Όραμα live – Θεσσαλονίκη

όραμα live orama βέρτης

To Orama live, είναι από τα σπουδαιότερα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, με όλη την πόλη να το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει την διασκέδαση της. Λειτουργεί πολλά χρόνια, και κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στον χάρτη της νυχτερινής καλοκαιρινής κυρίως ψυχαγωγίας για την συμπρωτεύουσα. Ανακαινίζεται συνεχώς, και ακολουθεί τις επιταγές της εποχής, όντας ένας υπερσύγχρονος χώρος, με εξαιρετική αισθητική και δομικά στοιχεία. Με πλατεία και θεωρείο 400 θέσεων, η χωρητικότητα του φτάνει πάνω από 1500 άτομα, επιτρέποντας σε όλη την πόλη να το επισκεφτεί. Από την σκηνή του έχουν περάσει πολύ σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Κουρκούλης και ο Νίκος Βέρτης ο οποίος θα κρατήσει ξανά το μουσικό τιμόνι του Orama, με την ανάλογη επιτυχία που έχουν όλες οι εμφανίσεις του. Το συγκεκριμένο μαγαζί, κρατάει συντροφιά στους κατοίκους της συμπρωτεύουσας για αρκετά χρόνια, και μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικά προγράμματα, που προάγουν όμως πάντα την γνήσια και αυθεντική ψυχαγωγία.

Ο Νίκος Βέρτης, είναι ένας καλλιτέχνης που τα λόγια υστερούν κατά πολύ σε σχέση με μια live εμφάνιση του. Ο ίδιος, δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων του κόσμου, αφού σε όλα τα χρόνια της πορεία του, έχει κρατήσει ένα ταπεινό προφίλ, αφού έχει ως μόνιμα όπλα του το απαράμιλλο πάθος για αυτό που κάνει, αλλά και το μοναδικό μέταλλο της φωνής του. Ο Νίκος Βέρτης, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα, είχε φανεί πως ήρθε για να μείνει, και πώς όχι άλλωστε, όταν το πρώτο του τραγούδι είναι το ‘Πολύ απότομα βραδιάζει’ που ακούγεται και μαγνητίζει όλες τις αισθήσεις μας μέχρι και σήμερα με την ίδια ισχύ. Διαθέτει στο ενεργητικό του μια πληθώρα συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, στα σπουδαιότερα μπουζούκια της ΑΘήνας και της Θεσσαλονίκης, και έτσι ο ίδιος θα ηγηθεί για αυτό το καλοκαίρι στο Orama, βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Θωμαή Απέργη, όπου με την εκρηκτική της εμφάνιση, θα σαγηνεύσει τα βλέμματα, αλλά και ο Θανάσης Βασιλάκος, ο οποίος θα βάλει ως στόχο του πάει τις έννοιες κέφι και γλέντι, ένα βήμα παραπέρα. Αυτή η καλοκαιρινή σεζόν, θα έχει την υπογραφή του Νίκου Βέρτη και της ομάδας του, αφού θα δώσουν στα βράδια μας την πιο όμορφη θερινή χροιά με έδρα το Orama live.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights