Frangelico

φραντζελικο μπουζούκια

Tον χειμώνα του 2018-2019, το κέφι στην πίστα του Frangelico μπουζούκια παραλιακή, απογειώθηκε με την πάντα διαχρονική παρουσία του Αντύπα και την απίστευτη ενέργεια του Χρήστου Μενιδιάτη. Οι δυο τους δημιούργησαν το απόλυτο νυχτερινό στέκι και η συνύπαρξη τους επί σκηνής έφτασε την διασκέδαση στο κόκκινο. Εντός ολίγων ημερών, και για κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο , το κέφι και η διασκέδαση θα αποκτήσουν μόνιμη στέγη και αυτη δεν θα είναι άλλη από το Frangelico. Είναι γεγονός ότι το Frangelico, έχει χαρακτηριστεί από τους πιστούς θαμώνες της νύχτας ως ο απόλυτος ναός της νυχτερινής διασκέδασης. Μετρά χρόνια παρουσίας στην Αθήνα και είναι από τα λίγα κέντρα που είναι κοντά μας περισσότερες βραδιές από το σύνηθες πρόγραμμα των υπόλοιπων μαγαζιών, πράγμα καθόλου τυχαίο.

Το κέφι και η διασκέδαση έχουν βρει την στέγη τους στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 τα τελευταία χρόνια , καθώς το μαγαζί γεμίζει κάθε τετραγωνικό του μέτρο κάθε βράδυ λειτουργίας του. Τα ηνία του μαγαζιού, για την καλοκαιρινή σεζόν, πήρε ένας παλιός γνώριμος του μαγαζιού, και ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Γιώργο Γιαννιά. Ο ίδιος, το 2008, βρισκόταν στο τιμόνι του Frangelico μαζί με τον Αντρέα Στάμο, και όπως φάνηκε η σκηνή και η αύρα του μαγαζιού , του ταίριαξαν απόλυτα. Η καλοκαιρινή σεζόν λοιπόν ανήκε σε ένα μεγάλο μέρος της στο Frangelico 2020, αφού ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Σάκης Αρσενίου και η Λένα Παπαδοπούλου, δημιούργησαν τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα. Τα μουσικά ηνία για την χειμερινή σεζόν παίρνει ο μοναδικός Νίκος Μακρόπουλους ο οποίος θα έχει στο πλευρό του την εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη.

Ο Γιώργος| είναι ένας σπουδαίος ερμηνευτής, ο οποίος έχει θέσει κατά καιρούς τα δικά του δεδομένα στην νυχτερινή διασκέδαση. Από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε, φάνηκε πως είχε έρθει για να μείνει, με την αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι, να κερδίζουν έδαφος από πολύ μικρή ηλικία, έτσι ο ίδιος το 1994, αρχίζει να εμφανίζεται σε μικρές πίστες της Καλαμάτας και της Θεσσαλονίκης. Η συνέχεια βρίσκει τον Γιαννιά να έρχεται στην Αθήνα, και να κάνει εμφανίσεις σε πολύ σπουδαία μπουζούκια της εποχής, αρχικά στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη, και στην συνέχεια μαζί με την Άννα Βίσση. Τα αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια, οι εξαιρετικά αξιόλογες συνεργασίες στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνα και της Θεσσαλονίκης, και ένα πολύ μεγάλο φανατικό κοινό να τον ακολουθεί πιστά, είναι στοιχεία που τον έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου που τον αποθεώνει, σε κάθε του εμφάνιση.

Το ρεπερτόριο του κινείται άψογα από άκρως ξεσηκωτικούς ρυθμούς που απογειώνουν το κέφι όπως το ‘Θα περνάω καλά’, μέχρι τις πιο δυνατές αισθαντικές μπαλάντες που σαγηνεύουν τις αισθήσεις, όπως το ‘Που και που’, και το καινούργιο του κομμάτι ‘Μπορεί’, που έχει κερδίσει ήδη πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Έτσι, ο μοναδικός Γιώργος Γιαννιάς, για την χειμερινή σεζόν του 2016-2017, θα ηγηθεί μουσικά σε ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης, σε μια νυχτερινή σκηνή που έχει χριστεί δικαίως ως ένας από τους Ναούς της διασκέδασης, το μοναδικό Frangelico.

Ο Χολίδης, ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία τη μουσική της πορεία, με το λαικό τραγούδι και ύφος, να την κερδίζει αμέσως, και να μένει πιστός σε αυτό καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του. Η πρώτη του συνύπαρξη σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, ήταν πολύ σπουδαία, αφού βρέθηκε στο πλευρό του Άγγελου και Στέλιου Διονυσίου κάνοντας μεγάλη αίσθηση στα νυχτερινά και μουσικά δρώμενα. Η συνέχεια τον βρίσκει δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα όπως σε αυτό του Νότη Σφακιανάκη και της Νατάσας Θεοδωρίδου, με την Αρσενίου να γίνεται πλέον ευρέως γνωστός.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά έρχεται το 2003 και ο ίδιος πλέον αποτελεί μια τραγουδίστρια που φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Έτσι την σεζόν 2018 που έρχεται, θα σταθεί στο πλευρό του μοναδικού Γιώργου Γιαννιά, με στόχο να μετατραπεί το Φραντζέλικο μπουζούκια για ακόμα μια χρονιά, ένα από τα πιο δυνατά hotspot της νυχτερινής Αθήνας.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights