Όλα Ελληνικά club Γκάζι

Ola ελληνικά στο Γκάζι

Δεν θα αποτελούσε  υπερβολή να πούμε πως για κάθε λάτρη της γνήσιας νυχτερινής διασκέδασης, το Οla Eλληνικά, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα top μαγαζιά που προάγουν το αυθεντικό κέφι, με το πολύ δημοφιλές Όλα, να επεκτείνεται με τεράστια επιτυχία σε όλο και περισσότερες πόλεις και νησιά της Ελλάδας. Για πολλά χρόνια, τα Νότια Προάστια είχαν σχεδόν μονοπωλιακή δράση στο εν λόγω μαγαζί, με αυτό το γεγονός να αλλάζει από πέρσι. Το Χαλάνδρι μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, φιλοξενώντας στην Κηφισίας 208, το δικό του Όλα Ελληνικά, στρέφοντας όλα τα βλέμματα στην βόρεια πλευρά της Αθήνας. Το μαγαζί κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου, ως ένα από τα από τα πιο δυνατά στέκια της πόλης, αφού έμεινε πιστό στο είδος της διασκέδασης που το ανέδειξε, και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, η καλύτερη ελληνική μουσική, και η γνήσια, αυθεντική μορφή της ψυχαγωγίας. 

Το Όλα Ελληνικά club είναι αναμφίβολα εκείνο το brand name, που πρωταγωνιστεί σε κάθε σκέψη για το πώς να φτάσουμε την διασκέδαση μας στο κόκκινο, με το αυστηρά ελληνικό ύφος, τα χρόνια εμπειρίας της ομάδας πίσω του, τη φιλική και σωστή εξυπηρέτηση, αλλά και την οικεία και άνετη αύρα, να αποτελούν τα στοιχεία που συνθέτουν τον μύθο γύρω από το όνομα του. Οι πιστοί φαν του, το αποκαλούν ‘Ναό’, καθιστώντας το κατάμεστο όπου και αν βρίσκεται, αφού γνωρίζουν καλά πως η διασκέδαση είναι κάτι περισσότερο από εγγυημένη. Και στα κεντρικά σημεία του κεραμεικού, και πιο συγκεκριμένα στο όλο και ανερχόμενο Γκάζι, δημιουργεί τον ίδιο πανικό με την γνήσια ελληνική μουσική, και τους καλύτερους dj’s να συντελούν στην δημιουργία του απόλυτου μονόδρομου για την απογείωση της νυχτερινής μας ψυχαγωγίας. Κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει το νούμερο ένα ελληνάδικο, και αποτέλεσε όπως και κάθε Όλα Ελληνικά που σέβεται τον εαυτό του και την φήμη του, τον κατάλληλο προορισμό, είτε για το βασικό ποτό σου, είτε για after κέφι μέχρι να βγει το φως το ήλιου. Το μυστικό των πάρτι του, είναι πως μπορεί να κινείται αποκλειστικά σε ελληνική μουσική, αλλά καλύπτει τα μουσικά ακούσματα όλων των ηλικιών, όντας ένα από τα κορυφαία μαγαζιά όλης της Αθήνας.

Το Οla Eλληνικά Γκάζι, έχει γίνει μια σταθερή αξία της νυχτερινής διασκέδασης, με την μπράντα του Όla, να μένει ‘αλώβητη’ σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του, με το ρητό ‘η συνήθεια που έγινε λατρεία’ να επιβεβαιώνεται στο έπακρον, και όλο το αθηναικό κοινό να προκαλεί την απόλυτη κοσμοσυρροή, τα τηλέφωνα επικοινωνίας να παίρνουν φωτιά, και τα σαββατοκύριακα μας στο Γκάζι να μπαίνουν στην πρωταγωνίστρια γραμμή της νυχτερινής Αθήνας.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights