Hotel Ερμού

χοτέλ ερμού μπουζούκια

Το Hotel Ερμού, είναι ένα μαγαζί που διαφέρει από όλα τα άλλα γνωστά night club της Αθήνας, καθώς προάγει μια πρωτοποριακή φιλοσοφία, που ξεφεύγει από τα γνώριμα στεγανά, της μέχρι τώρα διασκέδασης. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης, σε συνδυασμό με την νούμερο ένα Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση, μεταμορφώνει το παλιό κοσμικό στέκι της Ερμού, που είχε το όνομα Interni, σε ένα ποιοτικό ελληνικό κλαμπ, με άψογο design, lounge διάθεση, και λονδρέζικο στυλ. Έτσι, αυτή την σεζόν, απόλυτη πρωταγωνίστρια του Hotel Ερμού, έιναι η Άννα Βίσση, η οποία έφερε έναν νέο αέρα στην αθηναϊκή νύχτα,και έθεσε νέα δεδομένα στην διασκέδαση με τα live performances της. Επιπρόσθετα, κάθε Κυριακή, το μαγαζι ξεσηκώνουν γνωστοί DJs, και ένα μοναδικό show από drag queens από το γνωστό μπαρ της Μυκόνου Jackie O. \

Μαζί λοιπόν με μια δωδεκαμελή ορχήστρα από σολίστ και μουσικούς, η Anna Vissi, απογειώνει τις Παρασκευές και τα Σάββατα μας, από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, συνδιάζοντας τις μεγάλες της επιτυχίες μαζί με μία μεγάλη γκάμα άλλων τραγουδιών. Με μία αισθητική πλήρως ανανεωμένη, και στοιχεία που θυμίζουν μαγαζιά του εξωτερικού, το Hotel Ερμού, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αθηναϊκή νύχτα, και να αναδειχθεί ως μία από τις τοπ μουσικές σκηνές της πόλης. Το κοινό το επιλέγει φανατικά, και η Άννα Βίσση, στέκεται ικανότατη να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία του. Η καινοτομία και η πρωτοπορία είναι λέξεις ταυτόσημες με την δομή του χώρου, καθώς είναι άψογα σχεδιασμένο από τον μοναδικό Γιώργο Παντελούκα, και φυσικά ταιριάζουν απόλυτα και με την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Οι συστάσεις για την Άννα Βίσση είναι περιττές, καθώς οι τέσσερις άκρως επιτυχημένες δεκαετίες της μουσικής της πορείας, μιλούν από μόνες τους. Αναρίθμητα πλατινένια και χρυσά άλμπουμ, μία πληθώρα από τραγούδια που έχουν διαχρονική αξία, και ένα από τα μεγαλύτερα φαν κλαμπ καλλιτέχνη στην χώρα μας, να την ακολουθούν πιστά σε κάθε της εμφάνιση, είναι μόνο ένας μικρός πρόλογος για την μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ. Έχει καταφέρει να κινηθεί με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα μουσικά είδη, αφού έχει πρωταγωνιστήσει και σε ροκ όπερα, η οποία γνώρισε τεράστια αποδοχή από τον κόσμο. Όποιος έχει την αίσθηση της ακοής, παραδέχεται ότι η Άννα Βίσση, είναι ένα αδιαπραγμάτευτο ταλέντο, με φωνή που σε ανατριχιάζει από το πρώτο άκουσμα.

Η επιθυμία της, να επιστρέψει στα νυχτερινά δρώμενα σε ένα κλίμα όμως που να αρμόζει στις συνθήκες της Ελλάδας του 2016, βρήκε την στέγη του στο Hotel Ermou, όπου η απλότητα και η αμεσότητα, σε συνδυασμό πάντα βέβαια με ένα πολύ μοντέρνο στυλ, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του. Έτσι, η ‘Απόλυτη’, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι φαν της, ξεσηκώνει την πόλη, και πιο συγκεκριμένα την περιοχή στην διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Ερμού, με τις καινοτόμες ενορχηστρώσεις που έχουν συμπεριληφθεί στο νέο ανανεωμένο της πρόγραμμα. Η Άννα Βίσση, αναλαμβάνει σε ρόλο leader, να ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης, σε έναν χώρο όπου ανοίγει τις πόρτες του με νέο όνομα και σύσταση.

Ανανεωμένη, με μία μπάντα που αποτελείται από 11 μουσικούς, και ένα ρεπερτόριο που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, η Άννα Βίσση, επιστρέφει σε ένα πλήρως ανακαινισμένο μαγαζί στην καρδιά της Αθήνας, το Hotel Ερμού. Έναν χώρο, όπου το stage του, είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, για να μπορέσει να προκαλέσει τον χαμό που μόνο εκείνη γνωρίζει, με τα μοναδικά one woman shows της.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights