρού live να είναι κατάμεστο. Το stage του έχουν απογειώσει ο Πέτρος Ίμβριος, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιάννης Τάσσιος και πληθώρα άλλων. Εδρεύει όπως φαίνεται και από το όνομα του στην λεωφόρο Συγγρού 201, στην Καλλιθέα και είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο σε όλο το αθηναικό κοινό. Την περσινή σεζόν στην σκηνή του έβαλε φωτιά ο Θάνος Τζάνης μαζί με τον Γιάννη Κώστογλου και την Έλενα Γκρέκου, και δημιούργησαν τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα. Φέτος όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε, το μουσικό τιμόνι θα κρατήσει ο σπουδαίος διασκεδαστής Χάρης Ακριτίδης μαζί με την εκρηκτική Μαρία Καρλάκη, και θα δημιουργήσουν τον απόλυτο μονόδρομο της ψυχαγωγίας μας.

Οι ιθύνοντες του Συγγρού live βάζουν ως πρωταρχικό τους στόχο πάντα να φτάνουν το κέφι στο κόκκινο και να προάγουν την γνήσια αυθεντική διασκέδαση στο έπακρον. Αν κρίνουμε φυσικά από την προσέλευση του κοινού προς αυτό και για το βασικό ποτό του αλλά και για τις πιο μεταμεσονύκτιες ώρες, ο στόχος έχει επιτευχθεί. Το Συγγρού live είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο αγαπητά meetpoints της Αθήνας, αφού όπως αναφέραμε είναι απαλλαγμένο από περιττούς εντυπωσιασμούς και τα εκάστοτε ρεύματα της εποχής, και μένει πιστός στο λαικό είδος. Αφού λοιπόν τελείωσε η καλοκαιρινή περίοδος, το μαγαζί ανοίγει και πάλι τις πόρτες του επιστρατεύοντας στην πρώτη γραμμή του μουσικού του προγράμματος έναν πολύ σπουδαίο διασκεδαστή και επρόσωπο του λαικού τραγουδιού, Χάρη Ακριτίδη. Ο ίδιος θα έρθει σε άρτια χημεία με το μαγαζί αφού και οι δύο πρεσβεύουν το ελληνικό καθαρόαιμο κέφι και γλέντι πηγαίνοντας τα ένα βήμα παραπέρα. Έτσι, η χειμερινή μας διασκέδαση αποκτά μια πολύ σημαντική είσοδο στον χάρτη με τα νυχτερινά κέντρα, αφού το Συγγρού ο Συγγρού live, έρχεται ανανεωμένο, ανακαινισμένο για ν μονοπωλήσει ξανά τα βράδια μας, και να απογειώσει όλες τις αισθήσεις μας.

Δεν είναι μυστικό πως το Συγγρού live, είναι ένα μαγαζί θρύλος για τους λάτρεις της πραγματικής και γνήσιας ψυχαγωγίας οι οποίοι το επιλέγουν φανατικά και το καθιστούν κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Η αναμονή τελειώνει αφού μέσα στον Οκτώβρη ο Χάρης Ακριτίδης και η Μαρία Καρλάκη έρχονται στην Καλλιθέα να δημιουργήσουν πανικό στα βράδια μας. Ο Χάρης Ακριτίδης, είναι ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα του χώρου, και έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία στα νυχτερινά δρώμενα, αφού έχει συμμετάσχει σε πολύ σπουδαίες πίστες και μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η μουσική του πορεία του ξεκινάει από την γενέτειρα του Βέροια, όπου η αγάπη του για τον ποντιακό ήχο, λόγω φυσικά και της καταγωγής του, τον κάνει να δει την μουσική και σε πιο επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, ξεκινάει να εμφανίζεται σε κάποια μικρά μαγαζιά της Βέροιας, ενώ το 1996 παίρνει τη μεγάλη απόφαση να έρθει στην Αθήνα και να κάνει πανικό. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά έρχεται το 1997 με τίτλο ‘Με τον άσσο στο μανίκι’, από την εταιρία Universal, και κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι το ‘Ακίνδυνα, επικίνδυνα’, ‘Αυτός που σε έκλεψε’ και πληθώρα άλλων. Τον φετινό χειμώνα έρχεται στο Συγγρού live μαζί με την σαγηνευτική Μαρία Καρλάκη όπου με το φλογερό της ταπεραμέντο θα βάλει φωτιά στα βράδια μας, και θα συντελέσει στην δημιουργία ενός σπουδαία hotspot της πόλης.

Η χειμερινή σεζόν θα έχει αναμφίβολα το στίγμα του Συγγρού live και θα αφήσει το δικό του στίγμα στα αθηναικά νυχτερινά δρώμενα, βάζοντας τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά. Είναι από εκείνα τα μαγαζιά που προωθούν την γνήσια και αυθεντική ψυχαγωγία που ‘υπηρετεί’ πιστά τα αγαπημένα μπουζούκια. Το Συγγρού live θα βάλει φωτιά στα βράδια μας, με τον μοναδικό Χάρη Ακριτίδη και την εκρηκτική Μαρία Καρλάκη να δημιουργούν τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, απογειώνοντας το κέφι και το γλέντι μας. Όντας ο ορισμός του γνήσιου όρου του μπουζουκιού και της νυχτερινής πίστας, αφού ποτέ δεν επηρεάστηκε από τα εκάστοτε ρεύματα της εποχής, έρχεται να απογειώσει το κέφι μας, και να δώσει στην ψυχαγωγία μας το δικό του άρωμα.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights