Κέντρο Αθηνών

kentro athinon mpouzoukia peiraios

Το Κέντρο Αθηνών είναι ένα νυχτερινό μαγαζί πολύ υψηλών προδιαγραφών. Η απαράμιλλη αισθητική του, η μοναδική διακόσμηση του που σου προσφέρει παράλληλα την οξύμωρη αίσθηση του elegant αλλά και του οικείου, καταφέρνει να το καταστήσει μια κορυφαία επιλογή για κάθε χειμερινή σεζόν. Φυσικά, δεν μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε στα κομφόρ αυτής της εξαιρετικής νυχτερινής σκηνής, τα μοναδικά σχήματα που επιλέγουν οι ιθύνοντες κάθε σεζόν, με το αθηναικό κοινό να επιλέγει το Κέντρο Αθηνών σταθερά, για να απογειώσει την διασκέδαση του. Αυτή την χειμερινή σεζόν το Κέντρο Αθηνών τοποθετεί στην πρώτη γραμμή του προγράμματος του τον μοναδικό Νίκο Οικονομόπουλο και θέτει μια σοβαρή υποψηφιότητα για την top list του αθηναικού κοινού για τον χειμώνα του 2017.

Το Κέντρο Αθηνών είναι από εκείνα τα νυχτερινά μαγαζιά που εντυπωσιάζουν από την πρώτη ματιά αφού τα μοναδικά στοιχεία που συντελούν στην σύνθεση του δεν μπορούν να σε αφήσουν ασυγκίνητο. Φαντασμαγορική διακόσμηση, υπέροχοι αναπαυτικοί καναπέδες, πληθώρα stands, luxury ατμόσφαιρα με elegant parts στο εσωτερικό του, αλλά και μια χωρητικότητα 2500 ατόμων, είναι σίγουρα ένας νυχτερινός χώρος που δεν περνάει απαρατήρητος στο αθηναικό κοινό. Όντας λοιπόν ένας τέτοιος προδιαγραφών χώρος, είναι επόμενο να έχει χρησιμοποιηθεί και ως αίθουσα εξαιρετικών events, καθώς μπορεί να σταθεί ικανό για τέτοιες εκδηλώσεις.

Η καλαισθησία του ταιριάζει αρμονικά στην νέα τάση διασκέδασης της πόλης, το live clubbing, αφού εκσυγχρονίζεται συνεχώς και δεν μένει κολλημένο στην κλασσική μορφή ψυχαγωγίας. Μπορεί και προσαρμόζεται, ενώνοντας με άρτιο τρόπο το παλιό με το νέο. Έτσι ακριβώς σκοπεύει να πράξει και αυτή την χειμερινή σεζόν, με τον εξαιρετικό Νίκο Οικονομόπουλο να θέτει τον πήχη της χειμερινής διασκέδασης στο ζενίθ της.

Όταν αναφερόμαστε σε έναν καλλιτέχνη φαινόμενο όπως τον Νίκο Οικονομόπουλο τα λόγια περιττεύουν. Μας πρωτοσυστήθηκε πριν μερικά χρόνια μέσα από το talent show, Dream show, και από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να μας απασχολεί με τα μοναδικά κομμάτια του, και το εξαιρετικό μέταλλο της φωνής του. Καθ’ όλη την διάρκεια της μουσικής του πορείας, έμεινε πιστός στο είδος που αγάπησε από την πρώτη στιγμή και φυσικά στο είδος που τον ανέδειξε, το λαικό τραγούδι. Έχοντας λοιπόν πολύ καλή πρώτη ύλη, δουλεύοντας αρκετά και θητεύοντας στις καλύτερες νυχτερινές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κατάφερε να κερδίσει όσα του άξιζαν. Μια μακροετή πορεία στα μουσικά δρώμενα, και μια γκάμα κομματιών αξιοζήλευτη από κάθε λαικό τραγουδιστή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διαθέτει ένα μοναδικό χάρισμα, και αυτό δεν συγκαταλέγεται στα προφανή, είναι το εξαιρετικό γκελ που έχει με το κοινό του, και αυτή η απαράμιλλη διάθεση του να δίνει στο κέφι και την διασκέδαση το δικό του προσωπικό στίγμα. Πάντα πρόσχαρος, και γεμάτος ενέργεια, δεν επαναπαύεται ποτέ στα ήδη κεκτημένα του, που είναι άλλωστε πάρα πολλά, αλλά αντίθετα δοκιμάζεται και κάθε σεζόν μας χαρίζει και από ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ, με τραγούδια που χρίζονται αυτόματα ως τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες, αλλά και προσωπικά αγαπημένα του κόσμου, που τον επιλέγει φανατικά, καθιστώντας κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, οι ιθύνοντες πολύ σπουδαίων νυχτερινών σκηνών τον έχουν εμπιστευτεί τοποθετώντας τον στην πρωταγωνιστική γραμμή, και όχι άδικα φυσικά αφού το αποτέλεσμα τους δικαίωσε στο έπακρον.

Αυτόν ακριβώς τον στόχο έθεσε και το Κέντρο Αθηνών, αφού από την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα κρατάει το μουσικό τιμόνι αυτής της μοναδικής νυχτερινής σκηνής, θέτοντας τον πήχη πολύ ψηλά. Ο δημοφιλής ερμηνευτής, όπως άλλωστε κάνει πάντα, θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, με εξαιρετικά live performances που κινούνται από αισθαντικές μπαλάντες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, μέχρι τα πιο ξεσηκωτικά hits του, που κρατούν το κέφι ακέραιο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πώς μπορεί με αυτά τα στοιχεία, να μην χριστεί το Κέντρο Αθηνών ως ο απόλυτος χειμερινός προορισμός για την διασκέδαση μας;

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights