Ιερά Οδός

iera odos mpouzoukia gkazi

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 2019

To ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ, είναι ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, με το κοινό της πρωτεύουσας να το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει την διασκέδαση του. Μετράει 10 χρόνια στα νυχτερινά δεδομένα και κάθε χρονιά, οι ιθύνοντες επιλέγουν κάθε χρόνο τα καλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, θέτοντας τον πήχη της ψυχαγωγία πολύ ψηλά. Ένα από τα μεγαλύτερα πρωτερήματα της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής είναι η πολύ εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία του. Το ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ εδρεύει επιβλητικά στον πάντα αγαπητό και δημοφιλή Κεραμικό, καθιστώντας το έτσι ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της Αθήνας, και με την πρώτη ματιά είναι από εκείνα τα μαγαζιά που σε εντυπωσιάζουν.

Πέρα από την εξαιρετική διακόσμηση και αισθητική του χώρου, διαθέτει μια ξεχωριστή πίστα, η οποία καταλήγει σε ένα σχήμα καρδιάς μέσα στα τραπέζια, προσφέροντας έτσι  τόσο για τους θεατές όσο και τους οικοδεσπότες του stage, την ευκαιρία να μπορούν να επικοινωνήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το στολίδι της Ιερά Οδού, τοποθετεί στην πρωταγωνίστρια γραμμή του προγράμματος του τον Βασίλη Καρρά.

To ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ αποτελεί έναν από τους πόλους έλξης του Κεραμικού, αφού εδώ και μια δεκαετία μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού. Στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του είχε υιοθετήσει ένα πιο εναλλακτικό στυλ με την σφραγίδα πιο πολύ της νυχτερινής σκηνής, και όχι τόσο αυτή των μπουζουκιών. Με το πέρασμα όμως των χρόνων, το λαικό είδος κέρδισε γρήγορα έδαφος και το ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ μεταμορφώθηκε σε ένα από τα top μπουζούκια της πρωτεύουσας. Η φετινή σεζόν του 2018-2019, δίνει το μουσικό τιμόνι αυτού του εξαιρετικού μαγαζιού σε μια σπουδαία ερμηνεία, σε μια λαική ανδρική φωνή που έχει γράψει την δική της ιστορία στο πεντάγραμμο της χώρας.

Ο Χρήστος Χολίδης δεν είναι ένα τυχαίο όνομα στα νυχτερινά και μουσικά δεδομένα, αφού εδώ και μία δεκαετία βρίσκεται στην απόλυτη κορυφή, και εμπορικά αλλά και στις καρδιές του φανατικού κοινού του, που την ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση, καθιστώντας όποιο μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο. Η σπουδαία λαική φωνή του Χολίδη διαθέτει μια τεράστια εμπειρία στα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κάτι που του χάρισε τα κατάλληλα εφόδια ώστε να γνωρίζει απόλυτα πώς να φτάνει το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό. Ο Χολίδης δεν λοξοδρόμησε ποτέ από το πολύ αγαπημένο του λαικό τραγούδι, ένα είδος που τον ανέδειξε και συνεχίζει να υπηρετεί πιστά, χαρίζοντας μας μερικά από τα πιο σπουδαία λαικά κομμάτια.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, το ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ επενδύει για ακόμα μια φορά στον μοναδική Βασίλη Καρρά, με τον πήχη της διασκέδασης να ανεβαίνει στα ύψη. Ο ίδιος γνωρίζει καλά το stage του, και διαθέτει όλα τα κατάλληλα εφόδια για να φτάσει το κέφι και την ψυχαγωγία στο κόκκινο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Άλλωστε, ο Βασίλης Καρράς αποτελεί ένα όνομα εγγύηση για τα νυχτερινά δεδομένα, με το iera odos να γίνεται για ακόμα μια χρονιά ο απόλυτος μονόδρομος της ψυχαγωγίας για την χειμειρινή σεζόν του 2019-2019.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights